we'll just have to wait and see

Hemmaaaaaa i borran. Det är ganska kallt måste jag säga. Jag missade nästan planet igår för att alla tåg från surbiton till waterloo va inställda.... great.. Hade jag inte haft J med mig som hjälpte mig med väskorna och lugnet fram tills waterloo haha hade jag nog gone bananas. Men nu är jag här, allt är bra, har inte direkt gjort så mucket sen jag kom hem, jag är väldigt trött (jag fölorade hela TVÅ timmar pga sommartid hahah). Så är egentligen redan lite uttråkad haha men behöver vila. Sen kommer nog dom här veckorna swischa förbi fortare än kvickt, vilket jag också hoppas. Det är nämligen alltid så, eller ja både nu och innan jul, att veckan innan jag åker hem va den roilgaste på hela terminen.

Hur som helst, det finns mycket jag vill göra här, och snart fyller jag 20 år o m g. Det är inte klokt!
Jag vill nästan inte tänka på det haha.Och förresten. När det för en gångs skull verkligen går rätt och känns rätt, varför pekar allt annat emot?
Men, jag kan ju bara inte bry mig om det just nu, inte när jag känner såhär :)
Jag har till och med gått och blivit cheesy, vad lame haha!

wohooo

Jag gillar inte när jag försummar bloggen, gah! Ska försöka bättra mig. Imorrn åker jag hem till borås, vilket ska bli kul förutom att jag har hört att det är minsugrader.............. Hm.. Och nu känns tre veckor väldigt väldigt mycket. Är inte så jättepepp, men det ska bli skönt att träffa familj och vänner :) Och att fylla år hemma, har nog inte vuxit ifrån frukost på sängen och ja må hon leva än haha.

Den här veckan är precis som sista veckan innan jul - den bästa på länge, många sena nätter, vilket kommer leda till att jag ytterligare en gång kommer hem helt exhausted. Men jag klagar inte, i can feel the flow right now. Men det verkar verkligen alltid bli såhär, jag hade hemlängtan för typ två veckor sen, och nu vill ja inte heeem haha, och nästan alla säger samma sak.

Så vad har hänt sen sist.. Hm, ja i onsdags bestämde vi oss för party big time, och när man gör det brukar det ju oftast inte bli så jättekul för att man har för höga förväntningar. Så var icke fallet, vi hade sjuuuuukt kul, jag, kinga, agne, jason och andy började dricka lite lugnt på lloyds och endade up med absolut det störtsta antalet glas jag har sett på ett så litet bord förut haha. Och ni kanske kan se hur detta gick, jag drack shots med två öststatare och två män haha... Japp, jag va absolut mest rund om fötterna haha. Och problemet med mig är att jag blir aggro i ett visst state of drunkness. I onsdags bråkade jag med kinga (fast inte seriöst men ah jag slog till henne när hon tog min mobil haha..), en bouncer, kvinnan i garderoben, en israelisk man som jag absolut inte minns för ens en sekund, en kille som jag träffat EN gång förut och inte känner men han känner typ fem pers i min bekantskapskrets som kommer få höra detta haha, samt, kebabmannen... hahahahah.. jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig, men jag underhöll iaf vissa :P
Kvällens citat, va från mig haha, då jag skulle säga att min hand sved för att jag hade salt på den:
"my salt is hurtiiiiiiiiiiing! come on, my SALT is hurtiiing!" hahahaha, andy hade det som facebookstatus tre ggr dagen efter.......... alltid kul att underhålla folk haha. Och ja, min mobil hahah, det ska jag nog lämna hemma nästa gång jag går ut. Dagen efter fick jag nämligen höra detta från J: "so... about your phone conversation phobia... i dont think so!" HAHAHA suuuuuuuck. No comments. Jag skapade iaf kreativa sms.

Detta ledde till att jag igår vaknade upp och inte mådde bäst i världen. Men, dagen blev bra ändå, gick och fikade med kinga och agne, pratade om gårdagen, skrattade åt gårdagen, skrattade så vi grät åt gårdagen haha. Sen träffade vi vix och honey för att äta på jamiiiiiiiies, och in the end va det värt all väntan på ett bord! :)

Idag har jag skrivit en short story om min irritation angående post offices hahah, som jag måste läsa upp på ett seminar klockan 3. Sen måste jag verkligen packa haha, och städa upp mitt rum lite. Jag känner på mig att jag kommer glömma nåt superviktigt den här gången bara för att. Och ikväll? Flamenco, thats all im saying haha :)

i scooched on over

Söndagar brukar oftast vara rätt lame.
Men den här söndagen va riktigt, riktigt bra.
Jag kan nog leva på den ett tag :)

Apropå att leva, haha, så är det konstigt hur folks liv går om varandra och hur nära vänner ibland är totalt i obalans.
Så har jag känt ett tag, och idag nådde det a peak när jag mådde bättre än nånsin och min bästa vän här som fungerar som soulmate, familj, och allt annat man kan tänka sig från en riktigt bra vän var på botten.
Men nu tror jag, eller vet jag, att det vänder för henne.
Äntligen.
Och livet ser med ens mycket bättre ut.
Murphy's law "everything that can go wrong will go wrong, at the same time" kan även funka på det motsatta sättet ibland.

Imorrn måste jag göra allt jag har skjutit upp i helgen: tvätta, städa, plugga.
Måndagar <3
Men ska försöka göra det fort så jag kan njuta av dagen sen. Shopping, häng vid thames och utgång verkar det bli.

God nattttt, förresten jag har ont i en tand, undra om jag måste göra nåt åt det.
Haha aja, senare problem!

på en fest nånstans?

I natt drömde jag om rederiet. Det va lite konstigt måste jag säga, och jag var ytterst förvirrad när jag vaknade upp med karaktärer som uno och joker i huvudet haha.
Jag tror jag skippar att försöka tyda den drömmen.

Igår hade jag en low point of my life, då jag bråkade med ett biträde på postkontoret.. Hon insisterade att det jag skulle skicka hade pre-paid porto, vilket det inte hade, och det slutade med att hon i stort sett bad mig att gå haha. Jag var förbannad på henne hela dagen ärligt talat haha, för det va nästan pinsamt. Idag lyckades jag dock skicka iväg det där jävla paketet, men jag gick till ett annat postkontor, längre bort.... Ibland är det omöjligt att förstå sig på detta land haha. Men det är iofs ofta därför jag verkligen älskar det oftast.

Jag hatar inte hundar längre, för nu har jag sett marley and me. Jag tror att hela biosalongen grät, haha jag tittade åt höger och en biffig kille som såg ut som en typisk "inte visa känslor" kille snyftade bredvid mig, och då började jag nästan skratta istället. Husdjur alltså, kom fram till hur mycket jag saknar siki, och hur otroligt hemskt det skulle kännas om han försvann, men nu är det bara en vecka kvar tills jag ska hem! Jag vill på ett sätt inte hem för det betyder att när jag kommer tillbaka är det bara fyra skolveckor kvar och sen kommer alla splittras och det kommer va KALLT i borås, men samtidigt har jag hemlängtan. Och alla här åker hem alla tre lovveckor så finns ingen direkt anledning att va kvar här haha. Jag skickade ett morsdagkort till mamma, med en mor och dotter på framsidan samt texten "only mother knows what's best for you" -  hon uppskattade det haha! Det är sant också, det ska ärligen sägas, och det kan jag villigt erkänna nu när jag börjar bli till åren haha.. Ahhhhhhhhhhh jag fyller snart 20, det här är galet.

Aja, jag är fortfarande barn i sinnet och just nu känner jag mig ungefär som en 13-åring pga ett sms.
En glad 13-åring dock!

Godnatt på er folks.
Speciellt tea som snart åker till kinaaaaaaaa! <3

half a year

Idag är ingen vanlig dag, eller ja igår blir det ju nu, men den 17e september klockan 11.10 landade asianbabes i London för att stanna.
Det är ett halvår sen.
Det är sjukt!
Det är bara det jag vill säga, samt att det har varit det roligaste halvåret i mitt liv!

Många på Kingston som har varit här sen just den dagen, så idag firade jag lite med kinga, kunde tyvärr inte go crazy trots att det är st patricks day och allt för jag har en presentation för världens läskigaste lärare imorrn klockan nio...
Hittils verkar hon tycka om mig men nu inser jag att jag nog inte har gjort min presentation riktigt som man ska så jag kanske blir totally screwed imorrn. Just nu bryr jag mig faktiskt inte så mycket, då den här presentationen enligt mig är helt värdelös samt för att jag emailade henne med frågor om den för en och en halv vecka sen och hon har inte varit bothered att svara. Men får se hur kaxig jag är imorrn när hon spärrar ögonen i mig haha!

Men, det här var en bra dag, fint väder, jag va på bra humör och mycket som annars skulle irriterat mig har bara passed me by.
I can feel the flow, på nåt sätt! :)

"but it's so interesting"

Vilket fint inlägg jag fick iväg sist! Jag kom iaf iväg efter det, tog bussen till stan, och på den träffade jag netta som efter lite kallprat ställde mig mot väggen om varför vi inte umgås mer. Det va väldigt jobbigt för jag hade inte direkt nåt bra svar. Så jag sa precis så, jag har inget svar direkt, och det verkade hon acceptera haha. Sen kom jag fram till iq waves, som är dom dyraste och snyggaste hallsen, det är som ett hotell typ, faktiskt för fint för att va studentbostad tycker jag, men okej dom betalar en del haha. Eftersom jag va typ en timme sen väntade jag mig att alla skulle ha kommit, men nej. Tre personer som jag kände (och en av dom ogillar jag skarpt haha), inklusive b-day-killen himself, kyle, och resten hans kompisar från gibraltar, som också bor i london men ah, haha. Jag blev lite typ oj oj, men alla va trevliga och när två st började spela spanish guitar dog jag lite och kände att det här kommer bli en bra kväll haha. Det är inte alltid man får livemusik på förfester direkt... En nämnde också i förbifarten att han spelar flamenco, mwahhhh, jag älskar ju det. Så det va riktigt mysigt, och det är alltid så kul att prata med nya människor. Efter ett tag insåg jag att jag hade pratat om finanskrisen i typ en halvtimme i sträck hahahaha. Men han jag snackade med verkade intresserad så jag ba aja, sen kom hans kompis och ba "wtf, are you STILL talking about the financial crisis?!", men han ja snackde med ba "men lyssna när hon berättar hur dom printar nya pengar, det är jätteintressant" HAHAHA, så jag gjorde det igen, för jag har läst hur det går till i the independent där dom förklarade det väldigt pedagogiskt med teckningar hahaha så jag kom ihåg, men jag tror att jag officiellt är en geek nu, som pratar om nyheter och politik när jag har druckit en halv flaska vin, ett antal drinkar och shots haha! När vi väl kom iväg ut hade många blivit för fulla för att kunna hänga med, men INTE jag oh yeah, jag va i ett perfekt tillstånd, så in the end blev det tio killar från gibraltar, jason, en turkisk tjej som va en bitch så hon räknas egentligen inte haha, och jag, det är definitivt den konstigaste mixen jag gått ut med, men jag hade jättekul!


Kom hem sent, vaknade tidigt och åkte till south kensington för att möta upp vicky, honey och toby för att gå på natural history museum, som ägde! Riktigt roligt, speciellt the human baby......... hahahaha. Sen åt vi på en indisk restaurang där kyparen kommenterade att toby hade "multicultural friends" och försökte prata malaysiska med en oförstående, men bra skådespelande vicky haha. "is that right?" "yeah hehe" hahaha. Vi gick sen till en shishabar, där vi blev otroligt avslappnade och fick huvudvärk haha, antagligen av värmen, men ah det är väl inte det hälsosammaste att röka sisha i typ två timmar heller. Vi hade kommunikationsproblem med servitören hahahah det va väldigt kul och honey löste det fint med tecken/bäbisspråk hahaha. Oj nu måste ja skyndam ig, men ah vi såg på melodifestivalen, jag hejade förväges på EMD, men äckelugglan vann iaf inte! Jag måste säga att jag faktiskt uppskattar hennes låt, men jag verkligen AVSKYR HENNE from the bottom of my heart och har alltid gjort. Har nån sett henne i på spåret blir det klart att hon också är otroligt korkad. Sen drack vi pints på en pub nära honey som va jättemysig!
Jag ockuperade vix rum den här helgen också, oc igår tog vi en promenad till hyde park, chillade och shoppade lite på topshop.
En superhelg helt enkelt, men nu måste jag skynde mig till bussen, ska åka och läsa tidningar vid thames, pussssssss

i wanna take a ride on your discostick?

hahaha
Just det jag skulle ju blogga också. Sitter förtillfället och sippar lite rödvin, och ska snart dra på födelsedagsfest.
Jag har precis insett storheten med lady gaga, hon är fett bra jao!


hahahaha hm jag tänkte redogöra för mina senaste dagar men ja orkar fan inte, idag är en sån dag då jag mest vill bli full faktiskt haha, man får ha såna dagar :p
det ör också fredag den trettonde och dag ramlade jag helt utan anledning, rakt ner på marken.
WEIRD.
men ah vad har hänt dom senaste dagarna hmm, jag har fått bra marks tillbaka, dåliga marks tillbaka, gymmat JÄRNET verkligen, diskuterat politik, lackat på folk, tröttnat på saker, snackat med folk jag inte pratat med på länge, kanske kommit nånvart?


he he he he he, fy fan vad vin slår snabbt nuförtiden jag förstår inte.

imorrn ska jag till london town och umgås med mina älskade babes, wiiiie!
museum och melodifestivaleeen <3

i want to kiss you, but if i do then i might miss youuu, haha lady gaga asså.


gud jag känner på mig att det här kommer bli en kort kväll för mig haha.
PUSS PÅ ER, take a ride on a disco stick!

förresten

Jag börjar tappa svenska ord, hela tiden, och jag stavar fel konstant, oftast märker jag det men idag skrev jag tex "sätt" istället för sett och igår va jag tvungen att tänka hur man stavade check (skrev tjeck och käck ahhahaha).
Och när jag pratar med familjen så märker ja det direkt, svengelska ftw. Det är ganska konstigt och lite läskigt.
Och min bottom line: jag läste igenom mitt senaste inlägg och ser att jag skrev lite wtf:igt haha.
Jag ber om ursäkt, jag flödeskrev och jag är trött. Och okej, jag har blivit sämre på svenska haha.
Vad är det som kryper? Ormet, osv osv osv hahaha.
Så jag ber om ursäkt för detta, men till mitt försvcar pratar jag nätsan aldrig svenska.

Gåd nat meniskor <3

and say hello to never

Har haft en jättebra helg, dock gick i onyttighetens tecken haha!
Men det låtsas vi inte om. Fredagen innebar utgång på hmm aura hette det tror jag, en exklusiv klubb där vickys kompis som fyllde år hade VIP-bord. Förutom en vodkahalsande ryss och en biff som blev sur för att han inte fick en drink så va det super haha. Vi begav oss sedan igenom nattliga london för att hitta det enda rätta efter en utekväll: flötmat. Men när jag tänker efter va det inte så onyttigt ändå, för vi åt nånslags paj/piroggrej. Och vi fick våfflor gratis hahah, tack, jag tror jag enjoyade dom mest :P
Vix och jag snackade sen om allt och inget tills vi upptäckte att det va ljust ute och klockan va... åtta... men vix blev lycklig då hon insåg att om vi bara inte somnade på 20 minuter hade hon varit uppe ett helt dygn för första gången i sitt liv hahahah visst är hon väldigt sen med det? Hon försökte när vi åkte hem från frankrike i tvåan också men misslyckades fatalt då hon 10 min innan sa "neeeeeee ja orkar inte, skitsamma, gonatt!" HAHAHA <3 På lördagen vaknade vi vid tre haha och begav oss direkt till tinseltown och åt alldeles för mycket, men mmm vad gott det var. När jag sen åkte hemåt igen sa jag till mig sj att nu ska jag iaf inte äta mer idag....

....Men,efter några timmar hemma och en stund hos kinga bestämde vi oss för att beställa chinese hemkört.
Kändes som en bra ide, men det första som händer är att när Kinga ringer säger hon, när det precis slagit en signal "im sure someone will answer HELLO *insert chinese accent* now" och precis då svarar en stackars kines PRECIS likadant som hon och han hör henne............. fy fan vad pinsamt hahaha jag börjar asgarva och sprang ut ur rummet och kinga försöker bita ihop och ta sig igenom konversationen:
"i want one 95 and one 101 please, with plain rice.. what? no not fried rice! ... bowl? sorry?... ahaa boiled, yes boiled rice!"
Sen ska hon säga adressen och vårat postnummer som slutar på F.
"yes F. no not S as in soup, F as in eh... finger!"
Dom lägger på och allt är frid och fröjd tills en timme senare då maten inte har kommit. Jag ringde upp och frågade, varpå kvinnan säger "hahahah im  sorry he couldnt find your house so he went back" HAHAHAH ja ba jahapp, får vi inte vår mat då? hon ba jo vi bara väntade på att ni skulle ringa för han kom inte fram när han ringde er HAHA, sen confirmade dom adressen igen samt tog ett annat telefonnummer. Cirka 30 minuter senare dyker en förvirrad man upp vid dörren och säger lite irriterat "i made two journeys to bring this, why you give me wrong adress and wrong number?!". Han visade kvittot där det står 36, kinga bor på 46. Jag säger kvinnan måste ha hört fel för varför skulle vi säga fel adress. Han säger sedan att telefonnumert inte går att nå och frågar varför det börjar på 0048, och jag svarar för att det är ett polskt nummer, det funkar visst, men vi gav ett engelskt också! Han fortsätter och säger "i went to your friends (dom i 36 uppenbarligen haha) they didnt want the food". Jag säger att nej, för det va ju vi som skulle ha den, men det är lugnt, det blev ett missförstånd och ger honom pengarna, men han tar inte emot dom och han ger mig inte heller påsen som jag nu försöker ta ur handen på honom för att jag verkligen inte orkar mer haha. Han säger "yeah so thats why i was delayed" och jag säger "okey" och sen blir det tyst haha. Jag säger att allt är lugnt och räcker farm pengarna. Han tar dom fortfarandei nte och säger "next time, say right adress and number so it wont take so much time" HAHAHA som om ja ska beställa därifrån igen, OKEY säger jag bara och hör att kinga skrattar och stampar i golvet i trappan hahaha. Han tar pengarna, ger mig maten, men ingen växel tillbaka hahaha, aja det va typ bara 5 spänn men ändå, va inte direkt som om ja ville ge honom dricks för bra service haha. Asså det va ju inte han som hade hört fel så det va synd om honom med, men jag pallar verkligen inte diskutera i all evighet och maten hade ändå redan varit på vift alltför länge.

Igår va första gången jag såg ett spädbarn på bio. Alltså ett spädbarn som är i en biosalong haha. Och jag tror det är den enda personen under sex månader som har sett "the young victoria" hahahaha. Seriöst hur tänker man, stackars barnet, han/hon skrek, och bio är ju verkligen inte the place to be när man inte kan va knäpptyst. Och jag är fullt allvarlig, det va ett spädbarn, absolut inte äldre än sex månader!

Idag har jag varit väldigt duktig och pluggat (fast jag va välinte så duktig, ganska långsam och har fortfarande inte blivit klar, men men imorrn..), handlat, gått på promenad samt gått på gym. Det enda som drar ner duktighetsfaktorn skulle väl va att jag gick vilse i surbiton idag... Eh ja, men jag lyckades lösa det haha.

Idag ska jag försöka göra ett experiment - lägga mig klockan tolv, för jag gör ändå inget vettigt nu.
Om det funkar? Det drar vi lott om.

it's not even making sense

Sena nätter väntar alla. Jag lägger mig aldrig innan ett längre, oftast inte innan två.
Men egentligen klagar jag inte. Och egentligen har jag en hel del att skriva men jag har inte tid eller lust just nu.
Måste dock säga att jag har en ny bok på min top 10 lista: the history boys. En pjäs är det iofs, men jag har läst den och nu sett filmen. Gud så bra, läs den, se den, speciellt folk som har pluggat historia, för då uppskattar ni den säkert ännu mer än mig!

Gårdagens roligaste, vi såg på film på franskan, och efter cirka en minut börjar en sexscen, mellan två hm ganska oattraktiva människor haha, och kvinnan spankar mannen rejält och det filmas såklart i närbild. Då utbrister vår lärare, en lite rund, halvbritt halvfransk, söt kvinna i 60årsåldern: "Cet un film francais, thats all im saying!" hahahah.

Ikväll ska jag till vixan, wiie!
Ska bli jättekul, och även skönt med lite miljöombyte så kanske jag förstår vissa saker/personer bättre när jag kommer tillbaka. Tvivlar på det dock, en del personer är nog bara konstiga haha.

Och nu en klassiker à la Shire:
Ha det bäst, gå på fest, dansa mest!!!!

på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

Pffffffffffffffft.
Thats all im saying.
Jag fattar inte att jag aldrig lär mig att inte tro så mycket.
Just nu tror jag ingenting, för jag orkar verkligen inte! Vissa saker tar helt enkelt för mycket tid och kraft och blir det inte lättare så säger jag helt enkelt tack och hej till allt liknande för jag vill inte slösa bort en hel dag av mitt dyrbara liv på att wajna.
Det jag skrev precis är dock bullshit för det krävs så lite för att jag ska göra precis det motsatta men men.
Jag vet iaf vad jag borde göra och det är väl alltid nåt.

Sena kvällen/natten blev iaf bra, gick en runda runt clayhill (alltså inte så jättelångt) med kinga och gick sen till hennes rum för ett glas vin och tittande på "flip cameras" som tydligen är essential för journalister. Dom är så jävla snygga så jag funderar verkligen på att investera i en. Det är som en jätteliten filmkamera som man bara ska dra upp om nåt spännande händer, och med dom filmar journalisterna på the guardian om dom tex är i en bandvagn i afghanistan. Ganska häftigt ändå så vi satt och dreglade över dom ett tag. Och pratade om våra liv, som alltid, men inte blev vi så mycket klokare haha.


Nu åt jag precis en skål ris  med tikka masala; jag har otroligt konstiga mattider.
Idag har jag ätit: Pastasallad klockan 13, ris med tikka masala 01.00 hahaha.
Är man student så är man? Och av nån anledning har jag aldrig frukostmat!
Läste lite typiska studentgrejer på facebook och en va att man aldrig har kniv och gaffel men ALLTID har 10 skedar minst.
Det är verkligen sant. Okej nu måste jag nana för mitt mål är att gå på gym 12 imorrn och innan dess plugga lite.

Nattiiiiiii

you're not even on because you're gooone

Hey ho!

Har nån av er sett the boy in striped pyjamas? Jag rekommenderar den verkligen, men jag kan säga att jag va ganska förstörd efter slutscenen som va nåt utav det värsta jag sett. Av nån anledning hade jag prata om andra världskriget(som filmen handlar om) med kinga samma dag som jag såg den. Hon har ju uppenbarligen koppling till detta, hon har släkt som dött, släkt som ingen vet vart dom tog vägen, och hennes morföräldrar som överlevde gömde mat hela deras liv för att dom var så rädda. Det värsta va när hon sa att hon vet mer om hennes släkt från 1800-talet, genom släktforskning, än vad hon vet om dom som levde under andra världskriget och så är det för dom flesta. Ett svart hål i historien. Cirka 20 % av polens invånare dog. 20 procent! Och så finns det människor som säger att the holocaust är ÖVERDRIVEN. Senast med att säga nåt sånt i media var en brittisk biskop. Man mår ju lite illa.

Och nu till nåt helt annat, jag och amir brainstormade kring svensk hiphop, och vad många som jag inte hade tänkt på på länge! Feven, fattaru, ken, blues.. listan kan göras ganska lång faktiskt haha. Jag minns att jag älskade fevens hiphopens 10 budord och kunde hela den utantill och rappade den för heja och hennes syrra en gång HAHAH. Good times. Och fattaru's "mina hundar" hahahahahah...

Två gånger i mitt liv har jag fått  ryck och sagt "jag vill ha en cigg" även om jag absolut inte kan röka och inte tål cigarettrök haha. En gång va första natten i Bristol med klassen (ja va jättekass och vågade inte fråga själv haha) och andra gången va i lördags natt. Satt ute på trappan med kinga och drack vin och tittade upp mot himlen (hahah men jag gjorde faktiskt det) och hon rökte på cigaretten hon snott från george. Hon bara skrattade och ba yeah have fun, och jag lyckades faktiskt ta några bloss utan att må dåligt. Inget att va stolt över egentligen men lite kul va det. Gångerna jag har rökt kan fortfarande räknas på ena handens fingrar dock haha!

Igår va typ tråkigaste dagen i mitt liv för jag skulle plugga men procrastinatade hela tiden. Idag har gått lite i samma spår för att nu va jag verkligen tvungen att göra det jag skulle. Började dagen med att tvätta tre(!!) maskiner och då vet man ju att det kommer bli en bra dag hahah... Men, har varit väldigt fint väder idag! Tycker synd om er i sverige som fortfarande har snö fy fan, här är det vårväder :)

Just nu lyssnar jag på EMD's bidrag till melodifestivalen och gillar det haha.
Däremot gillar jag inte läget. Ffs vad är det här, jag har aldrig förstått mig på nån såhär lite.
Snart säger jag bara screw it.