mercy mercy mercy

but I don't want somebody
who's loving everybody
I need a shy guy
the kinda guy who'll only be mine


anyway, den här dagen har varit hektisk.
skola från 9-17... jag hatar verkligen torsdagar.
vi hade en vikarie som sa "cunt" idag haha, inte så underhållande faktiskt för han verkade helt dum i huvudet, det enda han sa va "i hate all famous writers, they're pretentious!" eh okej, vi läser creative writing, och nästa vecka ska vi ha läst ett verk av ernest hemingway..tack för att du uppmuntrar oss du dumma amerikan!
sen skynda sig till resebyrån för att efter mycket om och men äntligen boka biljetter till prag.
so far so good tänker ni, men nej, för någon retade upp mig nåt så fruktansvärt att jag verkligen va tvungen att bita mig i tungan för att inte vara riktigt bitchig (amerikan här med, idag har jag verkligen stört mig på amerikaner haha)
det finns gränser för vad man säger, det ska alla veta och det tror jag den här personen också gör nu.
anyway jag ska bara älta detta idag och sen ska jag va glad för vi ska till praaag om typ två veckor :)

så jag kom iaf hem ganska sent, kom in och omedvetet smällde i dörren haha så jag fick förklara för leigh och freddie varför jag va sur men det enda ja fick ur mig va "gah, som ppl are idiots, ill explain later!" sen va jag tvungen att äta för OF COURSE så hade jag typ blodsockerfall.
nämnde jag att jag va tvungen att gå hem med två matkassar också för att clayhillbussen alltid ändrar tider?
ne okej. men så va det.. jag ska "fuck" ganska många gånger den tiden haha.
aja sen dess har jag försökt plugga lite, snackat med mamma på webcam och socialiserat mig lite i min flat.
sen har jag klagat på allt jag ville klaga på för kinga på msn, varpå hon sa the magic words "i think you need some wine, im coming to you in 10 min with a bottle and we drink and talk about all idiots, ok?"
YES sa jag då haha.
den tjejen är helt underbar, och jag vet att jag bara pratar om henne i dricksammanhang, men nej det är inte bara det, vi är så sjukt lika så jag blir rädd, vi resonerar likadant om nästan allt.
så är riktigt glad att ha träffat henne!
många människor, speciellt tjejer, är så himla goda och snälla, medan jag nästan mår dåligt av att säga att allt är vackert och trevligt hela tiden haha.
jag vill säga att nån går mig på nerverna om den gör det, alltså till nån annan, inte nödvändigtvis till personen i fråga ahaha, men många är väldigtr försiktiga med det, vilket iofs är bra, men det går mig också på nerverna för jag känner mig så elak.
men förtsa gången vi gick hem tillsammans och jag frågade henne vad hon tyckte om en tjej och hon svarar "honestly.. she's a fucking bitch", så visste jag att vi skulle bli bra vänner hahahaha.
hur konstigt det än låter haha.


men seriously, nu vill jag veta.
i dont ork anymore, som alice hade sagt haha.
im getting too attached.

Kommentarer
Postat av: teus

i dont ork either! <3

2008-10-17 @ 21:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback