hitten

Igår gjorde jag något jag ALDRIG NÅNSIN trodde jag skulle göra.
Jag såg star trek.... på bio........ erm........
och jag gillade den faktiskt.


Nog om det, jag ska aldrig nämna det mer men jag va bara tvungen att få ur mig det hahaha. Både jag och kinga va totalt emot att se den, men då vi skulle ha två geeks med oss, jonathan och jason som skrek WE WANNA SEE STAR TREK, och det verkligen va den enda filmen som gick efter klockan 22 så fick vi ge med oss..... Jag har aldrig sett jason så exalterad som innan filmen började hahah, jag tappade lite respekt för honom ärligt talat.. Efter filmen var jag helt tyst och kinga sa "well.. i have to keep my pride i guess... it was CRAP!" hahaha. Men jag tror den enda anledningen att jag fann filmen lite underhållande är för att jag gick in där med noll förhoppningar och för att dom gjorde narr av brytningar, för att en alien började gråta hahah OCH för att mannen som satt framför mig skrek "fuck yeah!" så fort nåt lite spännande hände haha.

Okej. Nu sitter jag i sängen efter en sen frukost och family guy med J. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, måste plugga lite och sen kommer J tillbaka och jag tänkte fixa pastasallad åt oss. Vi såg för övrigt på the notebook för några dagar sen, oj oj oj, vad den filmen är bra! Otroligt sorglig, så det va ett litet misstag att se den för jag  grät i typ en timme efteråt hahah, men den ger en ändå lite hopp för vad vi har gett os in på och ska försöka med.

Jag ska försöka blogga lika ofta som jag borde göra nu, för om mindre än en vecka åker jag på tågluff i en månad! Aahhhh biljetterna har kommit nu, och äntligen är jag riktigt exalterad! Jag tänker ta med mig ett anteckningsblock och skriva inlägg typ varje dag och antagligen publicera det här sen, för om det är nån gång jag borde använda bloggen är det väl när ja gör nåt utöver det vanliga, som att besöka 21 städer på 30 dagar haha.  Har försökt räkna ut en budget till resan... Yeah, vi kommer leva som hobos, det är ett faktum haha. Har inte mycket att leva på men det ska bli kul faktiskt, ser det lite som en utmaning haha.

Jag har haft väldigt konstiga drömmar på sistone, typ att alice va proffsviolonist vid två års ålder och hade konserter och hade på sig klänning med ett långt släp, samt att pappa blev erbjuden en miljon för att "fixa" en kille i den tunisiska maffian i borås, som enligt min dröm finns haha och håller till inne på skivspegeln. Håller jag på att go bananas? Jag vet faktiskt inte haha.

Nej, nu ska jag duscha, diska och dammsuga (ne jag ska nog inte dammsuga, ville bara få till en allitteration... )

Kommentarer
Postat av: vicky

HAHAAH tunisisk maffia?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback