you're falling apart man!

i onsdags firade alltså kingston halloween i förväg.
detta har lett till att ingen orkar fira de ordentligt idag.
för i onsdags, yeah då va det ordentligt haha.
jag tror att varenda människa jag träffade va mer packad än vanligt haha.
men det va riktigt riktigt kul.
jag och kinga började med att dissa förfesten i IQ waves, för att det va kallt och jobbigt och drack och gjorde oss iordning i kingas rum istället, samtidigt som vi lyssnade på "if you want a little turkish delight" HAHA, och insåg återigen att vi va soulmates osv hahaha.
så efter ett tag hittade the sailor and the captain town haha.
kändes som om dom tre timmarna på mc cluskys va max en.
jag vet inte riktigt hur det gick så fort, men jag hade verkligen roligt.
men något mycket traumatiskt skedde, mitt seglarhatt blev stulen!
jag hade varit på dansgolvet med folk och sen skulle jag gå till baren där lite annat folk va, och det va väldigt svårt att ta sig ut så jag fastnade i en ring mellan fyra helt okända killar, som började rufsa till mitt hår, och sen tar en av dom min hatt! jag såg inte vem och jag ba wtf give it back, men dom började larva sig och ba vi har den inte.
jag tänkte att det va väl ett väldigt dåligt skämt och snart får jag den, men dom gav inte upp.
efter typ 5 minuters konstant tjafsande så gick jag för ja va så jävla arg att jag hade lust att örfila allihop men det hade nog inte varit så smart.
men seriöst, vem fan gör så?
jag vet ju att dom tog den, jag kände att den rycktes av mitt huvud eftersom ja hade satt fast den med hårnålar och sånt så det gjorde ont, gah.
aja det är inet så mycket att göra nåt åt, men det förstörde lite, och nu är min outfit inte komplett.
men men.

vid tvåtiden rumlade jag iaf ut, med freddie, leigh, chris och adam som joinade ganska sent, utan utklädnad, boring haha!
stod och väntade på kinga ett tag, som ingen, inklusive hon själv, riktigt vet vart hon va just då hahah, och då kommer en man fram till mig och fäller en väldigt opassande kommentar om min klädsel.
han vägrade fatta att jag va UTKLÄDD och vanligtvis inte har en superkort klänning, hudfärgade strumpbyxor, vita knästrumpor och pumps hahaha.
jag blev rätt lack, men behövde inte göra så mycket då killarna bad honom dra åt helvete och lära sig respektera kvinnor hahaha, det va rätt kul, burn på honom.
sen lyckades kinga ta sig till oss, och vi tog taxi hem, väldigt skönt och nödvändigt haha.
det blev lite omvända roller i vår flat den kvällen.
vanligtvis är det dom andra tjejerna som kommer hem sist och är högljudda, och tro mig, det är inet som om jag och leigh inte går ut, men dom är lite too much haha!
men då va dom båda hemma och hade typ lugn hemmakväll och blev antagligen väckta då jag, leigh och freddie typ misshandlade dörren innan vi kom in hahaha.
jag gjorde mitt bästa för att skynda mig in till mitt rum, då jag hade lånat jaynes strumpbyxor och råkat ta sönder dom, hon ska självklart få tillbaka ett par andra likadana haha men ändå lite pinsamt.

skola på torsdag..., omg jag vill inte skriva om det för då måste jag tänka på hur förjävligt det va att gå upp igen haha.
men jag klarade dagen iaf haha woho.
roligaste va då vi skulle intervjua varann på print journalism och killen bredvid mig fick frågan vilken grönsak han helst skulle vilja va och han skrek "BANANA!"

men idag klarade jag inte att gå till skolan dock, jag vaknade emd världens halsont, täppt näsa, men ja tänkte ok det här måste gå.
gick upp, tittade mig i spegeln och såg att mina ögon va illröda, alltså verkligen illröda, ser ut som om jag har fått nån infektion eller nåt.
det blev pricken över i:t och jag gick och la mig, hade bara en lektion på en timme och den är aldrig särskilt givande ändå.
ångrar inte det för nu känns det lite bättre.
men jag är fortfarande för sjuk för att göra allt jag måset göra idag, som att handla, städa, köpa kattöron haha, plugga, osv osv osvosvosv.
men jag visste det, vi åker ju till prag på måndag och jag blir alltid sjuk innan resor.
varför ändra på en så trevlig tradition?

ok, nu ska jag dricka luftrörste och laga mat, ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback