do the bad thing

igår skulle jag gå på en promenad med mamma och hon sa specifikt "vi går en helt vanlig promenad då, för nu har jag inte träningskläder på mig"
alltså väntade jag mig en vanlig promenad i ett relativt raskt tempo som vanligt.
men ACK så fel jag hade.
det blev typ jogging till slut ändå och jag försökte keep up med henne och det va inte lätt ska jag be att få tala om.
kändes inte så nice att hon har typ 10 ggr bättre kondition än jag, men jag tröstar mig med att hon faktiskt har helt galet bra kondition.
det jag iaf ville komma fram till med detta är att jag måset göra något åt hur jag går, för jag går helt snett med ena foten och belastar helt fel så därför har jag typ alltid ont i fotbladet eller vad man ska säga.
mina föräldrar tycker jag ska gå till nån specialist och typ få nåt inlägg, men för det första känns det VÄLDIGT pensionärsaktigt att ha inlägg i skon hahaha och för det andra vet jag inte om jag klarar att nån typ ska ta på mina fötter.
jag har världens fotfobi nämligen, men ni kan väl ändå hålla med mig att fötter är den absolut fulaste kroppsdelen?
usch säger jag bara!

nu har jag blottat ytterligare en av mina fobier här, för hundar visste ni väl att jag har svårt för om ni känner mig haha.
får se vad det blir härnäst, för det finns lite kvar.

imorgon blir en ganska stressig dag, måset till stan och göra lite ärenden plus luncha med mamma och alice och sen måste jag packa och städa hela mitt rum för det ska komma nån snubbe hit och fixa med datorerna, gah.
men sen, sen kära vänner åker jag och mamma till londooooooon :D
på tisdag 10.15 lyfter planet, fy fan va kul det ska bli ^^
nu känns det som om tiden kommer gå väldigt fort, london den här veckan, sen en halv vecka i skolan, sen påsklov, sen fyller jag år, men sen är det ju fan nästan exams!
helt ofattbart.
men just nu kan jag bara tänka på allt roligt som ska hända innan dess, men snart ska jag bli gnällig och så igen haha.
men nu hoppas jag på att slippa alla IBelevers, och även mina egna "jag hatar mitt liv jag hatar alla jag hatar IB jag vill dö jag är dum i huvudet"-inlägg ett litet tag iaf hahaha.
eller just det, va dum jag är  - snart får vi ju mocksresultaten! :P

Kommentarer
Postat av: vicky

nee men du kanske borde lyssna på päronen dina! har för mig att det var nån jag kände för läääängesen som också hade inlägg i skorna (kommer dock inte ihåg vem nu hahaha) så du är sen ute jämfört med honom/henne!!!! ;P ahhahaa (L)

Postat av: linnea

åååh TACK någon mer än jag som har fotfobi!! haha det är väl för äckligt?

2008-03-10 @ 11:14:03
Postat av: Jennica

Ha så kul i London!:)

2008-03-10 @ 18:25:20
Postat av: Hanna

Ehumm... jag har inlägg i skorna och har haft det i minst ett par år nu... och jag känner mig inte alls mobbad här ^^ undrar om det är mig Vicky menar? ^^

2008-03-12 @ 16:16:23
URL: http://hannaqvist.blogg.se
Postat av: tea

haha jag känner mig inte heller träffad aaaalls!. Inlägg är faktiskt jävligt bra, mina anklar hade gått av annars! Men att få dom är mindre kul kanske.. det är mindre mysigt när gubben petar på ens fötter men man får typ massage av blött gips.. haha jätte skönt. (ja, jag var seriös!) ha så kul i londooon!

2008-03-12 @ 23:26:33
URL: http://telicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback