and boy he looks a bit like you

Långhelg! Tack, tack, tack.
Jag är ensam i mitt rum - för det är långhelg.
Jag börjar inte åtta imorrn - för det är långhelg.
Jag ska till philadelphia imorrn - för det är långhelg.
Det här är varför jag till och med är ett fan av långhelger på facebook haha.

Idag försov jag mig, jag har inte bemästrat snoozefunktionen på min nya mobil än, iaf inte i sömndrucket tillstånd.
Hann iaf precis i tid, och lektionen var lite mer givande än vanligt. Sen frågade jag en tjej som har erbjudit sig att proof read allt mitt arbete (så himla schysst, fattar verkligen inte hur hon fick lust med det) om hon kunde läsa min artikel, och jodå det kunde hon, hon vill bli editor och är grammarnerdeN så hon ringde sin pojkvän som hon skulle möta upp och bad honom att komma till biblioteket. Så där satt vi, jag och ett mycket udda par. Tjejen är jättefin och sprallig, killen ser ut som en rödhårig peps persson och lite goofy haha. Men dom verkade passa jättebra ihop faktiskt hahah och båda är jättesnälla. Dom var otroooligt petiga dock, jag satt där med dom i nästan en timme, och dom hann börja tjafsa om huruvida oxford commas skulle användas eller inte. Personligen hatar jag oxford commas, uuuuuugh, och semikolon ger mig rysningar, men dom går igång på det här i amerikatt så jag får anpassa mig haha. Märkte iaf att antingen suger min feature writing lärare, eller så låter hon ens misstag vara tills final draft. Skulle tippa på det sista, så är glad att jag fick det genomläst.

Min creative writing lärare pratade idag om hur viktigt det är att kunna rätta sig efter andra när dom läser igenom ens grejer och drog ett klockrent exempel: Hans kompis jobbade på ett museum där dom skulle ställa ut skulpturer och åkte runt och hämtade upp dom hos konstnärerna. En skulptur gick inte in i bilen, det var omöjligt, varpå han berättade det för konstnären. "Oh ok, but that's not a problem, ill just cut this piece off," hade han sagt och huggit av typ en meter skulptur bara sådär, helt random hahaha. Priceless, vad gör man inte för att få ställa ut sina verk...

Okej jag måste bara få göra en liten nostalgitripp från när jag flyttade till london förra året, bare with me!
Såhär skrev jag den 17e september 2008:

wohoooooo jag är hemma nu haha!
känns helt sjukt, här sitter jag i mitt mysiga rum som ska vara mitt hem i ett år framöver :)
det är inte så mycket folk här, britterna får komma från och med imorrn, så just nu är jag ensam i min flat, men det va en rätt skön mjukstart haha och fick lägga in mat i kylskåpet först, oh yeah :P
men det bor ju en svensk till här, en skön sthlmare som hjälpte mig fixa internet, wiho ^^
förutom honom har jag mest sett kineser än sålänge, men det är ju inte fy skam hahaha.


och efter första festen:
netta och jag verkade för övrigt hitta bäst i staden så till slut gick dom flesta med på vårat "trust the scandinavians" och vi hittade dit vi skulle, och jag övertalade folk att stanna trots den dåliga musiken genom att vinna på sten sax påse hahaha.

HAHAH jag hade helt glömt det, men jag var helt besatt av sten, sax, påse under freshers, folk tror liksom inte att man vinner, men jag vinner typ alltid, så fick alltid min vilja igenom på det sättet haha.

och en del nerköp:
men det va tur i oturen för jag träffade en störtskön tjej som jag bondade med direkt

LOL, jag hatar henne nu hahaha

och dagen efter sista fresherskvällen, då alla var döda, sjuka och lyckliga:

la mig sen och halvdäckade, men vaknade till av ett knack på dörren samt elzaaaa hahaha och asså ah, oväntat besök säger jag bara.
kommer ta ett tag innan jag kan vänja mig att man ibland måste face people i mjukis och hood som man knappt känner :P
men är man gästvänlig så är man haha.


Det här är varför jag älskar min blogg, och att jag skriver "det här har jag gjort idag"-inlägg, det är kuuul att gå tillbaka och läsa!

Ny kula nu iaf, philadelphia imorrn, wooo, vi ligger steget före alla andra internationella n00bs som åker till DC idag. Adam tensta är tydligen där också, han uppdatear sin facebookstatus hela tiden stackarn haha. Men nästa helg ska vi iaf till boston ett stooort gäng verkar det som - nice!
Liberty Bell och hmm, philadelphiaost, here i come!
Vill vara vaken så länge som möjligt nu dock, är en sån himla vardagslyx att vara själv i rummet!

Note to self: ta ut soporna föffaaaan haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback