you're falling apart man!

i onsdags firade alltså kingston halloween i förväg.
detta har lett till att ingen orkar fira de ordentligt idag.
för i onsdags, yeah då va det ordentligt haha.
jag tror att varenda människa jag träffade va mer packad än vanligt haha.
men det va riktigt riktigt kul.
jag och kinga började med att dissa förfesten i IQ waves, för att det va kallt och jobbigt och drack och gjorde oss iordning i kingas rum istället, samtidigt som vi lyssnade på "if you want a little turkish delight" HAHA, och insåg återigen att vi va soulmates osv hahaha.
så efter ett tag hittade the sailor and the captain town haha.
kändes som om dom tre timmarna på mc cluskys va max en.
jag vet inte riktigt hur det gick så fort, men jag hade verkligen roligt.
men något mycket traumatiskt skedde, mitt seglarhatt blev stulen!
jag hade varit på dansgolvet med folk och sen skulle jag gå till baren där lite annat folk va, och det va väldigt svårt att ta sig ut så jag fastnade i en ring mellan fyra helt okända killar, som började rufsa till mitt hår, och sen tar en av dom min hatt! jag såg inte vem och jag ba wtf give it back, men dom började larva sig och ba vi har den inte.
jag tänkte att det va väl ett väldigt dåligt skämt och snart får jag den, men dom gav inte upp.
efter typ 5 minuters konstant tjafsande så gick jag för ja va så jävla arg att jag hade lust att örfila allihop men det hade nog inte varit så smart.
men seriöst, vem fan gör så?
jag vet ju att dom tog den, jag kände att den rycktes av mitt huvud eftersom ja hade satt fast den med hårnålar och sånt så det gjorde ont, gah.
aja det är inet så mycket att göra nåt åt, men det förstörde lite, och nu är min outfit inte komplett.
men men.

vid tvåtiden rumlade jag iaf ut, med freddie, leigh, chris och adam som joinade ganska sent, utan utklädnad, boring haha!
stod och väntade på kinga ett tag, som ingen, inklusive hon själv, riktigt vet vart hon va just då hahah, och då kommer en man fram till mig och fäller en väldigt opassande kommentar om min klädsel.
han vägrade fatta att jag va UTKLÄDD och vanligtvis inte har en superkort klänning, hudfärgade strumpbyxor, vita knästrumpor och pumps hahaha.
jag blev rätt lack, men behövde inte göra så mycket då killarna bad honom dra åt helvete och lära sig respektera kvinnor hahaha, det va rätt kul, burn på honom.
sen lyckades kinga ta sig till oss, och vi tog taxi hem, väldigt skönt och nödvändigt haha.
det blev lite omvända roller i vår flat den kvällen.
vanligtvis är det dom andra tjejerna som kommer hem sist och är högljudda, och tro mig, det är inet som om jag och leigh inte går ut, men dom är lite too much haha!
men då va dom båda hemma och hade typ lugn hemmakväll och blev antagligen väckta då jag, leigh och freddie typ misshandlade dörren innan vi kom in hahaha.
jag gjorde mitt bästa för att skynda mig in till mitt rum, då jag hade lånat jaynes strumpbyxor och råkat ta sönder dom, hon ska självklart få tillbaka ett par andra likadana haha men ändå lite pinsamt.

skola på torsdag..., omg jag vill inte skriva om det för då måste jag tänka på hur förjävligt det va att gå upp igen haha.
men jag klarade dagen iaf haha woho.
roligaste va då vi skulle intervjua varann på print journalism och killen bredvid mig fick frågan vilken grönsak han helst skulle vilja va och han skrek "BANANA!"

men idag klarade jag inte att gå till skolan dock, jag vaknade emd världens halsont, täppt näsa, men ja tänkte ok det här måste gå.
gick upp, tittade mig i spegeln och såg att mina ögon va illröda, alltså verkligen illröda, ser ut som om jag har fått nån infektion eller nåt.
det blev pricken över i:t och jag gick och la mig, hade bara en lektion på en timme och den är aldrig särskilt givande ändå.
ångrar inte det för nu känns det lite bättre.
men jag är fortfarande för sjuk för att göra allt jag måset göra idag, som att handla, städa, köpa kattöron haha, plugga, osv osv osvosvosv.
men jag visste det, vi åker ju till prag på måndag och jag blir alltid sjuk innan resor.
varför ändra på en så trevlig tradition?

ok, nu ska jag dricka luftrörste och laga mat, ciao

ha ha halloween

mitt plan va självklart försenat igår haha.
jag har aldrig blivit försenad med ryan air förut men ah nångång ska ju va den första.
det va inga problem egentligen, men jag blir så irriterad av att stå i kö haha.
aja jag kom hem vid åttatiden, och det kändes faktiskt just som om jag kom hem när jag klev av tåget på surbiton station.
va i mitt rum hmm 10 min kanske innan jag drog till kinga för att återförenas, dricka vin och snacka skit haha, george joinade oss, och han är sjukt rolig och har världens snyggaste högtalare :p
när jag gick hem till mig vid 12tiden hann jag va hemma i 10 min igen innan branlarmet gick... självklart brann det inte, men ljudet är så himla enerverande att det går inte att stanna inne.
gick ut, träffade freddie, leigh och chris, freddie tittade på mig i typ en halv sekund och sa "have you been drinking?"  hahaha, what, me? noooo!
sen drog han med mig till chris för att ingen orkade stå ute i kylan och regnet, som sen blev till SNÖ, japp ni hörde rätt, snö här haha.
alla va exalterade utom jag :p
hos chris fick jag veta något jag absolut inet ville veta om hans granne, konstateradfe att 90 % av hans kläder va blå, och fick veta att freddie skänker pengar till en "utsatt björn" varje månad ahahahaha, så jävla sött!
ja tyckte liksom redan att han va gullig, men det här va bara cuteness overload!
summasumarum: jag kom i säng ganska sent, men är inte sååå trött idag faktiskt.

däremot är jag sjuk, igen!
men ikväll måste jag ut för det är halloweenfest på mc cluskys, och jag har världens hetaste outfit, nästan haha.
jag tänkte först va "sexy viking", men SJÄLVKLART va vikinghjälmarna slut, eh wtfff hahaha vem fan har köpt alla dom, kan väl inte va världens åtgång?
så nu ska jag va sailor girl istället, men det blir bra, jag har alltid velat va det, är inte håkan hellströmsförstaskivainspirerat haha :D
så oj nu måste ja göra mig iordning, byyyyyye!

just det, jag är faktiskt inte bara ute och festar haha, jag fick tillbaka min news story idag med förvånande bra resultat, wiho, så jag förtjänar den här utekvällen! :D


back to k-town

har haft en jättemysig helg i borås! :)
har varit så himla skönt att umgås med familjen och vila lite, samt träffa vänner.
men nu är jag definitivt redo att åka tillbaka haha.
jag har i helgen gjort allt en sann boråsare ska göra under sin lediga tid: jag har varit i stan, knalleland, sett på idol och ätit tacos, ätit på golden elephant, varit vid sandwalls plats, gått skogspromenader och fikat på café viskan.
allt utom att gå till trägårn, det sparar jag tills juldagen haha.
och jag känner INTE för att göra detta varje helg...
jag har egentligen inget emot borås, men just nu känns allt så gjort och jag är trött på det.
så, det ska bli skönt att komma hem till mitt lilla studentrum imorrn :)
och om en månad kommer ju tea och sofia!
och om två månader är det jul.
det är nog ungefär den tid jag behöver för att börja sakna det här igen haha.

nu ska jag göra något som jag faktiskt har saknat lite, lägga mig i sängen och titta på scrubs, på TV! (det ÄR inte samma sak att titta på datorn haha!)
ses när jag är i london :)

svea rike

oj, hej, nu är jag i borran igen haha!
solen sken i london när jag åkte och när jag kom hem blåste regnet i ansiktet på mig så fort jag klev av planet hahaha.
men, jag är ändå glad att va här, det va väldigt efterlängtat att träffa familjen!
firade alice igår, hon blev 12 år, fatta vad fort tiden går.
ska verkligen försöka att inte missa henens födelsedagar i framtiden heller.
sen är det skönt att vara hemma och bara ta det lugnt, jag behöver verkligen det.
kom hit igår och åker tillbaka på tisdag, får se vad ja hittar på tills dess :)
blir nog ingen utgång iaf för jag är trööööttttt, inte så sugen och lite halvsjuk.

så vad har hänt sen sist?
tisdagskvällen ägnade jag mestadels åt att bli klar med min news story.
när jag va klar gick jag till kinga och drack vin med henne, mike och greker hahaha.
pratade om USA med mike, och seriöst, jag blir verkligen förvånad, för vissa saker han berättar är till och med värre än fördomarna jag har mot detta land.
killar där han kommer ifrån kan tex knappt klä upp sig när dom går på fest utan att bli gallade bögar.. eh.. och med klä upp sig menar han en snygg tshirt eller, ve och fasa, en skjorta.
hahaha.
aja, sen gick jag hem till mig där freddie skulle rätta min news story, och vi fick äntligen klart den helt och hållet, omg vilken lättnad.

vaknade tidigt på onsdagen för att jag va rädd att ja inte skulle fatta hur man "lämnade in" sin story på internet, men det va jättelätt så det va lite dumt haha men men.
va sjukt trött för freddie blev kvar tills typ halv tre, men ah så kan det va, det va kul haha, han kan uttala håkan hellström nu :P
sen va det en seg skoldag.. jag skulle egentligen på scandinavian pub crawl klockan 16, men jag va så trött att jag faktiskt tog det kloka beslutet att gå hem och vila, för jag kunde inte riktigt se mig själv i drinking competitions från fyra tills natten hahahaha, det hade slutat typ 17 för mig, fick nämligen höra att lekarna va helt galna sen haha.
så jag gick hem och vilade och åt och sen drog vi ut vid en lite mer human tid. 
jag och kinga va såklart sena och löjg för alla att vi missade bussen, fast vi egentligen bara fastnade hos henne med en flaska vin och boney M hahaha.
men sen träffade vi alla på lloyds, hade jättekul redan där!
sen begav vi oss till oceana och dansade ihjäl oss.
riktigt bra va det.
förutom att jag tappade bort ännu en scarf, crap!
 
torsdag och jag såg tre av hm kankse 10 pers som jag vet börjar nio på bussen hahaha.
folk hade haft en rough night.
jag mådde ändå rätt bra måste jag säga, men det gjorde inte kinga så hon skyllde allt på mig som dragit med henne ut hahaha.
vi bestämde oss iaf för att göra det enda rätta och käka på donken på lunchen, mmmmm, skräpmat har aldrig varit så gott!
vi went totally crazy helt enkelt, och satt där i två timmar och åt typ konstant.
det va väldigt givande.
tyvärr gjorde kinga upptäckten att det pappa sa om britters hygien kanske stämmer, då hon va på toa och INGEN som gick ut tvättade händerna.
wtf?
det kan väl ändå inte vara saaant hahaha.
gah!
sen hade jag två lektioner kvar, och på creative writing va det min tur att recitera en text, och jag tog en bit ur "the most radical thing" med the ark, och läraren gillade den :)
såklart, ola salo är en riktigt bra låtskrivare och den låten är en av mina favoriter.
sen analyserade vi en dikt, och jag och emma, också svensk, kom fram till att den handlade om kärlek och en man som nästan va besatt av en kvinna.
sen ska första gruppen redovisa sitt svar och säger "this poem is about a dog"
HAHAHA jag och emma tappade hakan, läraren skrattde och sa "the nordic team looks confused hahaha"
men det va bara den gruppen som såg hunden hahaha alla andra såg kärlekspar as well :P
men lite kul va det haha, vi ba "vadå för jävla hund?" till varann på svenska hhaha.
sen åkte jag hem efter världens längsta skoldag, stod på parkeringen i över en halvtimme med freddie, leigh, chris och adam av nån anledning, med höjdpunkten att chris åt löv från ett träd och konstaterade att det "tasted like shit" hahahaha..
drog sen till mitt rum och packade det lilla jag har med mig, och sen gick jag till freddie, skrattade åt att det va grekisk fest i hans flat hahah, så vi stängde in oss i hans rum och såg på en illusionist, typ david nånting elelr daniel hahah han va hur cool som helst iaf!
helt otroligt! jag satt och gapade bara och vid ett tillfälle blev jag så till mig att ja pratade svenska med freddie hahaha, ja ba "hur kan det gå så fort, det är ju omöjligt?!" varpå han ba huh? och jag ba eh why am i speaking swedish hahahaha.
jag va väldigt väldigt trött bör tilläggas :P
senare gick ja tillbaks till mitt rum, somnade, vaknade, flög hit och nu är ja här haha.
och nu ska jag ner till mamma och alice lite, puss på er! :)


lovely

igår snackade jag med pappa som sa "just det, jag läste i tidningen att britter är bland de mest ohygieniska i europa, var fjärde britt har avföring på händerna"
HAHAHAHAHAHA.
jag vet inte om man ska skratta eller gråta.
sen läste jag och kinga följande på BBC: kebab gjordes med lik i köket samt restaurangägare stämd för att ha dödat och ätit sin älskarinna.
eh..

this is england?
i hope not haha!

jag är totalt utmattad nu, sov inte så bra inatt för nån jävel telefonterroriserade oss mellan 6-8, wtfffffffff, ja hoppas du som gjorde det brinner i helvetet haha.
men, kära vänner, progress is happening.
jag fick ÅTTA av tio rätt på news quiz idag omggggg, ja skrek nästan hahaha och tom läraren sa "very good!"
nice, äntligen fick ja känna mig lite duktig haha.

nu ska ja försöka finish off min första assignment som ska in imorrn klockan 11.
föreläsningen om ernest hemingway mellan 9-11, känn dig bortvald haha :P

saker man ser

nu har jag alltså bott här i över en månad, och jag tänkte dela med mig med saker jag lärt mig om mig själv genom att göra detta stora steg haha.

Folk i detta land är mer outgoing.

Det är inte en myt att svenskar är stela, jag känner verkligen verkligen verkligen skillnad här.
Iofs så är det både på gott och ont, ibland är det fööör mycket.
Men oftast är det verklgien positivt, har träffat så många härliga människor.

Jag är och förblir en procrastinator.

Jag trodde verkligen att jag skulle bättre mig när det kom till skolarbete här för att jag skulle vara motverad och typ "woho this is uni!", men asså nej haha.
Jag tycker om min kurs, jag vill lära mig, men jag kan fortfarande inte göra saker i god tid.
Nu har jag precis gjort det grundläggande för min news-story som är 15 % av mitt betyg och som ska in på onsdag...

Jag är svensk.

Duh...
Nej, men jag har aldrig känt mig så jättesvensk i Sverige, och jag är inte direkt nationalistisk alls.
Men här känner jag verkligen hur jag alltid pratar om sverige haha.
Så fort jag hör en svensk artist eller ser absolut vodka tex haha.
Jag refererar till förut som "one time in sweden" etc.
Och ja, jag tycker om det. Jag är och förblir svensk, men jag älskar england och vill ta till mig allt av kulturen här, samt från alla andra internationella studenter jag träffar.
Men det är på något sätt skönt att känna att jag har ett starkt band till mitt land (rim) ändå, för jag va faktiskt lite osäker.
Ett roligt exempel hahah, igår va jag och kinga enbart med amerikaner, och dom började snacka om fotbollslag eller nåt, yankees, rangers, boston, you name it.. Jag tittar på kinga varpå hon ropar "eastern europe and scandinavia, woah!" haahhaha.

Hushållsarbete tar tid och är tråkigt.

Behöver det egentligen förklaras?
Det är ju egentligen självklart, men okej jag är ganska bortskämd och har tex aldrig tvättat förut..
Men sånt måste skötas nu, samt allmänt typ plocka upp överallt och gah.
Matlagning har jag alltid tyckt om, men det äri nte kul att laga två mål mat varje dag.
Så jag gör inte det hahah.
Men nästan.

Jag hatar att be folk om hjälp.

msdfkljsfösf det finns nästan inget värre.
jag vill kunna sjäääälv.
men vissa saker har jag gett upp.
som till exempel att öppna burkar, det finns fan ingen chans att jag ska kunna öppna burkar med feta lock haha, jag når knappt runt med mina 12åringshänder haha.
så jag får svälja min stolthet, men tack och lov bara genom att knacka på dörren till min favoritflatmate haha och det enda testosteronet vi har här i vår lägenhet haha.

Jag kommer aldrig kunna säga "can't" och "dance" the british way.

För att det går bara inte haha.
Too much american TV.

Brittish accent är sexigt och britter är inte alls fula.

Jag älskar älskar älskar brittiska haha, nästan alla dialekter har sin charm.
Och jag är postivt överraskad av männen här, inte alls många snaggade killar med fotbollströjor som jag trodde hahaha.

Britter går sakta, hela tiden.

Maja har redan skrivit om detta och herregud, det är verkligen märkbart haha.
Jag fattar inte, har dom aldrig bråttom?
Jag har alltid bråttom haha?
Speciellt i skolan och där går dom ta mig fan allra långsammast haha.

Jag kommer alltid vara "the messy girl".

Det tog nog... tre dagar innan jag fick den titeln.
Woah!

Aja nu orkar jag inte mer, jag hade massa idéer i huvudet, men jag använde alla hjärnkapacitet ja hade på nyhetsskiten.
Igår va jag i london hela dagen förresten.
Vaknade väldigt dramatiskt tre minuter innan väckarklockan skulle ringa - av första brandlarmet hittils!
O m f g, vad rädd jag blev, jag ramlade nästan ur sängen.
Jooo det va en sak till jag skulle ha på listan:

Larm och sirener här är 1000 gånger mer skrämmande än i svenneland

Jag hoppar till varenda gång jag hör en ambulans, för det är ett så fruktansvärt genomträngade och läskigt ljud.
Samma sak med brandlarmen, på hotellet förtsa dagarna och nu här.
Känns som om ljudet trycker upp hjärtat ur halsgropen.

Men iaf, larmet igång och jag vaknade, såklart, slängde mig efter mobilen, skor och sen såg jag en lapp som skickats under min dörr under natten, naaw!
Så den va jag tvungen att få med mig, sen sprang ja ut och självklart va jag en av dom första eftersom alla, även jag egentligen men ja blri så rädd, fattade att det va nån som hade rökt inomhus eller liknande, och tog med sig jackor ut.
Aja jag dog inte och jag hade min lapp som underhållning haha.
Kändem ig verklgien som en student när jag kom in och insåg att det enda jag ahde i matväg va: spenat och musli..
Jag skojar inte haha, jag hade skjutit upp handlingen liiite för länge.
Så det va bara att dra iväg på tom mage, och dom flesta jag skulle till london med hade gjort detsamma, så det blev frukost på waterloo station. Va där med kinga, nataly, niki, mike och tyler, samt jason och hans kompis efter ett tag.
Sen såg vi Salvador Dali's utsällning, och omgggg.
Jag älskar Dali så självklart uppskattade jag den, men jag tycker alla borde ge den en chans, även om man inte direkt är konstintresserad alls.
Sen turistade vi oss lite, gick i affärer (läs: topshop) och sen ville alla ha godis och sen.. sen endade vi upp på värsta casinobaren, alla tjejer kände sig obekväma och ville gå, medan killarna sa att det va "niiiice" haha.
Men vi vann och vi gick haha.
Sen mötte jag upp mina baaabes <333
Vi käkade i chinatown, pratade om allt och inget och det va kul att återförenas :D

och idag hm.. jag har läst 7 dagstidningar hahah.
oj va skoj.
försökt intervjua två barägare men det får bli imorrn.
gått hem ich handlat i ÖSREGN, this is england.
beställt mat från sainsburys med kinga och greker hahah, men såklart fuckade allt sig och woho en timme av mitt liv försvann hahah.
aja.
sen intervjuade ja leigh, freddie och adam om krogbråket och fick hjälp sen av freddie att skriva den perfekta news storyn.
men till slut blev den lite för bra och spännande hahaha så vi fick lugna ner oss.
och nu sitter jag här, trött men ändå rätt hype, för att jag är på riktigt bra humör samt lyssnar på SMK haha.
och jag vill inte gå och lägga mig för jag vet att jag kommer panika imorrn när jag verkligen måste bli klar med saker.

nattiiiiiiiiiii

ketchup!

hahahahaha.
jag kom på att jag skulle ju skriva nåt djupt om min nu EN MÅNADS TID på detta ställe!
men det får bli imorrn, då jag nyss kom hem och är tröttttttt.
men jag hade iaf sjukt kul ikväll!
på vägen till stan va kinga redan lullig och sjöng "it's my birthday" på bussen hahaha.
sen begav vi oss till nataly's förfest, som va otroligt internationell, allt från britter till amerikaner, polskor, svenne, luxemburgare hahah med mera.
sen gick vi till evissa där det va glow in the dark fest med UV-ljus och grejer.
dom målade oss i ansiktet, så jag har antingen ett hjärta eller en upside down penis på kinden, det är upp till var och en.
vi dansade hela kvällen, det va längesen och riktigt riktigt kul.
jag, kinga och nataly stod på ett podium heeela kvällen.
alla måste känt igen oss, kändes lite attention whoreigt, men det va så mycket mer plats där!
det bästa på den här klubben va iaf att det va en kille som spelade trummor hela kvällen, till musiken.
det låter kanske lite weird men allt blev så otroligt mycket bättre och han va helt grym.
lovely.
haha just det, en kille approachade mig och kinga och dansade och snacakde lite och sen säger han "you and the polish girl are the most gorgeous girls ive ever seen" HAHAH naaaw!
vi tackar och bockar :)

efter mycket dans, sång och byte av skor (jag har börjat köra med 10cmklack ibland nu, men jag orkade inte hela kvällen haha tack och lov hade ja ballerinas i väskan) så bestämde jag, kinga och nikki oss för det enda rätta: junkfood.
jag har inte käkat fyllemat en enda gång sen jag kom hit, så det va ett riktigt bra sätt att fira månadsdagen på!
mmmmmm i can still feel the veggie burger and chips.
lovely hahah.

nu ska jag nana, och imorrn ska jag äta frukost i ett RENT kök!
kan ni tänka er, det va totalt, och jag menar verkligen totalt jävla filthy tidigare idag, så kommer jag in och ser jayne stå och diska.
kommer in lite senare och ser att hon fortfarande står kvar, och frågar henne typ du gr väl inte all disk?
joo, säger hon och hävdar betsämt att hon verkligen vill göra det haha.
efter mycket diskussion så kan jag inte göra så mycket mer än att låta henne diska det, och omggggg vilken lättnad haha.
hon rengjorde även spisen och bordet och asså ah jag är evigt tacksam för jag hade aldrig orkat ta tag i det haha.
lovely HAHA!
nattiiiii

mercy mercy mercy

but I don't want somebody
who's loving everybody
I need a shy guy
the kinda guy who'll only be mine


anyway, den här dagen har varit hektisk.
skola från 9-17... jag hatar verkligen torsdagar.
vi hade en vikarie som sa "cunt" idag haha, inte så underhållande faktiskt för han verkade helt dum i huvudet, det enda han sa va "i hate all famous writers, they're pretentious!" eh okej, vi läser creative writing, och nästa vecka ska vi ha läst ett verk av ernest hemingway..tack för att du uppmuntrar oss du dumma amerikan!
sen skynda sig till resebyrån för att efter mycket om och men äntligen boka biljetter till prag.
so far so good tänker ni, men nej, för någon retade upp mig nåt så fruktansvärt att jag verkligen va tvungen att bita mig i tungan för att inte vara riktigt bitchig (amerikan här med, idag har jag verkligen stört mig på amerikaner haha)
det finns gränser för vad man säger, det ska alla veta och det tror jag den här personen också gör nu.
anyway jag ska bara älta detta idag och sen ska jag va glad för vi ska till praaag om typ två veckor :)

så jag kom iaf hem ganska sent, kom in och omedvetet smällde i dörren haha så jag fick förklara för leigh och freddie varför jag va sur men det enda ja fick ur mig va "gah, som ppl are idiots, ill explain later!" sen va jag tvungen att äta för OF COURSE så hade jag typ blodsockerfall.
nämnde jag att jag va tvungen att gå hem med två matkassar också för att clayhillbussen alltid ändrar tider?
ne okej. men så va det.. jag ska "fuck" ganska många gånger den tiden haha.
aja sen dess har jag försökt plugga lite, snackat med mamma på webcam och socialiserat mig lite i min flat.
sen har jag klagat på allt jag ville klaga på för kinga på msn, varpå hon sa the magic words "i think you need some wine, im coming to you in 10 min with a bottle and we drink and talk about all idiots, ok?"
YES sa jag då haha.
den tjejen är helt underbar, och jag vet att jag bara pratar om henne i dricksammanhang, men nej det är inte bara det, vi är så sjukt lika så jag blir rädd, vi resonerar likadant om nästan allt.
så är riktigt glad att ha träffat henne!
många människor, speciellt tjejer, är så himla goda och snälla, medan jag nästan mår dåligt av att säga att allt är vackert och trevligt hela tiden haha.
jag vill säga att nån går mig på nerverna om den gör det, alltså till nån annan, inte nödvändigtvis till personen i fråga ahaha, men många är väldigtr försiktiga med det, vilket iofs är bra, men det går mig också på nerverna för jag känner mig så elak.
men förtsa gången vi gick hem tillsammans och jag frågade henne vad hon tyckte om en tjej och hon svarar "honestly.. she's a fucking bitch", så visste jag att vi skulle bli bra vänner hahahaha.
hur konstigt det än låter haha.


men seriously, nu vill jag veta.
i dont ork anymore, som alice hade sagt haha.
im getting too attached.

hilarious

jag vet jag är lite moodswingy men jag hade en dålig kväll igår haha.
pga att jag måste plugga och inte riktigt minns hur man gör och för att jag blir galen av att bara sitta inne på rummet och försöka få nåt gjort.
och för att ja tänker för mycket på massa skit haha.
OCH för att boken jag va tvungen att läsa ut idag va en av dom tråkigaste jag läst ever, och jag är ändå ganska lättflirtad när det gäller "bra" litteratur.
men ne, the visitor av maeve brennan va bara för tråkig efter 20 sidor, läs den inte.
hur som helst, när jag precis blev klar med den vid typ halv två fick jag ett uppmuntrande sms och cirka en kvart efter hörde jag en tjej som ja inte gillar, tyvärr är det min flatmates bästis, bli fasttagen för att röka gräs i korridoren (alltså hon rökte inte i korridoren men vakterna pratade med henne där) hahahahah.
så jag somnade gott :P

skoldagen va helt okej, jag satt mest och tänkte på vad jag skulle äta när jag kom hem hahah.
vi hade en gästföreläsare, och för varje sån föreläsning vi går på får vi bonuspoäng, så jag och kinga går alltid men vi lyssnar mer sällan.
idag lyssnade vi ingenting för killen som pratade va totalt okarismatisk haha, det gav mig ingenting det lilla jag försökte hänga med.
så vi skrev lappar istället haha.
sen gick mötte vi nikki, nataly och mike för att boka pragbiljetterna men i stort sett allt krånglade och folk hade bråttom så vi får göra det imorrn.
sen till nåt av det roligaste ja hört på länge..
vi börjar av nån anledning snacka om hannah, en fransk tjej, varpå nataly säger vem är det, och vi säger öh du känner ju henne, ni gick och öppnade bankkonto förra veckan, hon är blond, fransk och heter hannah.
nataly säger "öh nej, hon är blond, från schweiz och heter alena"
så har vi det argumentet fram och tillbaka, kollar på bild och inser att det nog måste va två olika personer, och plötsligt utbrister kinga "WTF I HAD LUNCH WITH THE ONE I DONT KNOW HAHAHA!" ahahahah så hon har alltså gått fram till en tjej i korridoren och sagt "heeey lets go for lunch" i tron om att det va hannah, dom har ätit tillsammans, och kinga snackacde en massa om photo-frenzy där dom va i samma lag. tjejen säger hela tiden att hon inte minns detaljerna kinga berättar. kinga tror att hon inte minns för att hon är jätteförkyld och trött och fortsätter prata på haha.
så sjukt kul hahahah jag minns inte när jag skrattade så mycket sist.
till hennes försvar så är dom otrooooligt lika, och hur stor är sannolikheten att dom ska ha samma brytning också liksom hahaha.
och alena tänkte väl antagligen att hon inte ville va otrevlig och ba vem fan är du hahaha.
ja shit, det va kul hahaha.

nu ska jag sova lite, plugga och sen gå ut :)
det är baywatchnight på en klubb ikväll, wiho!
ska nog inte go for it helt dock även om jag vill, för dom flesta jag ska gå med ska på middag innan och ville itne ghå med biniki över kläderna haha :(
jag skulle iofs också på middagen men jag dissade den precis pga tröttheeet och känsla av halsont.
så det får bli sommarklänning eller nåt istället.
nu vet ni!
imorrn kommer jag vara död men så kan det va.

på fredag har ajg förresten bott här en månad!
shit vad fort det har gått!
då tänkte jag iaf bjuda på nåt litet extra här hahaha, hopppas ni har några naglar kvar på fredag!

palla

jfkdöafasd känslomässig bergochdalbana såklaart haha.
varför är jag så feg och varför bryr jag mig så mycket om folk vad fan är det för fel på mig?
jag kommer så sabba detta.

hela världen är så underbaaar

åh! :)
självklart är ingen inne på msn, jag vill prata med fooolk!
men får avreagera mig här istället.
jag är så freakin glad.
tom dagens inköp gick hem haha!
iiih.

idag frågade förresten min journalism tutor om någon hade en blogg, och jag va den enda som hade det!
det är nog inte riktigt lika stort bland "vanliga" människor i england, för hans reaktion va verkligen "oh do you?"
och sen ville han gå in på den och titta och visa för alla ja ba hehehe it's in swedish so maybe not.
tur det hahahaha.

annars rullar allt på, idag lyckades jag ta mig upp redan 10, trots att jag började 13, för att ja hade massa ärenden och plugg att göra.
jag har dock ätit väldight dåligt idag för jag har typ ingen mat. men imorrn ska jag och kinga samt hennes roomies beställa mat från sainsburys.
guuud vad skönt att slippa bära påsar, ska köpa 12 liter vatten och 12 liter vin haha!
12 liter vin är nämligen vad man får i en box, och som kinga sa idag "we're gonna be here for one year, and 12 liters, whats that, like 12 nights?!" hahahah jag älskar henne.
efter skolan träffade ja kinga, nataly, mike och några andra och vi kollade upp resor inför reading week.
om allt går som planerat kommer vi boka en resa till prag imorrn, wiiie, hoppas!
ikväll skulle vi ha gått ut, men jag och kinga kändes oss extremt malplacé på förfesten så vi bestämde oss för att dra hem efter att ha druckit lite vodka raspberridrinkar.
att vi kände oss malplacé va delvis för att det va en tjej där som tog över hela festen och helt enkelt va fööör mycket.
det finns en viss typ av brittiska tjejer har jag lärt mig, som verkligen är everywhere all the fuckin time, och som oftast klär sig väldigt eh.. tacky.
hon va en perfekt definition haha.
jag kom iaf hem till lite ben and jerry's "half baked" som är den godaste smaken hittils och sen kom freddie hit.
så finns inget att klaga på den här kvällen.
utom att jag är hungrig och absolut inte har nåt att äta till frukost, men det är verkligen petitesser.
hela världen är så underbar, säger jag bara.
god natt :)

the society

herregud.
jag kan helt seriöst säga att jag tror aldrig jag har varit såhär bakfull.
uääääääääääääähhhhh!
jag vet inte riktigt hur jag och kinga, två petita tjejer tänkte igår hahah.
men jag vet iaf att vi hade kuuuuuul.
riktigt kul!
en av kvällens höjdpunkter va när george tillagade en potatis i micron hahahaha it cracked me up, det såg så fruktansvärt kul ut.
jag tog en bild och den ska fan bli min första englandsbild i bloggen bestämmer jag nu lite spontant hahaha.

titta på den hahaha, han la alltså in den där, rå, wtf!
det började pysa om den och det kom rök från micron (haha nu låter ja som i nile citysketchen "det kom bloood ur marcus")
men den blev iaf klar efter ett tag hahaha.
anyway, kanske inte ska ägna halva inlägget till en potatis.
vi begav oss till en pub sen, träffade massa folk, drack tequila och försökte supa ner en tjej som aldrig varit full, jag tror det lyckades haha.
sen skulle vi gå hem, men det va fail, och jag tror vi gick massa omvägar.
jag blev buren på ryggen av nån som antingen heter ben eller dan säger kinga hahah.
till slut bestämde vi oss för att ta en taxi och det va ett av dom bästa besluten jag tagit ever haha.

och jag har sååå mycket jag måste göra idag.
såklart haha.

men jag ska inte klaga.
för vissa saker just nu är så bra att jag tror att jag drömmer :)

with these things there's no telling

jag överlevde skoladagen, hurra!
helt sjukt dock.
kinga och jag skrev lappar till varann hela första föreläsningen hahaha, universitetsstudent for real.
höjdpunkter under skoldagen va en kille som kom in till klassrummet försent med feta solglasögon och en annan med ännu fetare hörlurar.
huuuur tänker man?
sen släpade jag mig hem och däckade nästan direkt haha.
vaknade vid åtta och då va allt helt rubbat.
sen dess har ja fixat mat och suttit här och snackat med folk samt gjort klart en läxa i absolut sista sekund.
leigh hade nån grabbkväll här ikväll och tjejerna jag bor med är ute, så det va väldigt mycket testosteron i vår flat ikväll hahaha.
men det va kul, socialiserade mig lite med dom med, och alla kallar mig numera "elzabopelza" och en trodde tillochmed att jag hette så for real HAHAHA, stupid.
men ah det är ju definitivt en lite pimpigare version av elzapelza haha.
jag har även lärt mig att en gps kallas tomtom här hahaha.
freddie stannade här ett tag, försökte bland annat lära sig att uttala håkan hellström, det går bättre för varje gång hahah men fortfarande rätt kasst :P
och nu sitter jag här, borde verklgien verkligen sova.
men jag är på så sjukt bra humör så det går nästan inte.
ska iaf försöka låta tröttheten ta över nu, natti :)

ps. imorrn ska jag antagligen på polsk vodkakväll, så om ni inte hör nåt från mig på ett tag så vet ni varför hahaha *ta i ttä* ds

total freak

helt otroligt, helt oväntat haha.
såklart.
jag är tröttare än jag varit sen typ nånsin.
men jag har nog aldrig brytt mig mindre haha!
lovely :)

puss på er, nu ska jag ha classes heeela dagen.

crash and burn girl

dododo, jag höll mig inte riktigt till mina planer.
kom precis hem, med vin in the blood haha.
jag kände verkligen inte för att sitta på rummet idag, så kinga och jag drog till ett annat studentområde där mike samt andra amerikaner körde amerikanska drinking games.
dom sög dock så vi kände oss lite malplace och avslutade vår vinflaska rätt fort hahah.
alla va iaf väldigt trevliga, bör kanske nämnas att vi va dom enda tjejerna där haha.
vi bestämde oss iaf efter ett tag för att gå och köpa en till flaska vin, men affären bestämde sig för att stänga 7 min tidigare än vad dom skulle, vi va där 22.53, men nej, vi fick inte komma in, trots att idioten i affären stod och räknade kassan eller nåt.
sjukt störande, ska aldrig handla där igen haha.
så vi gick tillbaka, och efter mycket om och men begav vi oss hemåt.
där joinade jag kinga upp till hennes flat, där vi delade på lite mer vin och snackade med hennes roomie från cypern.
han va riktigt trevlig och sa att vi verkade smarta för att vi snackade om politik hahaha.
citat "you know so much, usually girls will just say like ooh i wanna buy this jacket and i like this guy when they're drunk" hahahaha.
that can happen too, sa jag, men sen fortsatte vi diskutera politik och asså ah jag vet inte vad man ska säga riktigt, kinga är alltså polsk och halva hennes släkt har dött i andra världskriget.
och ändå har hon båda fötterna på jorden och är så himla medveten om allt.
jag har inte mycket att komma med och jag vet ändå en del om politik eller så haha.
men ja, helt sjukt, för 60 år sen, det går inte ens att tänka sig.
men i polen heter fortfarande gatorna saker som påminner om kriget, dom är fortfarande lite oroliga att råka i trubbel osv.
det ger en lite perspektiv på svennelivet haha.
anyway, det roliga är att klockan är två här nu och vi båda börjar nio imorrn, great hahah.
aja, vi ska iaf starta en ny society här: international journalism blond students from clayhill alcoholic society
undra om nån mer joinar? :P
och ja, jag är tydligen blond här haha :(
mike kompromissade fram brunett with highlights men ja tror inte han menade det haha.
anyway ja va i skolan från 9-18 idag, jag förtjänade den här kvällen!
och imorrn från 9-17, greaaaaat.
men på fredag, endast en lektion och sen polsk vodkakväll hahaha, im loving life!

just det, dagens roligaste va idag när vi hade academic writing for non native speakers, och en kinestjej ba "my name is tjingtjongpongmongbongtonglong(ja hoppas ni fattar att ja driver men hon sa iaf ett väääldigt långt kinesiskt namn)"
varpå läraren ba "so what do you want to be called?"
kinesen*insert accent*"oh, you can call me jenny!" HAHAHAHAH ja trodde ja skulle dö, första gången ja skrattat högt på en lektion.
till och med läraren skrattade höggt och ba "ok, im kate, but you can call me susan!" ahhahaha.
jag fattar ju grejen, men varför sa hon inte bara jenny på en gång lixååååm hahaha.
ok jag är inte riktigt vid mina sinnen, så ja säger gonatt här pusssss

hahaha this is england!

dagens roligaste, för en minut sen:
knack på dörren, två biffiga vakter går in i mitt rum och ba "are you smokin something funny?" ja ba wtf hahaha, jag har alltså suttit här ocvh pluggat och snackat med folk och det konstigaste det kan lukta här är typ tikka masala :P
så ställer dom sig i mitt jättestökiga rum och luktar ett tag och sen ba "ok its probably from some other room then"
hahahahaha, shit va kul, men dom knackade bara på min dörr i min flat lol, jag tror iaf det.
undra vem det är som har så kul ikväll haha, jag har ju mina gissningar iaf haha.

ne shit det va kul, jag kunde typ inte hålla mig för skratt så dom kanske tror att jag är hög hahaha.
och det roliga är att man blir ju ändå lite skraj när man blir "anklagad" så jag såg nog skiträdd ut, för ja va det hahaha!

anyways, hade varit gött att va hög nu och hoppa över mina två monsterskoldagar, onsdag och torsdag.
roliga lektioner men för mycket helt enkelt, men men.
på fredag är det definitivt party med lovely ppl! :)
utan weed haha.

hurrycurry

gud vad jag bombar inlägg nu då.
men tänkte bara informera er om att den billiga currysåsen va god, woho!
och att det va jävligt svårt att ta sig upp imorse klockan 12 haha.
och att jag har träningsvärk HAHA, måste va en kombination av dom tunga kassarna och allt dansande igår.
och att jag ska sluta vara så patetisk hahaha.
ja, det är mitt mål.
mitt andra dagsmål är att jag ska betala min tuition fee, detta bir tredje försöket haha.
det är ett av mina få klagomål på england: dom är så krångliga! det finns verklgein inget som är snabbt överstökat haha.
netta kan inte ens köpa en telefon med abbonemang utan att ge dom bevis på sin gawmla adress i FINLAND haha.
"this is england" säger jabara såna tillfällen och skrattar lite för mig själv.

pusshej

uääääh

BLÄÄÄÄ, jag har inte lagt mig än men jag kan redan känna the "uäääh"feeling som kommer existera när ja vaknar upp imorrn.
jag har haft en bra kväll, visst, absoult.
netta och jaghittade ett ställe som påminde lite om trägårn när det är som bäst, riktigt mysigt!
men gaaah, varför kan inte saker gå som jag vill och varför ska allt va så jävla krångligt.
samtidigt orkar ja inte tänka såhär.
vill man så vill man och då visar man det och annars får det väl helt enkelt va?

idag handlade ja iaf nästan alla böcker jag behöver för den här terminen.
quite many.
försökte även "storhandla" mat = tre kassar istället för två, och det mina vänner var döden.
ska aldrig göra det mer haha.
det största fyndet måste iaf va en burk currysås ja köpte för 4 pence ahahhahah asså den kan ju bara inte vara god.
ska testa imorrn.
imorrn har jag news quiz, eller ja imorrn och imorrn, om 11 timmar, great.
greaaat.
jag ska fan ha hälften rätt iaf annars suger jag.
ne just nu är ja irriterad på allt och alla så ja borde nog gå och lägga mig.
jag är berusad, har ont i fötterna och ångrar tre saker jag gjort idag.
eller kanske fyra.
uäääh.
jag börjar iaf inte skolan förrän 15.00, pheeeeeeewfuckineeew.

how deep is too deep?

igår gjorde jag i stort sett inget vettigt förrän vid 15-16tiden då jag gick till stan med netta.
jag har inte varit inne i kingston town så mycket, eftersom clayhill ligger närmare surbiton så jag handlar alltid mat där.
så igår insåg jag att kingston har en 4våningsgalleria hahaha!
vi gick in och ja väntade mig typ miniknallerian och ja ba wtffffff this is huge, varpå netta skrattar åt mig för att jag lyckats undvika att gå in där.
jag gjorde mitt bästa att inte bli allt för överväldigad, så jag köpte bara en tunika på zara samt tidningar.
jag älskar att jag kan läsa cosmopolitan i skolsyfte haha!
så det ska jag göra idag när jag läst lördagens dagstidning, ligger en dag efter hela tiden haha.

anyway, när jag kom hem från stan åt jag och gjordef mig iordning på cirka 30 min och sen begav jag mig till slug and lettuce, en jättefin bar, med kinga och nikki.
där träffade vi kjersti, en norsk tjej, agne, och två franska tjejer som ja glömt namnet på.
sen kom nataly och drog med oss till ett annat ställe, där vi satt runt ett stort bord typ 25 pers, alla internationella studenter,.
det va riktigt nice, och en bra utekväll trots att den va lite lugnare än vanligt :)
gillar verkligen att man kan gå ut till en vanlig kvarterskrog och ändå ha hur kul som helst.
kinga blev däremot ganska dragen och det ledde till att hon pratade med en extrem polsk accent hela vägen hem hahaha det va sjukt roligt.
jag hoppas inte att jag pratar extrem svengelska a la we almost all know who hahah när jag blir full.
det vore hemskt haha.

ikväll verkar det som om jag ska på en födelsedagsfest där ja varken känner personen som fyller år eller personen som bjudit oss haha.
greaat.
men jag börjar sent imorrn så det ska väl gå.
nu ska jag tillbaka till rummet och försöka plugga, gah.
lite svårt dock då jag är rätt säker på att det kommer finnas faktorer som kan få en ur fokus i min flat.
time will tell haha.
xx

work of art

fredag, och jag är en av dom lyckliga som har blivit tilldelade en lektion klockan 9 haha...
jag samt sex andra va iaf där, det va meningen att v i skulle va 17 :p
men det va en ganska givande lektion iaf.
sen gick jag till sainbury's för att köpa tvättmedel, vilket gjorde mig oerhört villrådig.
jag fick smsa pappa och fråga vilket tvättmedel jag skulle köpa hahahaha.
sen när jag väl hade tagit mig till tvättstugan va allt mycket krångligare än jag hade väntat mig = jag ringde pappa som asgarvade åt mig hahaha.
jag äääär inte helt tappad när det gäller hushållsarbete, men just tvätt va ett steg högre än jag gått tidigare :p
men nu kan jag iaf, det va int så svårt hahah.
sen fixade ja lunch och försökte läsa två dagstidningar = jag somnade.
eller jag somnade nästan, ni vet när man ska ta en nap och är astrött men aldrig riktigt somnar, sjukt irriterande.
så jag va tvungen att gå upp efter ett tag och duscha och göra mig iordning.
sen gick jag till surbiton där jag mötte mike, nataly, elyse, rebecca, louis och några till för att käka på indisk restaurang.
den här va bättre än den förra jag va på där det typ sprutade eld ur min mun.
middagens höjdpunkter va när jag upptäckte en rätt som hette sagg samt när josé sa att hans naan va som sex in the mouth och senare berättade om en fet kvinna som åt brownies hahaha.

dom flesta i gänget skulle på en födelsedagsfest och sen ut, men jag va för en gångs skull smart och avstod.
jag kan bara itne va sjuk nästa skolvecka, det går inte.
så jag och netta gick och köpte brownies (blev så inspirerade av the obese woman) och sen gick vi hemåt.
sen drog ja till freddie för att kolla på film, men av nån anledning funkade inte filmen på nån av våra laptops, och segade ner dom totalt, så vi endade upp med att lyssna på musik och prata istället, tex om att alla människor liknar nåt djur hahaha.
han va även väldigt pedagogisk då han sa två ord som ja inte fattade(fast ja fattade egentligen ett men ja blev förvirrad av uttalet hahah, faktiskt) och ritade dom i mitt anteckningsblock hahaha, kändes lite som om jag gick på lågstadiet igen, alternativt va med i "fem myror är fler än fyra elefanter", men det va kul.

inatt vaknade ja upp av att nån vaktmästare va i våran flat och ba "the kettler is working, the stove is working, the fire alarm is working" och asså klockan va närmare fyra så ja blev väldigt konfunderad och är det fortfarande hahaha.
det va folk i vår lägenhet som två av mina roomies tagit dit så ja undrar om det va nån som drev.
men sen va det nån som sa "ok thank you very much" och sen sa "vaktmästaren" hejdå och att han fanns i receptionen om det va nåt HAHA.
måste fråga nån som va vaken då va fan det va frågan om hahaha.

jag sitter för övrigt i common room nu för internet har krånglat.
men det är bara två personer till här så det är knäpptyst förutom när jag hostar eller fnissar till haha.

nu ska jag väl sitta här och snacka med folk på msn tills mitt batteri tar slut, sen måste ja verkligen plugga, har loads of stuff to do redan...
och ikväll ska jag nog gå ut, väldigt påklädd och inte så mycket booze dock.
fast alltid när man säger så innan brukar det gå käpprätt åt skogen haha.
ciao!

hosthosthost

fansjävlahelvete jag slutar ju aldrig hosta!
jag gick hem idag, fast jag hade en och en halv lecture kvar, för jag kunde helt enkelt inte sluta hosta.
det är ju både irriterande för mig och andra, och den enda ja kunde koncentrera mig på var att sluta hosta så jag såg ingen mening att va kvar, så jag bara tog mitt pick och pack oh gick haha.
pinsamt va det för ja va tvungen att gå så att alla såg men jag orkar inte riktigt bry mig nu, det va så skönt att komma därifrån.
nåt positivt är ju iaf att alla föreläsningar utom en har varit givande hittils.
workshopsen är riktigt bra, och jag vågade faktiskt prata på creative writing idag, woho, det gick fortare än jag trodde.
but still ill, still ill.
måste snart iväg och köpa en tidning också.
och juice, jag har blivit nästan lika addicted av juice som honey.
dels för att kranvattnet inte satisfyar mig här haha.

seriöst, jag hostar mig till döds snart.
inte sov jag mycket inatt heller.
men vad gör egentligen det när vissa är så sjukt söta och man somnar med ett leende på läpparna? :)

jag suger

några anledningar till att jag suger haha:
- jag har inte gjort klart en av mina läxor
- jag blir aldrig frisk
- skolan behöver ett viktigt papper jag inte har (deras fel men ändå haha)
- jag orkade inte laga middag idag
- jag äter chips istället haha
- jag duschade försent och har haft sönder min hårtork så nu kommer mitt hår ligga konstigt imorrn
- jag är velig
- jag blev väldigt glad för en lapp haha.

wish me luck, imorrn går jag från 9-15 utan nån som helst rast!
insaaane!
jag har iaf läst nästan en hel tidning idag, oh yeah.

fresher's flu

så, vad har hänt sen sist?
i lördags höll jag mig till det jag skrev, jag gjorde absolut ingenting förrän på kvällen, då jag träffade netta.
vi träffade kinga och mike som hade varit på photo frenzy, det va tydligen jättekul och man fick gratis mat och alkohol efteråt så jag ångrade mig lite att jag inte hängde med.
men jag hade inte pallat, den dagen fick jag nämligen min första alonetime på typ 10 dagar.
det var välbehövligt, jag kommer inte från en stor familj så jag är inte van att det alltid är folk omkring en.

på söndagen begav jag mig in till london city för att träffa viiiix <333
hade saknat henne såklart, och självklart hade vi massor med stuff att prata om.
vi gick runt i london och såg det som vi helt enkelt måste se: big ben och buckingham palace.
check haha.
sen slutade med att vi gick hela vägen hem till vix, det va långt och vi hamnade i ett "inte så bra område" hahaha.
men det va spännande.
hos vix träffade vi emelie och lite annat folk, och jag blev introducerad till stir fry, som nu är min nya självklarhet i kylen haha!
sen åt vi upp ett helt paket glass och snackade tills vi somnande haha.

måndag, och jag vaknar upp förkyyyyyld.
usch.
men va bara att pallra sig upp och åka hem till kingston, för jag hade en lecture att gå på.
den va inte så jobbig och inte så givande heller haha.
drog hem, och var egentligen alldeles för trött för att gå ut, men det va den enda chansen jag hade under veckan, då ja börjar tidigt alla dagar utom måndag och tisdag.
så jag och kinga gick till nataly, som bor i dom finaste hallsen och oooommmggg, vad avis jag blev.
det va som ett hotell typ.
köket va helt amazing och ah, det va hemskt för oss vanliga att komma dit och se hur vi kunde haft det hahaha.
kinga hade av misstag köpt typ den enda vinflaskan jag sett utan skruvkork, vilket resulterade i att en äkta fransman, louis, fick försöka öppna den med en sax hahaha.
det gick bra, men vi va ju tvungna att dricka upp allt, vilket för mig inte va så jättebra haha.
men jag hade kul, speciellt på förfesten :)
sen hamnade jag och netta på nåt ställe som jag tycker va lite skumt.
jobbiga människor som va fööör på.
när vi drog hem lyckades vi reta upp en busschaufför till max, det va riktigt roligt faktiskt haha.

så idag började jag tack och lov inte förrän klockan tre.
segade mig hela förmiddagen och missade såklart bussen.
är inte så långt att gå, men jag tyckte det va jobbigt bara att andas pga min förkylning så det va inte kul.
vi hade vår förtsa riktiga lektion idag, det va kul faktiskt, news quizet gick skit men det va väntat, men uppgiften vi fick göra kändes ganska bra.
sen pallrade jag mig hemåt, och tyvärr va jag tvungen att handla för jag hade ingen mat alls nästan, och då suckade jag lite över vuxenlivet haha.
det enda ja ville va att gå hem och lägga mig och hosta under en filt och bli serverad te och mat haha.
men icke.
jag måste ha varit så irriterande för mina flatmates idag med, hostar och snörvlar hela tiden.
imorrn skaaa ja vara bättre.
men då måste jag nog sova nu.
min första lektion börjar nio, och jag har ingen som helst aning om vart rummet jag ska va i ligger haha, great.
men ska bli kul med creative writing dock :)

just det, den 24e oktober drar jag back till borran i några dagar, precis på alice födelsedag, perfa!