förvånade?

Kom igen, ingen kan väl bli förvånad att vår käre jimmie åkesson är rasist?
Hur svårt kan det vara att förstå att ett parti som baserar sin politik på att skilja på människor bygger på rasism?
Alla måste läsa det här.

Man kan ju inte bli annat än äcklad. Och fyfan i helvete vad dåligt han skriver.  Är det nåt jag har lärt mig under mina snart tre terminer som journalistikstuderande är det att ALDRIG börja med en lång mening, och aldrig använda ord som folk inte förstår. Otroligt osmart att ha med ett såpass svårt ord att det till och med måste förklaras, speciellt då hans målgrupp har ett otroligt lågt IQ. Nej, jag försökte verkligen att inte bli arg men det går inte. Det går inte att bara skratta åt att nån har en så snedvriden syn av samhället och av muslimer. Och att en pressektreterare från partiet har jämfört SDs politik med astrid lindgren är att pissa på henne, hur kan man göra något sånt? Usch usch usch, jag hoppas han får ett plågsamt liv och blir stämd.

Nånting positivt jag såg i den här vevan är iaf att rödgrönt leder nu. Hoppas det håller i sig och svenska folket tar sitt förnuft till fånga. Jag längtar till att få lägga min vänsterröst i lådan. Eller poströsta blir det väl kanske. Ååååååh!

Hur som helst. Inatt sov jag knappt fyra timmar pga saker jag inte vill tänka på nu. Imorse gjorde jag klart tre assignments på tre timmar och det kändes mycket bra. Fick även ett A på min artikel om hälsa och vitaminer - 93 %, sug på den ni, full pott på allt utom utkastet - till och med på språk! Jag älskar att äga native speakers haha. Ironin blev dock slående då jag berättade detta för jamie och sa "full pot" hahahaha. Nej, det va inte översättningsbart hahaha. Jag trodde iofs inte det heller, det kom ur mig helt spontant. Swenglish for the win, men jag skyller på min sömnbrist :) Och nu har jag inget viktigt förrän nästa vecka skolmässigt, gud vilken lättnad. Imorrn har jag två missions. Ett är att vara lite modig. Det andra är att gå till posten haha, vilket jag alltid drar mig för,  en fobi som har lagts till i listan.

Annars blir man fortfarande förvånad några gånger i veckan över denna kultur. Cruzanne berättade idag att i hennes kurs om the roman empire räcker folk upp handen och säger "i really dont agree with this" om deras kvinnosyn. Oh really? Vilken förvåning, jag som trodde att det var vanligt att vara kvar i the roman empire way of living... Och att folk använder ordet "dude" när dom ska förklara något akademiskt är bara beyond me hahaha. Aja, man känner sig rätt klyftig och påläst iaf.

För övrigt är det fett irri att min första helt chillaxade kväll på länge så bestämmer sig facebook för att krångla. Jag vill nörda mig!

Jaja, här är en bild på min coola palestinasjalsklädda katt:

Hahahahah siki i miss you!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback