it was only a kiss

dagens höjdpunkt 1: sitter i biblioteket, inne i stan inte i skolan för där slutar det alltid med att man pratar med nån, men i stan är det alltid knäpptyst. förutom idag. en kille sitter snett mittemot mig, och jag ser att han ser ut att sova men tänekr nä han är nog bara väldigt inne i sin bok. fem minuter senare börjar han snarka, inte lite utan verkligen rejält hahaha.
jag skrattar så jag skakar men tar mig snart samman för jag vill inte va mer störande än vad han redan är. efter cirka 15 minuter av konstant snarkande, jag skojar inte, kommer en kvinna framt ill honom och skakar om honom så han vaknar. han rycker till säger "omg im so sorry.. omg omg... " och viskar till mig "was I loud?" HAHAHA då kunde ja verkligen inte hålla mig. "yes a little" sa jag mellan skrattandet... han fortsätter läsa och efter ett tag viskar han igen "you know, that was the second time she woke me up today HAHA!" hahahaha hilarious.

dagens höjdpunkt 2:
jag går ut för att slänga tre soppåsar och en pizzakartong, och när jag kommer tillbaka står en kille utanför min port och plingar på dörren. jag öppnar och tänker släppa in honom för jag kunde genom hans appearence se att han va kompis med killen som bor i lägenheten under och som har en kniv under sängen hahaha. men han säger att han vill vänta ute, i renget och jag ba eh okej visst, och går upp för trapporna. då sticker han in huvudet och skriker "and you look great!" hahaha what? har lite svårt att ta seriöst på en raggningsreplik efter att ha slängt sopor i blött hår och allmänt sliten, men visst, go for it man.. jag skrattade dock bara och gick in igen haha.

mitt största problem nu är att vår frys har bestämt sig flr att frosta av sig, alldeles själv, och massooor av min mat är förstörd, där ibland min älskade hallonglass som jag tänkte avnjuta ikväll.
ne jag skojar, det är inte alls mitt största problem, mitt största problem är att jag på torsdag och fredag sammanlagt har tre inlämningar som påverkar betygen, woah!
så, nu ska jag för första gången på väldigt länge lägga mig före midnatt och se om jag orkar plugga massor, samt tvätta (FANFANFANFAN) imorrn haha.
seriöst jag lägger mig aldrig innan typ ett här, även om jag inte gör nåt vettigt.
det är alltid nåt som håller en uppe, även om det så är facebook...
men nu, nu ska det gå.
natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback