varje litet steg

Fy fan vilken träningsvärk jag har. Men det känns bra, dock får jag nog ta paus iaf en dag, hahah ett pass idag hade slutat illa :)

Igår insåg jag att jag inte hade nåt sug efter att gå ut, och när jag tittade på facebookchatten såg jag att jag inte va ensam om det haha, så jag gjorde inte det, istället va jag hemma och såg på serier, snackade med folk på msn och hade familjekväll framför camen haha, mysigt :) Och om en vecka kommer dom hit, nice!

Ikväll ska jag äta middag med kinga och agne, kanske gå till lloyds efteråt, men tyvärr finns det en i min umgängeskrets som jag inte tål och hon är verkligen överallt så får se hur det blir. Skolan börjar ju först nästa vecka så alla är inte ens här än, men nästa vecka blir det reunion for sure!  Haha för övrigt är det roligt med halls, för inställningen går verkliogen upp och när, iaf här, ena studen är jag jätteglad frö att nån har städat vårt äckliga kylskåp och diskat min disk och nästa stund lackar jag för att nån har använt min ugnsform till KÖTT, fast ALLA vet att jag är veggie och har egna ugnsformar och jag har definitivt minst kökssaker här. Men annars är stämningen 100 ggr bättre här än i december iaf!

Så nu måste jag verkligen duscha, gå till sainsburys (det känns som om jag bor där, men jag kan liksom inte storhandla, både för att det blir så tugnt och för att saker går ut så fort) och göra mig iordning för kvällen.
Men nu fastnade jag här och lyssnar på Lasse Lindh, han har en del riktigt  bra texter

Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete 
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Och jag vet att det går över och kommer kännas mycket bättre sen,
men varför är man alltid en sån jävla nybörjare på sånt här?


Men det är ett nytt år, jag går ju till och med på gym haha så då ska det inte va nåt problem att släppa detta!
Okej nu är det nog dags för mig att ta mig i akt och göra mig iordning, oj det här är nog första gången jag har varit stressad sen typ..
Ne, jag minns inte ens.
Det är nog bra att skolan börjar så jag inte bara flummar runt haha, puss på er :)

il fait du vent

Barcelona är helt helt helt underbart!
Alla borde åka dit nångång i sitt liv, jag tror jag är kär i staden, och det även om vi va där när det va orkan haha.
Men barcelona har helt enkelt allt, från hav, strand och vacker natur till storstadsliv och helt enanstående arkitektur.
Kultur och sport i en salig blandning.
Och allt sker i ett lugnt tempo, ingen stress på nåt sätt.
Och jag fick soool, och vi kunde sitta ute i bara kofta!
Bottom line: åk dit! Jag ska göra allt för att kunna bo där åtminstone ett litet tag av mitt liv, synd att jag varken kan catalan eller spanska bara haha.

Måste dock berätta om stormen hahah.. Enligt väderleksrapporten skulle lördagen vara den finaste dagen. När vi kom ut va det ganska blåsigt, men vi tänkte inte så mycket mer på det, vi hade bestämt oss för att hyra cyklar. Vi börjar trampa på längs havet, och plötsligt börjar vi vingla pga vinden. Vi slutar cykla och sätter oss ett tag och kommer fram till att det nog blir bättre bara vi kommer iväg en bit från havet. Kinga försöker sätta sig på cykeln men plötsligt ligger hon på marken. Jag har ena foten i marken och den andra på trampan och försöker komma iväg, men det är så mycket motvind att trampan åker BAKÅT! jag har alltså cyklat baklänges, en bedrift om jag får säga det sj hahah. Men jag fastnar med foten och får lite panik, cykeln blåser och slår mot mig, till slut lyckas ja komma av och släpper den och då flyger den iväg flera meter. Jag förstår att det 'är nåt som är fel, men hinner inte göra så ycket förrän jag blåser in i ett träd, obs jag överdrifver inte en smula, håller fast vid det och lägger mig sedan på marken  och täcker huvudet. Försöker vända mig om mot kinga men får grus i ansiktet. Till slut kommer jag upp och folk går med täckte huvuden. Vi förstår absolut ingenting vad som precis har hänt, och leder cyklarna vidare en bit och passerar nedblåsta träd. När vi kommer till hotellet är BBC's huvudrubrik "the worst storm in a decade in northern spain and southern france, 15 people have died in Barcelona". Vad ska man säga, jag satt bara och gapade. En miljon (!!) människor va utan ström i dagar. Helt sjukt.. Men vi klarade oss med några blåmärken bara iaf, tack och lov. Sedan mätte stormen upp i orkanstyrka, omg..

Kom iaf tillbaka sent tisdags kväll, och sen dess har jag i stort sett bara gjort nödvändiga vuxensaker som att handla mat, städa, skicka 53546 mail om study abroad nästa år, joinat ett gym och skickat ytterligare mail om musikaktiviteter.
Så jag har börjat på gymmet nu, gick på aerobic igår och pilates idag.
Friskis och svettis, som va ungefär vad jag väntade mig, släng er i väggen säger ja bara haha.
This is SPARTA hahah ne men det här va väldigt jobbigt.
Pilatesen speciellt, snacka om att sträcka ut musklerna, jag har redan träningsvärk och det va typ 3 timmar sen...
Vi är små grupper också och ledaren drar i alla och asså jag ville skrika av smärta haha, men det kändes riktigt bra efteråt!

Inatt vaknade jag runt tre, och hörde inte tjejröster som ja brukar utan en en mansröst som skriker "GIMME DRUGS NOOOW!" hahaha ja kände direkt igen rösten, leighs kompis, som definitivt inte använder droger haha.
Han rumlade runt här och leigh försökte ta handom honm, jag låg kvar i sängen, det kändes som rätt beslut haha.
Men han gav inte upp, knackade på j's dörr och skrek att hon om någon (vilket är sant hahah) åtminstone borde ha weed.
Men hon blev sur för att han väckte henne och smällde igen dörren hahaha. Och ja det är fväldigt lyhört här om ni undrar hur ja kunde höra allt haha, vi hör tom varandras alarm ibland :P
Sen gav han ifrån sig en desperat förfrågan om nån åtminstone hade penicillin ahahahha.
TIill slut fick leigh iväg honom, jag hörde att han ramlade i trappan, men sen hörde ja en dörr stängas så jag gjorde inget åt saken haha.. Nu träffade ja den här killen precis, han kom hit och bad om ursäkt, och han  mindes såklart ingenting. Men nu till gräddet på moset: han va iklädd enbart boxer och en glittrig cowboyhatt HAHAHA fan jag skulle ha gått ut!
Hans rum är kvaddat, glas överallt, och hans mobil är borta.
Ibland älskar jag britter hahaha!

turn it around

Haha, igår va jag väldigt personlig här, men men det kan jag väl bjuda på, speciellt eftersom huvudpersonen inte förstår svenska :)
Men idag mår jag mycket bättre, behövde verkligen dö lite igår och få ur mig allt på en gång.
Och hur skulle jag inte kunna må bra när vi ska till barcelona imorrn? :D
Lovely!

Idag har jag gått till doktorn för min hosta som aldrig går över, och för att lindra den fick jag... näsdroppar?
Hahaha ne det gårinte ihop för mig heller, men sköterskan förklarade att det kan va nåt med mina bihålor, ok ärligt talat så fattade ja inte exakt vad hon menade, men jag är villig att prova det iaf haha.
Sen skrämde hon upp mig lite så det kanske är dags att ta menegitissprutan?
Får se hur jag gör.

Men okej, Barcelona imorrn, vi ses på tisdag kväll!!!!

blue monday?

Så det här va officiellt "blue monday", dagen då flest personer i världen är deprimerade.
Isf tycker jag att jag har klarat mig rätt bra.
Just  nu ärjag dock alkoholpåverkad, kanske på gränsen tillredan bakfuill?

Allt flöt på så bra, jag sa till och med till kinga att "this is a great day" idag vid tretiden.
Det fortsatte så, men så plötsligt fann jag mig själv i chock.
Fan, fan, fan (och samtidigt yes yes yes), det är ju du.
Varför nu? Varför inte om en vecka som jag hade förberett mig mentalt på?
Nej, nu för att du bara va tvungen att fixa lite saker här...
Det va då det kom som ett slag i ansiktet att jag verkligen inte har kommit någonstans.
Eller det va kanske inte precis då, utan en halvtimme efter vi hade pratat och jag tänkte what the fuck is wrong with me.
Jag vet att det är bra som det är egentligen och att det har löst sig på bästa möjliga sätt, men jag kan inte hjälpa att vara lite bitter.
För det finns ändå ett sätt som vore bättre.

Aja.. en kväll som denna skulle jag nog dö utan världens bästa vän.
Tack för att du tar hand om mig, vet att "the best damn thing" är min feel good song, säger att jag är stark och häller peppar i min ketchup på mc donalds även om du tycker det ser äckligt ut haha.
Och om nån kan översätta det till polska - go ahead haha :D

Imorrn ska jag iaf till läkaren och kolla upp min mystiska hosta - antagligen är jag överkänslig mot luften här pga att vi bor precis bredvid thames, sa apoteksbiträdet HAHA så basically - im allergic to kingston :P
nattiiiiiiiii

spotified

Nu har jag varit tillbaka i kingston sen i söndags, känns riktigt bra!
Resan gick bra, förutom att jag åkte en annan väg hem, eller det va ett bra val för det gick fortare MEN.. vauxhall station...
jag har aldrig sett så många trappor utan ett hissalternati. Jag trodde jag skulle dö, jag orkade inte ens försöka, men tack och lov såg en man min hopplöshet och bar väskan hela vägen. Ibland funkar the british politeness väldigt fint haha.
Så jag tog mig hem, och när jag kom ut ur taxin i clayhill hörde jag "maaaaaan!" ifrån kingas 46C och visste att jag var hemma :)
Jag kom hem till en TOM lägenhet - många britter åkte bara hit och lämnade in sina uppsatser och åkte tillbaka hem.
Jag fann detta ganska skönt eftersom jag va tvungen att råstuda dom första tre dagarna här och som ni vet är tystnad inte mina flatmates bästa sidor :P
Det är fortfarande skönt dock, kan gå till köket i stort tshirt eller pyjamas utan att stöta på en okänd man där hahaha.
Men kommer nog sakna leigh och co snart dock.
Hur som helst så skrev jag klart mina bokrecensioner för att sen gå till kinga och catcha up, välbehövt.
Morgonen efter vill jag helst glömma - alla skrivare krånglade i biblioteket så jag lämnade in mina jävla recensioner 20 min efter deadline och riskerar att bara få ett pass.
Jag va långt ifrån den enda som inte fick in dom i tid, men man vet ju aldrig.
Det spelar ingen roll alls för min degree, men ändå.

Jaja, på tisdagen blev jag iaf klar med allt och lämnade in det, min feature tillochmed en dag i förväg, woho!
Holi holi day!
Igår va det bara en grej som gällde - utgång, och det blev riktigt lyckat FÖRUTOM att jag blev UTSLÄNGD från krogen för första gången i mitt liv.
Jag har ältat detta så mycket men ska fan göra det en gång till nu haha.
Vi är på cluskys och dansar, jag får en såndär hostattack ni vet så att man verkligen inte kan sluta.
Jag gick mot toaletterna med ganska raska steg, och då tror nån idiot att ja springer dit för att spy.
Så när jag väl är inne på en toalett och halvt hostar ihjäl mig sticker ett huvud upp från båset bredvid :
"are you sick"
"no"
"you have to leave cause youre not allowed to throw up here"
"but i dont throw up?"
"but probably you did"
Jag kommer ut från toaletten, och där står TVÅ vakter.
Jag förklarar för dmo att jag inte har spytt och att jag inte mår illa.
Dom säger att jag visst har gjort det, jag säger nej och går lugnt därifrån.
Men självklart kommer dom efter mig, och en ny vakt kommer och tar tag i mig och skrämmer skiten ur mig.
Dom tvingar ut mig och asså det va bara 30 min tills det stängde eller nåt, men för mig handlade det fan om principen, jag va inte ens full, det va sjukt orättvist!
Och allt va så löjligt, där stod lilla jag mellan två jävla gorillavakter medans en kvinnlig vakt försöker få mig att lämna stället frivilligt.
NO WAY sa jag efter en fem min lång diskussion om att jag faktiskt har jävligt svårt med rök och hostar när jag är bland folk som röker.
då slänger hon ur sig att mina enda val är att gå eller att dom ringer polisen HAHAH asså har ni hört nåt liknande nånsin?! då tog ja bara min jacka och gick och svor på svenska haha.
Kvinnan kommer efter mig och säger "you alright?" och ja tror att ja sa nåt i stil med go to hell, så jag kanske är portad där nu.
Men det va det fan värt för jag har sällan blivit så förbannad, speciellt på att dom behandlade mig som en brottsling eller nåt. Seriöst, sen när behövs det två vakter för att ha koll på mig? Jag gjorde ju inte direkt motstånd haha, hade varit ganska lönlöst.
Jävla idioter säger jag bara.
Men men, nog om det...

För igår mina vänner bokade jag och kinga en resa till Barcelona! :)
Vi åker på onsdag wiieeee!
Och eftersom hon känner folk i stort sett överallt har vi självklart inte bara en utan två personliga guider haha.
Lovely.
Så några dagar tills dess då ja ska försöka fixa lite med papper om utbytesår nästa år, få in träningsrutin (hittade en jättebra powerwalk/joggingrunda idag), träffa alla som kommer tillbaka samt göra en månadsbudget haha (det är nog minst likely att hända).
Sen finns det fler saker jag skulle vilja få ordning på innan terminen börjar for real den andra och innan alla är tillbaka men det kanske blir svårare.
Eller så blir det jättelätt, time will tell haha.

För övrigt hoppas ja att drugdealern som bor under mig inte har kommit hem, för jag lyssnar atm på klassisk musik på väldigt hög volym hahaha.
Jag vet att kate, som bor över mig, inte är hemma, men vill helst inte störa e-mannen som han kallas för jag är lite rädd för honom hahaha, vet inte varför, han är alltid snäll mot mig men ändå.
Känns bara som att man inte ska göra nån som har en kniv under sängen upprörd :P
HAHA ok det här måste låta hemskt hahaha, det är det inte, han lever sitt småkriminella liv utanför det här området, jag har aldrig märkt nåt, och jag ska egentligen inte veta nåt om det, men f har skvallrat haha.
Det är bara en rolig syn ibland när jag ser honom sitta och spela tv-spel iklädd gangsta kläder, keps på sne, och blingblinghalsband tillsammans med tre välartade brittiska gossar haha.

Dagens roligaste va förresten att jag försökte använda en lökhackare HAHA asså är det nån som vet hur man använder en sån?
Jag tror iofs att jag gjorde rätt, men isf måste jag säga att det inte va världens bästa uppfinning...
Okej vad jag babblar idag haha. Ska nog snart gå och lägga mig, skulle må bra av en tidig kväll, och jag är riktigt  mätt efter chinese take away mmm<333 vårt favoritställe ser så sjukt skabbigt ut, men det är hur gott som helst.

Okej en sista grej, wtf, we are growing old?
Vad fort allt gick.
Snart kommer folk gifta sig och skaffa barn.
Ville bara säga det hahaha, ska diskutera detta vidare nångång haha.
Nighty xxxxxx


byyye

Imorrn åker jag tillbaka, eller hem, eller hur är det egentligen?
Jag vet faktiskt inte, jag säger både och om bägge ställena.
Jag ska iaf tillbaka till kingston, och jag är ritkigt pepp!
Men jag blir alltid lite typ stressad/nervös när jag ska åka nånstans.
Resväskor är speciellt det som stressar mig, och handbagagekontroll, eftersom jag alltid har för mycket.
Snälla kontrollanter, be niiice?!

See you in Great Britain <333

ey sätt dig ner och softa

"på norrby hänger ofta"
Det va otroligt längesen jag lyssnade på "akta er för norrbyer" så idag kände jag att det va dags.
Tyvärr har jag inte längre dissen som nån grupp från gbg gjorde, nån som har den tro?

Och nu till nåt lite mer normalt haha. Det går framåt med mitt pluggande tror jag väl, men vet inte om det jag skriver är pure shit eller inte. Det återstår att se. Efter att ha suttit still ganska länge har jag nu överskottsenergi och diggar till "surfin bird", som kan va den bästa låten ever, speciellt om man har sett family guy avsnittet när peter blir besatt av just den låten.

För övrigt har jag insett att jag älskar snö. Jag mådde tusen gånger bättre igår efter att ha varit ute i snön ett antal timmar, och jag hade verkligen saknat det om jag inte fått se/uppleva snö alls den här vintern. Jag har inget hopp om snö i London, även om 10 pers fö några dagar sedan uppdaterade sin facebook status med "OMG SNOOOOW WIIIE" eller "FUUUCK SNOW, I WONT BE ABLE TO DRIVE BACK TO KINGSTON!". Britter ser cirka två centimeter snö, som ändå inte ligger kvar över natten som nånting stort. Antingen blir dom glada, eller så är det "chaos". Inga bussar, inga tubes. Ganska löjligt för oss svenskar för jag har iaf för mig att de flesta vintrarna av mitt liv har iaf betytt åtminstone en månads snö sammanlagt? Jag kanske romantiserar min barndom, eller så bodde jag norr om götaland allt för länge.

Nu ska jag slänga ner all min tvätt till pappa, vilket är ungefär allt jag hra med mig och allt jag har köpt och använt, allt för att dra ut på tvätten back in kingston så länge som möjligt.
Jag läste en artikel om Danny Saucedo (idoldanny) (jaja, alice tidning haha) idag och han blir också arg hela dagen när han tvättar.
Kändes skönt att veta att jag har ytterligare en tvättsoulmate haha.

Nu ska jag ner till familjen en stund, sen ska jag försöka göra klart allt plugg jag kan idag för att ha dom två sista dagarna helt lediga här.
Då ska vi försöka äta på eest som sist vi va där hade slut på sushi... välplanerat haha!
Jag ska också njuta av snön, att bli omhändertagen, träffa folket här samt handla lite mer billiga kläder och skor.

Ciao!

blöööh

Idag är en dålig dag.
Jag äcklas verkligen av mig själv för att jag är så fruktansvärt lat, okoncerntrerad, oplanerad, oorganiserad, bakfull, patetisk, virrig, förkyld, trög, you name it.
Imorgon är det dags att ta nya tag. Det var omöjligt idag. Ville ligga kvar i vickys bäddsoffa och snacka med mina bästa babes hela dagen, hela veckan.

Jag blir lite sur på mig sj ärligt talat, knappt tre veckor här och jag klättrar snart på väggarna.
Som en så fint sa "Elza, det är alltid antingen allt eller inget för dig, du har inget mellanting".
Så sant, så sant. Antingen ligga halvt paralyserad i sängen framför tv:n eller göra precis allting på samma gång.

Men okej, nu får jag ge mig, nytt år, nya krafter?

året som gått med elza pell/elzas nyårskarameller...

Januari:
  • Vaknade på nyårsdagen med en fruktansvärd baksmälla och ett jättestort blåmärke i ansiktet..
  • Mycket pluggande, klagade en massa på min EE
  • Såg att jag pga alice va toplyssnare på Lena PH på lastfm och skämdes haha
  • Efter två veckor va vi redo att gå ut igen: massa trägårnbesök
  • Jag blev jättestolt efter att ha klarat massa frågor i "på spåret" och hävdade att det gav mig vuxenpoäng. Samma kväll välte jag ut en hel drink på trägårn och tog tillbaka allt om vuxenpoäng hahah
  • Jag fick nässelutslag och såg ut som en "konstig kines", va hemma från skolan i typ en vecka, och när jag väl kom tillbaka slutade jag inte prata på en hel dag hahaha
  • Kom in på två universitet
Februari:

  • Kentkonsert med anna <3
  • Utgångar
  • Såg på "my fair lady" på göteborgsoperan med jannica och aneta, där vi förföljde en vakt samt fick veta historien om jennicas gamla lärare som hette jan och fick en kopp med en banan på hahahaha
  • Vix och jag såg en kille på stan som såg helt perfekt ut, men honom såg vi aldrig mer haha
  • Alla hjärtans dag - asianbabes var alla singlar (det har ja för övrigt varit hela år 2008 kom jag på haha) och firade ihop. Vi hade gossipgirlmaraton och åt ben and jerry's och spenderade typ två dygn hos Honey. Detta va väldigt tätt inpå mocks, men vi bestämde oss ändå för att gå ut...
  • En unge spydde på mina skor på bussen
  • Mocks började, jag hade mjukisbyxor i skolan för första (och sista) gången.
  • Kom in på två andra universitet
Mars:
  • Mocks tog slut för asianbabes och alla andra som va smarta nog att inte ha geografi :)
  • London med mamma <3 besökte brunel och kingston, och bestämde mig vart jag ville gå och började hålla tummarna.. det gick ganska bra om jag får säga det sj haha
  • Utgång varje helg
  • Håkansignering i gbg
  • Många av oss började tröttna på typ allt haha
April:
  • Lurade två personer första april (minns inte vilka, men det va tillräckligt viktigt för mig för at skriva det på bloggen iaf haha)
  • Fyllde 19! Hade middag, jättemysigt, asianbabes blev väldigt väldigt väldigt runda om fötterna hah, men det va kul. Detta skulle va sista utgången innan exams
  • Men vi gick även ut under kortegen.. Men det va kul, honey och jag kom in på bishops och en kvinna erbjöd oss nästan modellkontrakt MEN vi hade ju båda en varsin flaw som hon inte kunde godta hahahaha
  • Bästa musikhelgen nånsin: Timo & Håkan <333
  • Jag fick en bild publicerad på tjuvtittat.se!!!!!!!!!! Ett av målen i mitt liv ju!
Maj:
  • Exams började...
  • Jag upptäckte att Bakgården har världens godaste potatis haha
  • Alice va med i en talangjakt och va hur bra som helst <3
  • EXAMS VA ÖVER!!!!!!!
  • Firandet började :)
  • IB-dinner, där vi hade skrivit en dikt om alla i klassen samt fixat en IB-gala ^^
  • Lilla krogen med dom flesta elever samt lärare, riktigt kul
  • Utgång
  • Mitt i all lycka och glädje inträffade ett mycket svagt ögonblick i mitt liv. Egentligen förlorade jag min stolthet och krossades i tusen bitar, men det va mycket lättare än jag trodde att gå vidare, det va helt enkelt nödvändigt.
  • En vecka mellan exams och balen, massa förberedelser samt en tripp till liseberg :)
  • Jag tappade bort min flöjt men hittade den igen haha
  • Bal<3
Juni:
  • STUDENTEN <3 hade som förhoppningsvis alla andra hur roligt som helst, en av dom bästa dagarna i mitt liv.
  • Men.. jag trampade på en glasbit och fick gå på kryckor i några dagar, men men.
  • Min moster och morbror va här <3
  • Åkte till Sardinien med familjen samt familjevänner i två veckor<3
  • Kom hem och började jobba både som stadsmusikant och på grand dagen efter
  • Teas "ARTOOOOOOOOOOON"de födelsedag :D ganska galen och riktigt rolig kväll måste jag säga haha
Juli:
  • Jobb, jobb, jobb, men jag älskar att vara stadsmusikant.
  • Bråk och drama bigtime på jobbet, där jag va en av huvudpersonerna, men jag hade rätt och det löste sig :P
  • Körlektioner och ångest pga dom (som ni vet har jag ännu inte körkort)
  • Vi fick våra betyg, och asianbabes kom alla in i london :D:D:D
  • Firade på Lilla Torget med julia och daquiris ^^
  • Jag ramlade på jobbet och skrapade upp mitt knä rejält
  • Fick ett nytt fan (äntligen en kvinna! är lite läskigt med gubbar haha) som gav mig en toblrone haha :D
  • Vi fick en arg insändare om stadsmusikanterna i tidningen från en som trodde lars höjjs va våran dirigent ahhahahaha. Något av årets roligaste faktiskt hahaha
  • Fick ett av mina favoritsms, från pappa: "alice har träffat en brännmanet, eller va det tvärtom..?" hahaha stackarn.
  • Va ensam hemma nästan hela tiden = disk...
Augusti:
  • Förberedelserna för flytten började, oändligt många samtal, mail osv, och blev inte förrän i mitten av augusti försäkrad att jag hade boende
  • Jag blev helt hooked på OS haha
  • Timo <3
  • Alanya, Turkiet med mina bästa babes från Agily haha <3 oförglömlig vecka
  • Utgångar
September
  • Utrensning av rummet samt packning började
  • En VÄLDIGT förvirrande utekväll för mig och honey haha.. det va även min sista här innan flytten :P
  • Träffade massa folk för att säga hejdå
  • Panikade över allt ungefär tusen gånger
  • Den stora dagen kom, 17e september, och asianbabes lämnade borås för london
  • Freshers week började, och det va lätt den roligaste veckan i mitt liv. Fester och nya, underbara människor<333
  • Resten av september gick väldigt fort och gick mest ut på att socialisera sig och festa :D Träffade alla mina favoritmänniskor <3
Oktober:
  • Skolan började for real
  • Alla blev jättesjuka efter freshers haha
  • Mer fest och massa roligt!
  • Restaurangbesök med massa amerikaner
  • Jag och kinga blev bästa vänner for real, våra vinkvällar startade och  vi myntade uttrycket "international blond journalism students in clayhill alcoholic society", jag va ju nästan blond då vet ni haha.
  • Ett dilemma haha
  • Lappar under dörren
  • Ett antal knarkkollar i vår flat haha (inte pga mig :P)
  • Jag svävade på moln ett tag
  • Hade en vikarie som sa "cunt" hahaha
  • Jag somnade på en trottoar och blev elza "im not going" pell haha
  • Åkte hem helgen när alice fyllde tolv <3
  • Halloweenfirande... kinga va sexy captain och jag va sexy sailor, va väldigt kul, men väldigt eh konsigt hahaha. Och nån idiot snodde min hatt!
November:
  • Praaaag <3 Underbar vecka!
  • Gjorde nåt jag sällan gör: konfronterade någon. Det va ett bra val haha.
  • Julbelyningen i Kingston tändes den 12e november........ too fuckin early!
  • Festandet fortsatte
  • Asians och raquel festade i London och åkte limo<333
  • Åkte till Cambridge<3
  • en HUND snodde min mössa hahaha
  • Drama i vår lägenhet - j höll på att slängas ut
  • Arams och Tylers födelsedagar, tyler hade pub crawl, askuuul!
December:
  • Tea och Sofia kom <3
  • Spenderade hela helgen i london town
  • New Jersey boy ^^
  • Blev förkyld, trött, sliten och fick ta det lite lugnt ett tag
  • Skolsaker gick bättre än jag trodde
  • Skulle inte gå ut alls men hamnade på den mest utspårade festen jag nånsin varit på ungefär haha. 
  • Kinga blev jättesjuk och jag trodde hon skulle få dropp men vi kom till sjukhuset i tid
  • Avsked :( Mike va såklart jobbigast :( Men även new jersey och tyler kommer jag sakna..
  • Åkte hem till borås. Hade feber och ah resten vet ni och nu är jag här haha <3
  • Just det, hade jättekul på nyår, tack ppl!!! Att jag sista halvtimmen inte visste i vilken stadsdel jag befann mig är en annan femma :D 
Vill även summera året i musik.. årets låtar:
  • Alla timolåtar
  • The Kooks - Shine on (helt underbar)
  • Kanye West - Stronger (studenten)
  • Håkan Hellström - kärlek är ett brev skickat tusen gånger (mwah!)
  • Boney M - Daddy Cool & holi holi day haha
  • Carola -Fångad av en stormvind (för alla förfester)
  • The Shins - caring is creepy (because it is)
  • Kaoma - Lambada (kingas och mina förfester)
  • Robbie Williams - Supremeskivan (för det va en underbar natt)
  • The killers  - mr. brightside (för att den alltid är bäst)
  • Kings of Leon - sex is on fire (förknippar den med kingstons klubbar)
  • Rihanna - Disturbia (den också)
  • Pink - So What (förfester här med)
  • Säkert! - Sanningsdan (älskar den, förknippar den med lycka och trägårn)
  • Familjen - Det snurrar i min skalle (jag hatade den här låten först, men har insett dess storhet haha)
  • Maskinen - alla som inte dansar är våldtäktsmän (för det är saaaant haha)
  • Basshunter - Boten anna på engelska haahaha (för den är mycket bättre och för att det va seriöst den första låten jag hörde i kingston hahaha)
Så - 2008 - förändringarnas år, som Honey sa.
Precis så är det.
Har haft ett helt underbart år med så många stora händelser.
Överlag så har jag varit jävligt lycklig i år, trots att det självklart funnits både upp och nerångar.
2009 har helt klart mycket att leva upp till.
Hur det blir är helt i händerna på mig själv, jag har aldrig kunnat styra mitt liv själv såpass mycket som nu.
Det är lite läskigt, men mest är det alldeles alldeles underbart.
Det är i år det är tänkt att jag kommer lämna tonåringslivet?
Hur som helst: jag är grymt förväntansfull.

Tack alla som har gjort mitt 2008 så underbart, hoppas ni hänger med 2009 <333