rien de rien

Halli hallå.

Helgen har varit chillllll. Film, häng, skratt, plugg, god mat, har bara ätit i the godforsaken cafeteria EN gång den här helgen, det förhöjt precis allt haha. Hittade en jättemysig diner här, jag skulle kunna äta där varje dag typ, hur mycket gott som helst. Mmmmm mat är njutning, men har faktiskt gymmat också. Behövde den här helgen, för den här veckan kommer kräva mest plugg av alla skulle jag tro. Måste bli klar med i stort sett allt innan vi åker till florida den 26e, för sen kommer det va så mycket annat att jag inte vill ha denna arbetsbörda hängande över mig haha. Just det, jag har insett att magnus betnér kan vara sveriges smartaste man och kanske världens mest pålästa komiker också.

Och grattis Sverige - nu har en svensk elitidrottare för första gången kommit ut som homosexuell. Det är ju riktigt bra, men kan inte fatta att det inte hände förrän år 2009.

Hela min familj där hemma har för övrigt haft svinis nu, förmodligen, man vet ju aldrig.
Men själv har jag hållit mig frisk, men är snuvig och har lite halsont från time to time så jag tror varje kväll när jag går och lägger mig att jag ska vakna upp sjuk. Men ta i trä, ingenting, och idag köpte jag terraflu i förebyggande syfte, men det ser sjuuuuuukt äckligt ut alltså.

Sen saknar jag mina asianbabes och svennebabes! <3


Kommentarer
Postat av: sven

aaaw <3 saknar dig med pälsen. men SNART så :D

2009-11-17 @ 00:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback