upp och ner

Vädret här är lika ostabilt som min inställning till att vara här. Igår var det soligt och fint, idag har det duggat typ hela dagen, och dugg är ju nåt utav det mest irriterande som finns, hatar mellanting. Lite kyligt va det också (=jag frös i flipflops haha... men ändå). Onsdagar är min helt lediga dag, men har verkligen inte fått mycket gjort idag. Var uppe sent igår och kollade på "into the wild", som var bra, men jag lackar på alla som säger att han var så himla bra, modig och gjorde nåt bra. Han dog ju faktiskt olycklig, vilket för mig betyder att han lämnade och sårade så många människor helt i onödan, jag såg helt klart mer en egoist än en hjälte eller whatever i honom. Jaja, det var en välgjord film iaf, och vi fick till och med avnjuta den på storbilds-tv i en lounge haha. Men just det, innan vi fick tv:n hann jag bli jävligt irriterad på en tjej...

Hon hade tv:n, och kollade på en baseballmatch, och hon var helt jävla galen och skrek, och snackade i telefon samtidigt. Den tog slut och dom visade massa repriser och hon skrek fortfarande lika mycket, och vi kunde inte låta bli att skratta lite för hon lät jättelöjlig. Men hon verkade bli sur och sa till jamie som känner henne att vi alla var så jävla irriterande som sitter och glor och väntar på att hon ska bli klar. Sen kom yaman, som känner henne jättebra och drev med baseball och sa att fotboll är mycket bättre, med väldigt mkt glimt i ögat haha, varpå hon säger "go back to your country then, we're in america and we play baseball", med inte alls nån glimt i ögat vad jag kunde se, fyfan jag mådde illa. Dom som känner henne verkade inte bli sura så hon kanske alltid är såhär, men jag och kinga bara himlade med ögonen. Det kom iaf en bra comeback från yaman: "we're american, we love violent sports, let's go invade iraq" hahaha, väldigt lågt men väldigt träffsäkert. Oh yeah. Hittade den här tjejen på facebook idag och hennes political view var "NOT obama!!!", så det säger väl allt, uuuuuuuuuuughhh, konservativa idioter.  Haha jag blir verkligen så upprörd att jag inte ens orkar läsa nyheterna om obamas reformer längre, för det gör lite ont i en att se att dom tyckte hans tal till skolungdomar var kommunistiskt bara för att han sa åt dom att arbeta hårt för då kommer man långt, och att ingen är bra på nåt utan att öva. Hälsopolitiken vill jag itne ens kommentera. På tisdag måste jag ta en spruta med ett vaccin jag inte behöver bara för att det ska måste man ha här. Om jag inte tar den får jag inte gå kvar på skolan. Det är inte så big deal egentligen, för som jag fattar det är det gratis, men jag brukar ju inte direkt ta sprutor bara för att det är kul.

Yeah okej det här blir ett klagoinlägg. Jag saknar att känna mig vuxen. Säger detta för tionde gången: det här är som ett långt sommarläger. Jag vill bo i mitt eget rum, laga mat själv, vara ifred när jag behöver, inreda som jag vill. Jag va tvungen att ta bort min skrivbordslampa för att dom tillåter bara lampor där det finns ett skydd mellan glödlampan och plasten. VAD I HELVETE dom säljer väl inte lampor som är brandfarliga - men jo det är för att typ en gång har det börjat brinna i en här för att nån hade den tänd en vecka i sträck skulle jag tro. R i d i c u l o u s. Dom kunde ju iaf informerat oss om hur lamporna måste se ut innan vi åkte och storhandlade. Jag ska gömma den ett tag och sätta tillbaka den. Kingas har dom redan tagit och lagt undan på sitt kontor. Med dom menar jag te RA's - residence assistans - dom mest överskattade människorna i världen haha. Jag saknar att bo i clayhill, trots skrik och skrän, möglig disk, droger, rave klockan fyra en tisdagnatt, och främlingar som däckar i hallen så hade det CHARM! Har haft några av dom roligaste stunderna i mitt liv där utan tvekan haha, jag saknar till och med e-man :D

HAHAHAH åh gud jag döööör, nu kom nån och knackar dörr och försöker sälja saker. Hur kom dom in egentligen med vårt fina kortsystem för att komma in i byggnaden. Hur som helst så öppnade vi inte dörren - den enda gången jag och jenna har en understanding :P Gah, snart kommer väl jehovas vittnen och knackar på haha.

Jaja, nu vill jag bara att det ska bli fredag morgon så vi kan sätta oss på bussen till philadelphia!  Tack judiskt nyår för långhelg haha!
Har tre långa lektioner imorrn, och en assignment due som jag inte gjort än, men nästan iaf. Skulle ha druckits ikväll men det verkar ha runnit ut i sanden för alla, ingen är klar med sina saker. Det här är verkligen en såndär mellandag som känns lite meningslös. Som en lite rolig twist nu vill jag lägga en bilder från en webcam photo shoot jag gjorde igår som verkligen blev jätterolig, men jag fattar inte vart bilderna har hamnat nu, great haha. Hmm okej, ni får en bild på min fina syster istället, jag tycker den här bilden är så perfekt, och man ser hennes skönhetsfläck aka "gropen" haha.


Jag saknar dig mini-me!

Okej nu måste jag få ihop min artikel. Måste måste måste.
Och imorrn ska bli en bra dag, jappjapp, som frida säger i dunka mig gul och blå.

Adios.

Kommentarer
Postat av: Alice

hahahaha! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback