ha ha halloween

mitt plan va självklart försenat igår haha.
jag har aldrig blivit försenad med ryan air förut men ah nångång ska ju va den första.
det va inga problem egentligen, men jag blir så irriterad av att stå i kö haha.
aja jag kom hem vid åttatiden, och det kändes faktiskt just som om jag kom hem när jag klev av tåget på surbiton station.
va i mitt rum hmm 10 min kanske innan jag drog till kinga för att återförenas, dricka vin och snacka skit haha, george joinade oss, och han är sjukt rolig och har världens snyggaste högtalare :p
när jag gick hem till mig vid 12tiden hann jag va hemma i 10 min igen innan branlarmet gick... självklart brann det inte, men ljudet är så himla enerverande att det går inte att stanna inne.
gick ut, träffade freddie, leigh och chris, freddie tittade på mig i typ en halv sekund och sa "have you been drinking?"  hahaha, what, me? noooo!
sen drog han med mig till chris för att ingen orkade stå ute i kylan och regnet, som sen blev till SNÖ, japp ni hörde rätt, snö här haha.
alla va exalterade utom jag :p
hos chris fick jag veta något jag absolut inet ville veta om hans granne, konstateradfe att 90 % av hans kläder va blå, och fick veta att freddie skänker pengar till en "utsatt björn" varje månad ahahahaha, så jävla sött!
ja tyckte liksom redan att han va gullig, men det här va bara cuteness overload!
summasumarum: jag kom i säng ganska sent, men är inte sååå trött idag faktiskt.

däremot är jag sjuk, igen!
men ikväll måste jag ut för det är halloweenfest på mc cluskys, och jag har världens hetaste outfit, nästan haha.
jag tänkte först va "sexy viking", men SJÄLVKLART va vikinghjälmarna slut, eh wtfff hahaha vem fan har köpt alla dom, kan väl inte va världens åtgång?
så nu ska jag va sailor girl istället, men det blir bra, jag har alltid velat va det, är inte håkan hellströmsförstaskivainspirerat haha :D
så oj nu måste ja göra mig iordning, byyyyyye!

just det, jag är faktiskt inte bara ute och festar haha, jag fick tillbaka min news story idag med förvånande bra resultat, wiho, så jag förtjänar den här utekvällen! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback