home sweet home!

Efter en fruktansvärd flygresa då allt var försenat och jobbigt, jag var trött och genomförkyld, och mitt bagage va inte med hem är nu allt som det ska. Är fortfarnade fett förkyld, men har iaf mina saker igen. Phew. Är riktigt skönt att vara hemma och äta god mat, samt bli omhändertagen. Har inte lämnat huset sen jag kom hem fredag eftermiddag, men till mitt fösvar är jag ju sjuk, och hade inte sovit på 36 timmar. Men imorrn är det dags haha, hit me hard borås!

Sista veckan i new paltz va den bästa hittils. Det blir alltid så. För många avsked dock, var mycket nära till tårar när jag sa hejdå till min favoritaussie som ju definitivt är min bästa vän förutom kinga i new paltz. Han gav mig en avskedspresent/julklapp - en liten staty av swedish chef som låter som honom om man trycker på en knapp hahaha! Så otroligt fyndigt! Men iaf vi gjorde mycket roligt hela gänget, många utgångar, middagar, massa flum, massa snö. Och pappersvikaren var med på ganska många hörn. Av honom fick jag en jättefin scarf, och swedish fish haha, återkommande tema, i like, samt hjälp med att flytta. Har nämligen flyttat alla saker till kingas rum nu, då hennes roomie byter byggnad. Mitt avsked till min roomie va otroligt awkward. Jag har bott med henne i fyra månader, men vi har absolut ingenting att säga varandra, och allt jag vet om henne har jag tagit reda på genom facebook, typ att hon har en brorsa haha. Mer inåtvänd person får man leta efter. Jag försökte verkligen, sa nåt i stil med att hon har varit trevilg att dela rum med och att vi nog springer på varandra på campus nästa år hahaha. Nu i efterhand stör det mig verkligen att jag aldrig fick grepp om henne, men det var helt enkelt för deprimerande att försöka umgås med en som int frågade mig NÅNTING mer än om europa luktar annorlunda än usa ahahaha, för att hon tyckte att nya zealand luktade annorlunda....  Sjukt haha. Så sista kvällen hade dom flesta internationella redan åkt, för vi va tvungna att checka ut förmiddagen efter, så jag spenderade den med pappersvikaren, pizza, och filmen beer fest, som är sjukt roligt för övrigt. Och dom sista flytt och packningsprocedurerna. Jag lyckades också slänga mitt nyckelkort i en sopcontainer...... Fick panik där ett tag med lyckade faktiskt hitta det, utan att gräva allt för mycket i soporna haha.

Skulle kunna skriva om resan hem i evigheter, men det är för tråkigt och jobbigt haha. Räcker att säga att jag faktiskt började gråta i säkerhetskontrollen i bryssel - 20 år gammal och börjar gråta hejdlöst offentligt NYKTER... Så illa va det ett tag. Men slutet gott allting gott, och nu ska det bli såååååå skönt att vara hemma i gamla borran ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback