what you give is what you get returned

Vi är insnöade. Inget är öppet, allt är slaskigt och blött, och jag pluggar på en fredagskväll haha. 
Men så kan det gå, jag har skjutit upp tillräckligt mycket för att ha en SHITLOAD of work to do.
Så nu ska jag istället dela med mig av en av dom bästa låtarna jag vet, lite oväntat kanske, men det är affirmation
med savage garden. Den är så klockren. Jag insåg det igen igår när jag och kinga gick igenom från 90 och 00-talet.


I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe you're most attractive features are your heart and soul.
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires


I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe forgiveness is the key to your own happiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


Så enkelt och så bra!

Men nu får det fan sluta snöa, jag hade inte klagat annars, för då kunde vi iaf gått och käkat middag
ute eller nåt, alltså vi KAN ju det rent praktiskt, men det känns inte riktigt värt det att pulsa iväg haha.
Alla klagar, allas statusar är att dom inte can be fucked att göra nåt och att allt suger hahaha.
Så istället sitter vi här och kinga sa precis "undra vad som skulle hända om jag bränner mitt pass innan
ja åker hem, tror du jag slipper köpa flygbiljett hem då och kan bli deporterad gratis?"

sommarnostalgi


Jag hade glasstrutsproblem i Split, Kroatien, slutet av maj 2009. 

Men löste det och blev glad igen hahaha.
Det var en fin och bekymmerslös dag. Nästan iaf, jag minns att jag skrev ett vykort och pratade med Kinga om våra män på J. Jag träffar alltid män på J haha.
Minns också att vi åt ananasglass, att jag hjälpte ett gammalt svenskt par att förstå en nota, att jag blev rädd för en hund, att vi solade på asfalt innan vi hittade en jättemysig strand, att vi älskade amerikaner för dom kändes trygga på tågstationen haha, och att jag skrev mitt allra längsta inlägg i min resejournal, efter att vi träffat en galning på tåget till Split. Good times. Och nu planerar jag lite inför den kommande sommaren, den tidiga delen av den that is, som ska spenderas här. Det kommer mycket troligen också bli good times. Och ute faller snön haha......

dagens tjuvlyssning

Bibblan. Är mitt inne i läsandet om inbördeskriget i Rwanda när jag hör från en i tjejgänget bakom mig:

"I never watch the news, I tried once but it was just SOOO boring. I rely on my mum for information."

Jaja, tänker jag, det är nog vanligare än jag vill tro. Men sen kommer smällen, fem minuter senare när dom snackar om sina bakgrunder:

"I was in the army. Yeah, in Iraq."

WHAT?! Hon var i KRIG och hon tittar inte på nyheterna. Det är så jävla stört att det inte borde vara sant, det borde inte få vara sant. Egentligen vet jag inte varför jag är förvånad, MEN HERREGUD, hon var i ett krig som för fan inte ens är slut än och hon bryr sig inte om att hålla sig uppdaterad ens om det. Då kollade hon ju knappast innan hon bestämde sig för att tjänstgöra i det militära heller, och hade alltså inte ens en aning om vad hon höll på med.

Gaahhhhhhhhhhhhhhhh, jag hatar människor haha.

hur mår du?

Såhär på kvällskvisten denna måndagskväll är jag helt slut i huvudet av lektioner hela dagen, samt FN-plugg. Boken är väldigt komprimerad, men det är nästan inte ett plus. Det är svårt att få in saker i huvudet om fyra dispyter under kalla kriget som jag har noll förkunskap om. Synd att jag inte läste historia. Hur som helst så har jag tagit paus i nån timme nu, och fastnat i youtubeträsket. Kinga och jag sitter och skrattar vid varsin skärm och skickar allt till varann - socialt. Men snubblade hur som helst på ung vänsters affischer, en gammal och en nyare, och jag måste säga att dom är så klockrena.

Festen är slut. Love it. 
Valår i år people!!!!! REGERINGSBYTE POR FAVOR!
Har förresten fått frågan om jag skulle kunna tänka mig att stanna i USA två gånger nyligen, och svaret är spontant "NO!" Aldrig. Hur kul jag än har och kommer att ha här, hur många sköna människor jag än har träffat, och hur mycket det än finns att upptäcka och göra - ALDRIG I LIVET. Jag passar inte in här, jag står inte för något Amerika står för. Och tur är väl det. Jämlikhet och rättvisa, wooo!

just don't feel obliged

I fredags åkte jag buss i 4.5 timmar. Först från new paltz till new york, där vi hade två föreläsningar i FN-huset och en i the US mission. Mycket intressant, skulle kunna skriva typ åtta inlägg om det, men är för trött just nu. Sen åkte vi tillbaka, och på bussen pratade jag med en jag aldrig pratat med förut om ikea och lingondricka haha, och när vi kommit fram till np hoppade jag direkt på en buss till new york states huvudstad, albany. Ska lista några höjdpunkter med helgen som spenderades där.

- en diskussion om jordens undergång med uteliggare

- Avatar i 3D på imaxbiograf. Det finns en anledning att den är hypad.

- Bussresan hem från bion. En liten asiatisk tjej börjar vrålspy, och hennes pojkvän hinner inte fram med en påse i tid så hon spyr ner hela sätet, sina jeans, samt golvet framför sig. Jag tyckte så himla synd om henne, så försökte att inte se äcklad ut, men så vänder sig en kvinna framför henne sig om och säger "WHAT THE FUCK?!!" hahaha. Dom kliver av bussen, och massor med folk kommer in och kommenterar hur golvet och sätet ser ut. En kille asgarvar och frågar mig och james, som satt närmast spyan haha, "was it the chinese girl?", vi svarar ja, och han säger "I KNEW IT" och fortsätter skratta hahaha, elakt, men kul.

- jag skrattade i sömnen TVÅ GÅNGER så att jag väckte båda mig sj och james. det jag skrattade åt var följande: jag drömde om en såndär skitdålig revy a la stefan och krister (eller söderkåkar, om nån råkat se det) och skämtet var att frun sa åt sin man att köpa grönsaker, men inga fler morötter, för det hade hon en massa. när han väl är i affären minns han bara att hon sa "morötter" så han köper en megastor morot hahahaha. japp, jag hittade alltså på det här skämtet i min dröm och skrattade HÖGT åt det hahhaha. jag är lite udda.

- på cafeet där vi åt frukost imorse frågade servitrisen om ingen skulle äta upp pickeln som låg på en tallrik, och när vi sa nej sa hon "can i have it then?" och tog den med handen och tuggade i sig. WTF hahahaha. samma servitris sa också "oh this girl has such a cute accent" till james när jag beställde vad jag skulle ha, som om jag inte hörde hahaha och jag mumlade "your mum has a cute accent" hahaha. hon fick inte mycket dricks.

Sen jag kom tillbaka hit har jag käkat pizza med kinga, gjort klart redigerandet som vår underbara lärare hade bestämt skulle vara klart senast idag SÖNDAG klockan sex. n00big deadline. sen har vi kollat family guy, och nu har jag fastnat framför youtubeklipp med mia och klaras imitationer av white trash, samt alla rickard palms tabbar. Nu ska jag studa lite inför den lååånga dagen imorrn och hoppas att vädret fortsätter vara relativt fint. Hörde att ni har en halvmeter snö där hemma? Myyyyyyys, haha!

a pencil full of lead

Halli hallå.

Insåg att det var fyra dagar sen det var söndag, det gick fort, jag vet inte riktigt vad jag har gjort haha. I måndags lyckades jag på nåt mirakulöst sätt komma upp i tid till min 8am, då jag natten innan envisats med att kolla på OS-sammandrag tills typ halv tre haha. Gick sen hem och sov lite mer, lunchade med james och upptäckte den godaste mackan jag nånsin ätit. Vill äta den varje dag, resten av mitt liv haha. Den innehåller bland annat stekt ägg, avokado, basikilapesto, grönsaker och ost, och det är en mycket bättre blandning än det låter haha... Seriöst, jag måste lära mig hur man gör den. Nog om mackor haha. Sen hade jag tretimmarslektioneN, copy editing & layout, och jag hörde ett av dom mest korkade citaten ever. Vi har alla köpt en style book, som är som ett journalistlexikon. Där står hur ord stavas, vilka som ska vara med stor bokstav, hur man skriver siffror, procent, åldrar, titlar osv. Och en kille räcker upp handen och säger "i think i have the wrong book, this is completely useless" och håller upp rätt bok. Vad menar du, frågar professorn, och han säger "well, there's no information in it. Only words."
HAHAHAHAhahahahaaah. Och jag vill poängtera att ingen i den klassen är förstaårselever, så jag vet inte riktigt hur han har kunnat plugga journalistik i minst ett år, antagligen två för han ser gammal och stor ut hahaha. Det va kul iaf, alltid kul med puckon.

Men jag är väl inte alltid på topp heller. Till fotojournalistiken igår skulle vi haft med oss bilder av nyhetsvärde. Jag missade det där med nyhetsvärde. Och bilden man jobbade med var tvungen att föreställa människor i rörelse, så jag kunde inte använda min coola bild på fotspår i snön som planerat. Jag hade en bild föreställande människor i rörelse, och det är den här bilden:


Vilket mästerverk, eller vad säger ni hahahaha?
Är sååå glad att jag var en av dom sista så hon inte hann komma till mig individuellt.
För jag ser inte riktigt nyhetsvärdet i detta, gud hahaha, får skärpa mig till nästa gång.

Imorrn är det upp tidigt som gäller igen, för vi ska till FN. Ska bli intressant, men kommer vara helt sluuuuuut.
Men sen är det helg, hell yeah! Jag har ont i huvudet, halsen och kroppen, och har trott att jag ska bli sjuk i typ tre veckor, men det verkar aldrig hända, får hålla tummarna för den här helgen med.

Just det, min familj ska på let's dance genrepet imorrn hahaha.... är SÅ glad att det är genrepet, för jag hade tyckt det va pinsamt om dom synts på tv hahahah. Sorry, älskar er, men nån måtta får det väl vara! Är glad för alice skull dock, att hon får se sin idol (ja vem tror ni att det är... stefan sauk eller EMD-mattias haha?) in action, måste vara kul! Till och med jag måste väl erkänna att han inte är ful iaf haha.

Puss på er!

i don't believe them anyway

Återigen en underbar helg. I fredags va jag ledig hela dagen, gick på "stan" lite med kinga, samt käkade på en "irländsk" pub, haha. Sen va det förfest hos yaman, riktigt roligt, vi spelade ring of fire, och jag fick lite minnesluckor ifyllda från en blöt kväll för typ två veckor sen..... damn säger jag bara haha, tur att man umgås med coolt folk som kan ta saker med en klackspark/nypa salt haha.  Sen var alla lame och bailed on me när vi väl skulle till cabs, så jag fick dom att följa mig halva vägen, och sen gick jag in själv haha, men visste att det var folk där inne jag kände så. Tog lite bilder äntligen:


josh, thom, yaman, eli, briana


hahaha, brenner och jag, jag ser ut såhäör på i stort sett alla kort vi tog på förfesten, så det får räcka nu, här kommer istället en oerhört vacker bild från cabs hahaha.

yeah, fotogeniska klubben hahaaha, james ser ut som en våldtäktsman och ajg ser ut som 12 år haha, precis som det ska va

caaabsIgår var jag helt död, sov några timmar under dagen, åt couscous haha, och på kvällen kom james tillbaka med en bukett rosor, och jag måste säga att amerikaner kan sin grej på valentines day haha. Sen att jag inte har nån vas och har ställt dom i en baseball beer cup är en annan femma hahaha. Sen drog vi till gardiner, där james kompis flickväns föräldrar (haha) spelade med en jazzgrupp. Dom var riktigt bra, och vi fyra drog ned medelåldern lite där haha, men det var väldigt mysigt. Vi åkte sen till deras hus, som ligger mitt ute i skogen, är cirkelformat, och huuuur coolt som helst. Sierra heter tjejen, och hon hade en svensk bästis när hon va liten och kunde sjunga hela sankta lucia med perfekt uttal haha. Dom hade en hot tub i trädgården, så runt midnatt gick vi ut i ett antal minusgrader och hoppade i, det var helt awesome, har inte varit så avslappnad på länge. Vi satt där ett tag, drack öl, och kollade upp mot en stjärnklar himmel, hahah, cheesy men riktigt nice. Tog tyvärr inga bilder, måste ta kort på hennes hus nästa gång jag är där. Hon har också tre gigantiska hundar, som jag faktiskt lyckades vara orädd för. En såg ut som båtsman, var nog därför haha. Efter badet satt vi med hennes föräldrar och pratade ett tag, dom var dom mest chill out jag träffat ever tror jag, och så glada att vi kom och tittade på deras gig. James och drew hittade varsitt leksakssvärd och då va dom sysselsatta nån timme haha innan vi somnade.

Nu är klockan halv tre, på dagen alltså, måste studaaaaaaaaaah, för det vill jag inte göra ikväll, vill tvinga mr valentine att se nån cheesy film haha. Han vill se en dokumentär om professionella tv-spelare, men jag ska göra mitt bästa för att rösta ner det haha.

vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

Så sant så sant, Melissa Horn.

Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper ovanför
Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar tills vi ser varann

För jag vet vem jag är när jag är hos dig
ja, jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

För jag vet vem jag är när jag är hos dig
ja, jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har inte sagt till nån, att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går


För jag vet vem jag är när jag är hos dig
ja, jag vet vem jag är när jag är hos digIdag fick jag nog den bästa feedbacken jag någonsin fått på nåt jag skrivit:
"Några meningar är för långa, dom borde bli kortare, och några är för korta, dom borde bli längre."
Jahapp hahaha. Folk har ju inte alla hästarna i stallet. Kollade precis in Anna Hibbs blogg efter att ha sett glamourama. Jag älskar mickis och petra, men fy fan, hibbs... Hon är alltså i Brasilien för tillfället, och hade ingen aning om att det är PORTUGISISKA man pratar där, och inte fattat varfr dom inte gav så mycket gensvar när hon snackade spanska.......... Det är för det första illa att hon inte från början lärt sig vad man pratar för språk i brasilien, och det är för det andra ännu värre att hon faktiskt åker dit utan att kolla upp det först iaf. Ett snabbt besök på google skulle löst det liksom. Ugh.

Hann inte stretcha efter gymmandet idag, det kan bli intressant imorrn. Imorrn ska bli intressant på många sätt hoppas jag, längtar!

snow day!

Yäääääääääääy, det blev snow day idag, och ingen skola! hade planer på att gå upp tidigt och plugga, men iiinte då. Då tänker man ju att jag skulle fått mycket gjort idag, men jag har inte gjort nånting vettigt förrän typ nu. Snackade med familjen imorse, chillade, beställde pizza med kinga och såg på film, have u seen the morgans (den sööööög, se inte den haha), sen börjat skriva på min uppsats och radioreklam som ska in imorrn, slutat med det, ätit en till pizza slice, snackat i tele, blivit mobbad för hur jag säger hejdå (gunnar peng, jag tror du hade rätt när du sa att jag låter som en smurf haha), skrivit lite mer, gett up, och just nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig, även  om jag bara skrivit hälften av uppsatsen som ska in imorrn 12.15..... hmmmhhhhh... Men jag tror att jag kommer få stressmotivation imorrn och få till nåt bra haha. Fast mest hoppas jag ju på att det blir snow day igen, det vore awesome för isf har jag haft helg sen idag haha. På fredag ska vi nämligen inte till FN, så är helt ledig. Men sån tur kan man väl inte ha riktigt. Jag ska iaf upp sju imorrn och kolla hemsidan, en av de få gångerna jag kan bli motiverad till nåt sånt - för att få gå och lägga mig igen.


Kolla vad snygg min syrra är! Vet inte riktigt vad hon va sminkad inför/som,  men läskigt vad stor hon har blivit, ska gå på boråsdiscon och grejer haha... jag känner mig gammal....... snart 30..... ahhhhhhhh. Antar att jag blir lite yngre genom att ja för tillfället gömmer mina jamaicanska öl (som inte har nån flaskhals, pga att jamaicaner blir så aggresiva när dom dricker så dom va tvungna att ändra designen på flaskorna så att dom inte ska slå varann med dom, lite kuriosa från james haha) i en flyttkartong..... Kul att va för ung för nåt? NOT.

färglägga

Okej, jag kanske är helt körd, men jag tycker den här bilden är helt underbar hahahaha:


Hahahahahahaha
hahahaha
haaaaah.

För övrigt är klockan ett på natten här. Idag har jag pluggat sex timmar i sträck, och sedan haft en tre timmars lektion. Men, jag började dagen med Big-D's omelett, så det är ju alltid en bra start. Big D är en cool mattant. Han gör bara omeletter och ser gangsta ut, medan dom andra stackarna springer runt och sopar, torkar bord och ställer upp stolar osv. Creds. Imorrn hoppas jag att det blir snow day, det ser lite så ut när jag kollar ut genom fönstret. Egentligen vill jag veeeeeeerkligen inte ha snö, men ledighet sitter aldrig fel. Okej nu börjar det bli tråkigt här, dags att nana. Puss-hey

läskigt

http://www.bt.se/nyheter/resultatlos-dykning-efter-18-aring(1766786).gm

I fem dagar har David Birgersson, 18 år, Varberg, varit försvunnen efter en krogrunda för att fira att det är 150 dagar kvar till studenten. Utan nåt användbart spår verkar det som än sålänge. Det är nåt så sjukt konstigt över det hela. Tydligen ska det gå på efterlyst imorrn, får kolla in det på webbtv eller nåt. Jag mår illa när jag läser det här, har läst på flashbackforum i över en timme nu, kan verkligen inte slita mig. Hoppas verkligen att det här fallet blir löst. Och såklart att David lever, men det känns ju tyvärr inte så troligt...

gangster

Den här helgen var definitivt i klass med den förra, om inte bättre. Jag känner mig lite bortskämd.

Gårdagens drama: vi åkte med pappersvikarens kompis+kompisens flickvän från campus till stan (onödigt för det tar fem minuter, men det var verkligen svinkallt). Tjejen körde, och plötsligt blev vi stoppade av polisen. Jahapp, hon hade tydligen inte blinkat när hon svängde. Jag kan meddela att det inte direkt var rusningstrafik haha... fattar verkligen inte var polisbilen kom ifrån. Men men, plötsligt var vi omringade av tre polisbilar, och tjejen och killen där framme fick gå ur bilen. Alltså handlade det om mer än felkörning, och även fast jag inte visste direkt så var jag absolut säker på att dom misstänkte att vi var höga, för bilen verkligen staaaank av weed haha. Dom borde vekrligen ha vädrat, och tyvärr hade killen en helt nyinköpt påse i väskan. Dom kom dock rätt lindrigt undan, så det va mest en spännande upplevelse ärligt talat, jag hade ju såklart inget på mig, men va glad att jag hade lämnat alkoholen jag hade i väskan hemma. Hur som helst tog dom ur alla ur bilen en och en, och den enda gången jag blev lite rädd var när james (haha jaja, kan väl namnge nu) fick gå ur med händerna på huvudet! hahaha, och jag blev lämnad kvar i bilen själv, såg väl för oskyldig ut, dom tittade knappt i min väska. Men han röker inte heller på så hade inte helelr nåt på sig tack och lov. Hur som helst, det roligaste, polisen kollade mitt ID och sa "ehhh, what state is this?!" hahahaha. Men ja, sen fick vi iaf åka iväg, killen med drogerna får en bot, och polisen sa att dom kan sänka boten lite om han hade nån info om en liga som säljer stulna dvd-spelare i new paltz HAHAHAH. gotta love the police. ingen av oss visste dock nåt hahah. Jaja, det va en upplevelse, jag tyckte ärligt talat att det var roligt att se hur amerikansk polis funkar, för dom andra var inte heller skärrade efteråt, dom vet ju att det är en risk att ha sånt på sig liksom. Och min gangstastatus har ju nu uppgraderats markant, and thats what really matters haha.

Idag har ja käkat brunch på bistro, jag älskar det stället, rullar alltid ut därifrån för man blir så mätt. Nu måste jag ta mig i kragen och skriva tre litterära uppsatser, en pitch för ett layout och redigeringsprojekt, skriva på ett diskussionsforum, läsa ett kapitel om radioreklam, samt börja skriva ett response paper till fredagns FN-besök. Hell yeah. Ikväll är det superbowl förresten, så alla amerikaner kommer kolla på tv klockan nio, hoppas det blir tyst här då ch alla är i loungen. Jag planerar att gå dit i cirka tio minuter, äta gratis pizza och le lite mot dom som organiserar det, och sen utnyttja lugnet före stormen - när resultatet är klart lär det liksom inte vara tyst och lugnt längre haha.

dirrrrty

Idag besökte vi FNs högkvarter för första gången. Riktigt intressant, men man blir ju ledsen över statistiken. Inte är det mycket som går framåt direkt. Men det är ju inte så konstigt när pengarna som FN peacekeeping har att röra sig med motsvarar 0.5 % av hur mycket pengar som läggs på militären runtom i världen. Det är ju vidrigt. Ban Ki-Moon (ja, jag såg att jag skrev nom för ¨några inlägg sen haha, det va ett misstag, jag trodde faktiskt inte att han hter så) är för övrigt otroligt petit haha. Inte för att jag såg honom, men en cardboard cutout haha.

Igår försökte jag ta kort med en systemkamera jag lånat från skolan, men jag SUGER! Hur gör man haha? Har ingen instruktionsbok heller, blööö, jag är för lat, tror jag skiter i det och går tillbaka till min egna haha... tålamodeT.

"Va tror du om att ja skulle bygga ett par hundra små båtar... till alla måsar du vet... som inte har några båtar... va troru va troru va troru?" hahahah ja tycker spotifyreklamen för mc donalds verkligen äger.

Haha gah, jag är lite uttråkad nu, för jag väntar otåligt (tålamodeT, igen) på en stilig man.
Trevlig helg, yes yes!
Måste råstuda dock, men senare problem.

coin machine

Igår led jag hela dagen pga tisdagkvällen. Så kan det gå när man blandar alkohol, och lyssnar på dryckeråd från fel människor haha. Tur att folk är snälla och tar hand om varandra (läs: mig haha) iaf. Hur som helst var det jätteroligt mestadels, hur fullt som helst på stället, och bra musik. Det var svårt att få nåt gjort igår dock, skulle analysera en radioreklam, och dom är ju om möjligt ännu mer irriterande och skräniga här än i sverige. Varje stavelse hackade hål i mitt huvud, men det gick till slut. Och idag fick vi tillbaka the radio essays, och jag va en av dom få som ahde fått ett plus i kanten haha. Det är bara att inse, sen jag kom till usa har jag fått det klart för mig att jag helt enkelt är ett geni haha. Och läraren, jag älskar honom haha! Idag skrev han hur man integrerar ljudeffekter i sin text, och exemplet var: BOB: (CAR CRASH) OH NO! och sen skrev han till ES so det blev oh nose hahahahaa, och alla är så jävla torra, det va ju jätteroligt, men bara jag och en kille med hår ned till midjan som skrattade. Jaja.

Idag måste jag göra massa nytta. Imorrn ska vi till UN headquarters för första gången, och har massorrrr med läsning inför det. Insåg iaf att folk bullshittar när dom svarar på frågor/inte vet nånting. En tjej sa till exempel "but like taiwan and north korea arent very well known countries." Hahahaha, neheeee. Okej jag känner mig definitivt inte confident with my knowledge för den här kursen, men så skulle jag iaf aldrig säga.

Okej time to read, adiosssssss.

oh but why won't you come over here

Eh så ja, just nu har jag förfest med mig själv. Det är nåt som händer några gånger om året då man inte hinner, eller andra inte hinner, ses innan utgång. Ikväll är en sån kväll, och jag har ju förberett mig så bra, med en bottenskyla tequila och inga citroner. Det går dock, man får bita ihop ibland, och det allra bästa med sånahär "förfester" är att jag sköter musiken själv. Har lyssnat på allt från alphabeat, erik hassle, till the strokes och babyshambles. Kinga spelar dock fortfarande elvis presley, har gjort hela dagen, men nu stoppade jag i hörlurarna efter ett antal suspicious minds haha. Jag förtjänar iaf att dra ut ikväll, har läst om FN hela dagen, och sen haft en tre timmars lektion om det. Men jag lär mig så sjukt mycket, så är verkligen glad att jag tagit den här kursen. MEN, nästa lektion ska vi alla prata, och jag vill verkligen inte det haha. Det är så svårt att förklara allt i sina egna ord, jag låser mig verkligen. MEn men, har en vecka på mig.

Och inatt pratade ja tydligen i sömnen, och rörde mig som en ninja hahaha, så kinga blev skiträdd och väckte mig och ba "elza im seriously worried that youre gonna stand up and kill me soon or sth, cause youre so weird" hahahaha. Så jävla läskigt, undra vad jag drömde liksom. Och undra om jag gör så ofta, och om det va därför min ex-roomie verkade ha prblem med mig HAHA!

Men okej nu måste ja fixa mig, tror inte det här blir THE utgång direkt, men ska bli kul att träffa massa folk jag inte sett sen ja kom tillbaka. Och börjar seeent imorrn. Pussss

ikea nesting instinct

Så nu, tio år senare, har jag äntligen sett fight club. Vilken sjukt bra film, trodde jag aldrig just med tanke på namnet. Har analyserat den flitigt och till och med drömt om den haha.

Helgen var trevlig, även om upstate new york var absolut jävla svinkallt. Mitt hår frös till is fast det bara var ytterst lite fuktigt. Men iaf, det är dom små sakerna som gör livet roligt, brukar man inte säga så. Eller det är väl så man ska tänka iaf. Hur som helst, med det menar jag med tanke på min helg, att dela en flaska vin, bli lulliga och prata hetsigt om livet, bli ompysslad, skratta åt en teddybjörn i sängen, skratta åt tusentals youtubeklipp, le åt den nyinköpta vegetariska maten i frysen, få en filt runt sig precis när man ska klaga på kylan, en arm att sova på och komplimanger för ens morgonfrill. Men ändå nånslags distans. Som är svårhanterlig ibland, men den är ändå välbehövd känner jag.

Men tro på fan att jag hittade ett pappersvikningsset i bokhyllan ahahah. Det var faktiskt oslagbart.

Imorrn har jag ungefär en miljon saker att göra. Ska bli kul. Bland annat ska jag läsa upp min radiouppsats, som ska ta EXAKT 60 sekunder, annars får vi signifikanta poängavdrag. Det blir ju skoj. Tur att det är den sköna läraren som snackade om att resa i tiden iaf haha. Eh ja, nu r klockan ett och jag ska upp om sex timmar, hell to the yeah. Inte är jag trött heller. Hela den här terminen kommer jag fucka up min dygnsrytm då jag har så himla olika tider varje dag. Jaja, man är väl ung mohaha.