när man får oväntat besök

skumpartyn är fett underskattade haha.
förutom att mina skor blev lite förstörda va det hur kul som helst, jag älskar skum!
det va liksom inte lite, utan det verkligen sprutade ut överlallt haha och jag va totalt täckt :P
jag ramlade en gång också, låg i skummet och ah hahah, tackar phil som ja tror det va som räddade livet på mig där.

kvällen började iaf med att jag förfestade lite,och då menar jag lite för jag hade jättebråttom haha, med lee och freddie, och lärde dom djurleken hahah, och återigen sa jag att alla svenskar gör den :P
visade dom även penismätaren, tror den ligger kvar där, vilken fin gåva haha, nu har dom fått både bananer och penismätare av mig hahaha.
sen mötte jag kinga, vi åkte till skolan där festen ägde rum, som började i baren med silent disco, och det är jätteeeekuuuul hahaha!
där träffade vi nataly, mike och en tjej som ja alltid glömmer namnet på haha.
vi tog på oss hörlurarna, dansade loss till allt från abba till 50 cent, när det va abba skrek ja sweeeeeedeeeeeen, redan innan jag hade druckit två dubbla vodka redbull som kinga sa att man alltid borde ta hahaha, polacker alltså :P
insåg att en tjej som va med oss va 30 procent svensk eller nåt haha, men hon kunde ingen svenska men det va kul ändå.
sen gjorde vi oss redo för skummet, som vi egentligen inte alls va redo för.
jag såg inget, hörde inget, kände inget typ hahaha, skum överallt.
men det va riktigt kul!
sen tänkte vi gå till oceana, men vi frös så vi skakade eftersom vi va helt genomblöta, så vi begav oss hem istället.
så in i vår lägenhet kommer jag, genomblöt och ganska dragen hahaha, där sam som inte har varit där sitter med massa kompisar. hej hej sa jag och gick in och tog en vaaarm dusch.
sen hade jag fyllemasskonvo med mina älskade asianbabes :D

la mig sen och halvdäckade, men vaknade till av ett knack på dörren samt elzaaaa hahaha och asså ah, oväntat besök säger jag bara.
kommer ta ett tag innan jag kan vänja mig att man ibland måste face people i mjukis och hood som man knappt känner :P
men är man gästvänlig så är man haha.

nu hade jag tänkt göra absolut ingenting fram tills typ sex då jag ska träffa netta som har varit inne i london med sin pappa några dagar :)
har gossip girl som väntar på mig, sweeet.

schleten

ni anar inte hur trött jag är haha.
jag kan knappt tänka, känns som om någon har våldtagit min hjärna haha.
men jag har vilat typ hela dagen idag sen jag kom hem från ett möte med internationella studenter, för ikväll måste jag va på topp, det är nämligen freshers ball.
det kanske låter som nån classy event där ja kan återanvända min balklänning, men nej så är icke fallet.
för det är... skumparty! hahahaha
men jag är pepp, har aldrig varit på det så ska bli kul haha.
plus att typ alla freshers kommer vara där.
imorrn och på söndag är det inget planerat, och jag tror alla kommer vara rätt sega så då ska jag försöka kurera mig och sova.
och läsa tidningen så ja inte failar nästa veckas news quiz, gah.

igår och idag gick jag på fresher's fayre och fick massa gratisprylar, dom delar ut hur mycket som helst.
jag har fått allt från godis till rabattkuponger, tshirts och en "partypenismätare".
japp, jag skojar inte, en jätteläskig kvinna delade ut massa sexsaker och nej det räckte inte med kondomer, hon ville att jag skulle ta en penismätare med haha omfg jag trodde jag skulle dö.
sen ville hon att man skulle ta på sig ett par suddiga simglasögon, som skulle symbolisera fylla, och se hur bra man va att trä på en kondom med dom hahahaha.
nej jag skojar fortfarande inte, och ja jag vägrade göra det hahaha.

och juste, gårkvällen, jag mötte upp nataly, en asskön partytjej, och mike, definitionen av en amerikansk beach boy typ haha, och vi gick till en pub och drack och snackade lite, sen joinade kinga, rebecca och lite annat folk som jag glömt namnen på.
sen ställde vi oss i kön till oceana, som va enoooorm, men det gick ganska fort ändå för dom är så roliga att snacka med.
"i like swedish dancing" va det bästa ja hört på länge hahaha.
och shit, vad snyggt det är inne på oceana, helt otroligt, och det va helt knökfullt i alla rummen och speciellt i the big ballroom.
det va helt insane.
men alla va väldigt väldigt trötta och ingen orkade stanna tills busta kom hahaha ja vet jag tjatade om det massa men asså ne det hade bara inte gått för dom drog ut på det hela tiden och han skulle antagligen inte kommit förrän tre, och vi hade festat sen 19.30 :P
ska inte fråga dom som va där för jag vill inte veta om jag missade nåt hahah.
jag hann iaf se en dance battle som va eh lite utanför ramarna.
inget förvånar mig längre när det kommer till folks dansmoves haha.
och apropå dans så har jag lärt folk att dansa gay HAHA, honey det är en tribute till dig hahah, jag gjorde sådär med händerna och fingrarna och ba "this is how swedes dance gay" haahaha och det är så lätt att lura folk här att alla svenskar gör vissa saker som typ bara folk jag känner gör hahah, asbra :P
reaktionen blev verkligen "oh really? :O" hahaha.
det dröjde inte heller länge innan jag körde min snabbatungmove haha, jag gör ju inte direkt mitt bästa för att verka normal, men men :P

gah, jag måste till sainsburys och köpa vin (så skönt att man kan göra det sj nu), duscha och göra mig iordning.
vad har man på sig på ett skumparty haha?
inget vitt och inga klackar iaf.

pyjama party

ikväll va det pyjamasparty i hela kingston, sjukt kul!
jag skrev ju i förra inlägget att man kan gå ut själv för att man ändå hittar vänner, och det höll jag på att få äta upp då jag inte hittade mina roomies då vi skulle gå haha.
freakade ur lite för jag trodde dom hade knackat när ja duschade och sen bara stuckit, men så va icke fallet, jag hittade dom och kunde lugnt och sansat ta mig till studentbaren haha.
killarna vi va med i måndags hängde också på, dock iklädda vanliga kläder, och efter att jag återigen föreslagit sten sax påse gick dom hem och bytte om HAHAH, fast okej det va väl egentligen mest för att man skulle komma in gratis på nattklubbarna om man hade pyjamas, men jag gillar att tro att mitt ägande i sten sax påse påverkar folk :P
det resulterade dock i att dom delade på en flaska jack daniels i lees, min enda manliga roomies, rum och inte kom ut förrän ett och då fick dom inte komma in hahaha men men, that's another story för det fick jag reda på sen.
jag tappade nämligen, såklart, bort jayne och sam efter cirka 30 min på studentbaren hahah, men det va tur i oturen för jag träffade en störtskön tjej som jag bondade med direkt samt en jättesöt amerikansk kille som jag antagligen ska gå ut med imorrn, för då kära vänner...då.... kommer... BUSTA RHYMES TILL KINGSTONS STÖRSTA NATTKLUBB!
det är ju sjuuuuukt, screw fabricfesten i london säger jag bara hahaha.
när dom berättade det för mig trodde ja dom skojade, eller att jag missuppfattade och att det skulle va typ busta rhymes kväll, men nej, han kommer dit i egen hög person haha.
lee och freddy skrattade åt hur mina ögon spärrades upp när jag pratade om det, men wtf, jag är från sverige sa jag bara haha, seriöst, till trägårn kommer "bättre än igår"banden och hit kommer busta hahaha.
aja jag ska lugna ner mig nu, men jag blir mer och mer overwhelmed efter varje utekväll här, det är helt enkelt så otroligt roligt!
och man vet aldrig hur kvällen ska arta sig, jag trodde jag skulle hänga emd gänget jag kom dit med, men istället gick ja till ett helt annat ställe med två brittiska tjejer, amerikanen samt en brittisk kille med världens coolaste pyjamas, typ en kimono haha.

sen gick jag hem, gör det jämt nästan trots att ja inte får haha, med kinga, en polsk jätterolig tjej, och när ja kom in genom dörren möttes jag av ett "hello elza" (dom visste att det va jag för att jag hostade tror jag, ja hostar konstant haha) av lee och freddy så då satt jag där ett tag och snackade, råkade förolämpa lee för jag sa att hans farfar, på ett foto han hade, såg ut som påven HAHAH, men seriously, han gör det haha!
en lite rolig grej, enligt mig, är att jag när det blev tyst sa från ingenstans "i have like ten bananas, do you want some?" hahahaha, för ah jag har det för mamma köpte dom och jag gillar inte bananer så mycket så jag kommer aldrig äta dom och nu luktar mitt skafferi banan så jag ville bli av med dom :P
men det lät nog rätt roligt och väldigt väldigt random.
men dom blev glada och tog fem bananer var hahahaha.
sen kom tjejerna hem och joinade oss, och ja för cirka tio min sen tyckte alla det va dags att sova.
jag har iaf inget förrän 13 imorrn, pheeeewwww.
men på fredag börjar jag 9 och det mötet är det viktigaste på hela veckan, typiskt, kunde dom inte tänkt på att det krockar med busta?! hahaha
aja jag känner att jag bverkligen bara flödeskriver i bloggen numera, men det är så mycket jag vill skriva ner!
hoppas att nån uppskattar det iaf haha :D
jo just det, det jag ville understryka med "hello elza" innan va att jag älskar hur britter uttalar mitt namn haha!
det låter så mycket bättre på engelska än svenska, och dom säger det som om det vore jätteexotiskt haha.
ne shit, bottom line: i freakin love this place!

nighty

loool

hahahahaha, när man sitter i common room upphör man aldrig att förvånas...
nu har nån en kurs i MAGDANS där hahaha typ 1,5 meter ifrån mig och fy fan vad jag vill skratta hahahaha.
dom är inte direkt bra hahaha............

anyway, igår såg vi den där hypnoskillen och asså hahah det va kul.
det roliga med honom va att han sa att hypnos egentligen inte existerar, alltså att man inte kommer i nån trans eller liknande, man bara gör det man blir tillsagd pga obedience, pier pressure osvosv.
och ah det funkade, netta va frivilligt offer haha.
och tänk  att alla i publiken dricker typ haha, rätt bra drag.
hahhaha okej magdansen börjar spåra ur, massa killar här är med bara för att kolla på tjejens röv när hon shakear tror jag haha, helt otroligt.

efter hypnosen träffade jag massa roligt folk, bland annat två svenska tjejer ^^
sen träffade jag en sydafrikan och en britt, från söder såklart, som drog med mig och netta ut och det va kul även om jag va väldigt väldigt trött och sliten sen dagen innan.
men det kommer jaf nog var hela freshers så det är bara att ge upp hoppet om pigghet när skolan börjar, får sova på eftermiddagarna typ.

så idag hade jag två möten, ett om creative writing och ett om språkval.
träffade en svensk tjej på creative writing, så vi gick och köpte en bok från kurslitteraturen, kändes bra att göra nåt nyttigt haha.
sen va ja tvungen att vänta en timme på mitt nästa möte, så jag gick in och kollade i biblioteket, varpå sydafrikanen (haha låter värsta exotiskt, han har bott i wimbeldon typ hela sitt liv bör väl tilläggas) skulle hälsa och skrämde livet ur mig så ja nästan skrek till där inne hahaha.

men nåt jag vill komma fram till är iaf hur otroligt öppna och sociala britter är.
jag skulle kunna gå ut helt själv om jag hade varit så självsäker haha och direkt träffa folk att hänga med.
bara genom att åka buss har man hälsat på ett antal nya människor.
det är så himla skönt, speciellt för alla internationella studenter som faktiskt kommer hit helt ensamma i de flesta fall.

nu ska jag försöka ta mig förbi magdansarna och sen ta en nap och äta tortellini haha.
det är så sjukt kul att handla mat själv, och dom har massa typ ta två för en erbjudanden på sainsburys hela tiden.
igår va första gången jag lagade en komplett måltid, med sallad och grejer, det kändes bra :P

och ännu ett tillägg, britter ska ju vara ökända för att vara fula haha, men jag vill helt klart understryka att det finns snygga britter haha! lots of them haha!
och med det otroligt intelligenta statementet väljer jag att avsluta haha :P

wireless

jag är så fantasifull med mina rubriker nowadays haha.
grejen är iaf att jag sitter i the common room där det finns trådlös uppkoppling, då min uppkoppling i rummet fortfarande inte funkar.
men det funkar iofs bra att sitta här, men jag tycker det är lite obehagligt att ha folk överallt när jag bloggar tex, även om dom inte fattar haha, paranoid is the shit.
plus att en av mina favoritbloggar, catya.se, typ alltid lägger upp tecknade porrbilder, så den kan jag inte kolla nu hahaha.

anyway, så har jag idag haft min första rejäla bakfylla sen flytten.
fy fan, vad det va painful att gå upp åtta imorse för att gå på en "getting to know each other" grej med journalistikeleverna.
men jag lyckades iaf.
anledningen till dagens tillstånd är att igår drog jag ut med mina roomies, jayne, lee och sam, alla britter och alla från södra england, och det mina vänner, är en nackdel när det gäller att förstå språket haha!
netta hängde också med, samt massa annat folk som va vänner till vänner osv, alla väldigt trevliga.
vi förfestade i våran lägenhet och sen gick vi till stan, vilket inte är så långt egentligen men i klackar va det långt...
där hamnade vi på the space, studentbaren på mitt campus, d'är det va hattema, men ah jag prioriterade annat än hattar när jag packade så jag va hattlös, men det va jag inte direkt ensam om.
där satt vi och snackade och drack ett tag innan det bar av till mc clusky's, där det va freshers night.
hade riktigt roligt även om ja inte gillade musiken direkt ^^
träffade iaf hur mycket folk som helst, härmade little britainkaraktärer vilket en del tyckte va skitkul så det va ju bra att jag kunde underhålla ahaha.
netta och jag verkade för övrigt hitta bäst i staden så till slut gick dom flesta med på vårat "trust the scandinavians" och vi hittade dit vi skulle, och jag övertalade folk att stanna trots den dåliga musiken genom att vinna på sten sax påse hahaha.
HAHA nu fick jag en pingisboll på mig, palla common rooms :p
sen kom jag och netta ifrån folket vi va med och träffade en irländsk, färgblind kille hahaha och hans kompis som för tillfället va hemlös :p (alltså inte såmen han hade ingenstans att bo här)
den färgblinda killen gav mig chansen att flasha mina biologikunskaper hahaha varför nån nånsin skulle vilja göra det...
men det gjorde jag iaf och vi diskuterade test crosses och recessive alleles ett tag, och han hade en jättemysig dialekt.
vi tog sen en buss hem med mitt nyinköpta oystercard, som automatiskt gör en brittisk haha :P

nu måste jag snart dra och fixa nåt att äta för sen ska vi gå till studentbaren där det är en hypnotist (vet itnje vad det heter på svenska lol, hypnotisör?) och det lät ju lite kul måste jag säga hahaha.
har precis sitt mitt schema ochh haha ah jag har inte mycket lektionstid.
är tex ledig varje tisdag:P
och har vissa veckor då jag är ledig mån och tis så nu funderar jag starkt på att åka till borås i slutet av oktober, asians är ni på?

men nu ska ja dra mig, byyye


mr pill

hej igen :)
internetuppkopplingen krånglar tydligen i vissa lägenheter förtillfället, däribland min.
men nu funkar det så ska slänga iväg ett inlägg.
sen sist har jag varit i london en heldag med familjen, vi shoppade åt och såg på sound of music som va riktigt bra!
sov sedan på deras hotell eftersom jag inte riktigt hittade hem haha.
där drog brandlarmet igång mitt i natten och jag tror aldrig jag har blivit så rädd ever.
alla andra tog det lugnt eftersom dom inte kände nån röklukt, medan jag skrek HALLÅ SKYNDA DÅÅÅÅÅ och starkt övervägde att springa ut i trosor och tshirt utan dom haha.
men det gjorde jag inte, och till slut visade det sig att det inte brann.
slutet gott allting gott haha.

igår kom jag tillbaka till clayhill, där jag bor vid 20tiden, och sa hejdå till min familj.
det va riktigt jobbigt.
och sen hade jag typ 10 min på mig att hämta mig för sen skulle vi gå med the freshers angels till en studentbar där det va välkomnsfest.
gick dit med netta, en finsk jättetrevlig tjej ^^ men tydlgien hade mina roomies, jayne och sam trott att jag skulle gå med dom, oops, men men, dom lär jag se varje dag i ett år haha.
alla freshers som skulle dit gick iaf i samlad trupp från boendet till baren, och det såg nog rätt kul ut, som en dagisgrupp med uppklädda, nervösa 19somethingppl haha.
det va iaf en mysig bar, mycketmycketmycket folk så det tog år att få tag i dricka, men fanns också mycket folk att snacka med såklart.
vet inte hur många gånger jag har sagt "elza, sweden, journalism" dom senaste dagarna haha.
har även lärt mig att uppskatta öl haha, im becoming british.
väl at the bar va en av dom första jag såg en som jag och netta numera kallar min stalker.
en 28årig kille som har bombarderat mig med facebookmeddelanden och som faktiskt visar sig ska gå just i min klass.
helt otroligt haha jag trodde nämligen han drev eftersom han verkade så konstig.
men han va där, jag kände inte igen honom, och efter att ha suttit vid samma bord jättelänge säger han bara rakt ut i luften "elza" och jag ba wtf, sen presenterar han sig och jag förstår hahaha.
han va precis lika kontsig som han verkade på facebook och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt honom, men men.
träffade även en annan kille från facebook, som jag snackat med rätt länge och som tom varit i borås och sett elfsborg hahah.
han va jätteschysst och pratade extremt brittiskt så som man ser på tv typ hahaha.
sen drog vi iaf vidare till stan, men vi va rätt sena så det slutade med att vi inte drog in nånstans, b¨de för att det va köer och dyrt pga lördagskväll.
sen gick jag och netta hela vägen hem, det va inte meningen egentligen men plötsligt va vi hemma och det va mycket kortare än vi trodde haha.

idag sov jag länge för första gången på ett tag och sen drog jag och lunchade med amir på ett japanskt ställe som heter wagamama och va riktigt bra ^^
sen kom jag hem och har städat upp för mitt rum såg ut som ett bombnedslag.
det är fortfarande inte riktigt snyggt så ska väl göra klart det ikväll.
blir ingen utgång ikväll för jag är sjukt trött, ska försöka snacka lite med dom två roomiesarna (och vi bor alltså inte i samma rum utan i samma lägenhet men det kallas så) som jag hittils bara hälsat på för att vi inte varit hemma samtidigt och för att en av dom anlände för typ två timmar sen.
imorrn börjar freshers week på riktigt, som i att jag måste gå till skolan på ett antal föreläsningar om min kurs, och det är ungefär det enda jag vet. men jag antar att det kommer va massa info osv på skolan med.
det verkar också bli utgång på kvällen, med jayne och sam, hoppas på det även om jag är helt död sen gårdagen haha.

ja det va väl ungefär det.
jag har inte tagit så många bilder så väntar ett tag innan jag lägger in sånt.
jo just det, min rubrik...
mamma, pappa och alice ringde en taxi för att åka tillbaka till hotellet när dom hade vairt hos mig, och när dom står och väntar kommer en taxi, som ser ut som en svarttaxi, och ut kommer en pakistanier och skriker "ARE YOU MR PILL?" hahahahahahahah mr pill, omg, ja dör, så sjukt bra.
så det är pappas nya namn nu om nån undrar: mr pill haha.

nu borde ja snart fixa mat för första gången på mitt rum, men vår frys har gått sönder och en av tjejerna hade lagt in mat där som typ ruttnat så det luktar jätteäckligt haha.
blir nog snabbnudlar, welcome to the life of a student :P

see the sun

den här dagen har varit intensiv.
gick upp vid halv åtta, åkte till skolan, gick typ vilse (en stor grupp så fattar inte hur haha), kom rätt till slut, minglade, lyssnade på föredrag.
det va ganska bra information, men jag fick hostattack och jag ville inte hosta såklart så jag typ dog istället haha.
sen hörde jag norska vart jag än gick, så pratade med ett antal norrmän, dom va trevliga :)
har nog hört mer norska än engelska idag nästan haha, då det är mest internationella här fortfarande, så har fått mjukstarta och prata massa svenska. dock blev det problem idag då norska karolina skulle fråga mig vart tvättmaskinen va. jag förstod ingenting och hon fick förklara på "när kläder blir smutsiga måste man lägga dom i vatten"-nivå innan jag fattade hahaha.
träffade även en amerikan som strongly supported obama, och det va skönt haha, verkade riktigt vettig.
lärde mig även att "swedish fish" är väldigt populärt i USA (eller ok hon sa att det va hennes favoritgodis och jag generaliserar haha) och varken jag eller amir visste vad det va, men nu har jag googlat och ah det är sånadär gelefiskar, helt vanligt, ganska tråkigt godis som tydlgien heter swedish fish i USA haha.

efter lunch och ett föredrag om hur man ska adapta to british learning va jag tvungen att skriva in mig = visa pass, ta kort till ett student ID-kort samt få massa papper.
det låter ju inte så farligt, men grejen är att det va en kö på två timmar och jag va själv där pga att det går i bokstavs och kursordning osv.
men jag tänkte att jag kan ju socialisera mig med dom som står bredivd mig, men nej..
tjejen framför hade headphones och såg ut som om hon ville mörda antingen sig sj eller mig, och bakom stod en kille med byxorna högt uppdragna och hans kära mor stod bredvid.
så jag gav upp och läste skoltidningen om freshers week istället, och det verkar bli kul!

efter det drog jag och åt  samt köpte kastruller, mat och annat jag behövde med mina päron och alice, som stannar tills söndag morgon, och sen kom jag hem till en glad överraskning: min första roomie har flyttat in! :D
hon är britt, heter jayne och är otroligt trevlig ^^
vi snackade ett tag, hon bjöd på vin och ah hon verkar va en skön person så det va en lättnad att man bor med minst en normal människa haha.
hon hämtade även sin ipod och högtalare och den första låten hon slår på är "boten anna" på engelska hahahahah, jag dog av skratt och ba DO YOU LIKE BASSHUNTER?! he's swedish!
och hon blev helt paff och ba yessss i love him haha.
ärligt talat så gjorde den sig iaf bättre på engelska än svenska, och det blev lite röj i lägenheten :P

nu ska jag packa upp lite mer och sen sova, imorrn drar jag in till stan med familjen ^^

london baby

wohoooooo jag är hemma nu haha!
känns helt sjukt, här sitter jag i mitt mysiga rum som ska vara mitt hem i ett år framöver :)
det är inte så mycket folk här, britterna får komma från och med imorrn, så just nu är jag ensam i min flat, men det va en rätt skön mjukstart haha och fick lägga in mat i kylskåpet först, oh yeah :P
men det bor ju en svensk till här, en skön sthlmare som hjälpte mig fixa internet, wiho ^^
förutom honom har jag mest sett kineser än sålänge, men det är ju inte fy skam hahaha.

så, jag är jättenöjd och jättepepp atm!
däremot sjukt trött och batteriet dör snart, så nu ska jag nana.
hörs imorrn, då ska ja på massa info föfr internationella studfenter.. pussss på er

london calling

for real.
nu flyttar jag helt enkelt.
jag kommer sakna er som vet det med er otroligt sjukt massa mega jättemycket <33333

men jag är oerthört pepp på detta nu, trots sjukdom och trötthet.

jag tänker inte skriva något storartat utan basically så är det så att nästa gång ja uppdaterar sitter jag på mitt lilla studentrum på kingston university :D

och alla boråsare jag tycker om: jag hoppas jag träffar er på trägårn på juldagen haha!

salty

eftersom jag är en oerhört lat person har mina städtillfällen ofta gått ut på att slänga in saker jag inte vet vad jag ska göra med i förrådet.
det får jag sota för nu.
har även hittat hur mycket konstiga saker som helst, och saker jag letat efter i år och dar.
och saker som andra i min familj letat efter minst lika länge haha.
men det jag blivit mest förvånad över att hitta hittade jag precis nu:
ett saltkar, alltså en burk helt full, oöppnad, med salt hahahaha.

jag ska härma en lite mer välkänd och cool bloggare nu..

Jag frågar mig själv och min såkallade hjärna:
VARFÖR har jag lagt den i förrådet?!


och den svarar...
ingenting

systra mi

jag skulle egentligen sova nu, men så läste jag vix "big farewell"-inlägg och blev emotional haha.
jag är inte upplagd för nåtgot sånt inlägg själv än dock, men det jag vill göra är att ge en tribute till den som fått stå ut med mig under hela sitt liv...


mini-me
little A
lilla A
systra mi
lillsyrran
aliiiice <333

jag har inte fattat, och jag vill nog inte fatta att vi inte kommer ses varje dag.
det är nog det sjukaste med hela den här flytten.
att jag tex inte kommer vara här på hennes födelsedag,
jag bryr mig mest om henne i hela världen helt enkelt.
även om hon slår mig haha.

buhu

jag vill vara ute, stå på trägårns terass i pumps och prata med folk för att sedan gå in och dansa.
istället sitter jag här med mjukisbyxor, hood och halsduk.
och svullen, ond hals.
jag vet, jag ska till london på onsdag, jag borde inte klaga.
men det känns ganska bittert att sitta hemma och snora min sista möjliga utekväll i borås med mina bästa vänner på länge.

klagomuren

trodde det skulle va slut med bitterblogg men nej.
jag är sjuk.
det är väl egentligen inte hela världen men jo just nu är det.
jag vill verkligen ut ikväll, ha en normal utekväll till skillnad från förra veckan, och framför allt säga hejdå till folk.
men samtidigt känns det dumt att riskera att bli sämre då jag åker på onsdag.
jag har inte tid att va seg och sjuk heller, har en hel del kvar att rensa och packa osv.
men om jag går ut och är nykter, och har på mig ordentligt borde det väl inte va så farligt?
gah.

igår hade jag iaf jättekul med vix, honey, tea, sofia, mirry och berg <333
god mat, mycket mat, mycket skratt och flum.
kommer verkligen verkligen sakna er!!!

typiskt

om nån följer mina tekniska problem med spänning så har upplösningen kommit nu.
vi åkte tillbaka till elgiganten, killen kollade på den i cirka 10 sek och sa att den va oanvändbar, ett fabrikationsfel, måndagsexemplar osv.
så självklart får vi en ny, men på tisdag, en dag innan jag drar, men men, föredrar ändå det före att leta runt igen för det va asjobbigt, jag vill ha just den liksom.
så nu mår jag bättre, men kan inte hjälpa att det svider lite att jag har suttit och försökt förstå mig på en helt trasig dator hela dagen haha, men men.

jag vill inte klaga mer egentligen, men jag är sjuuuuuk.
imorrn ska jag vara frisk samt på bra humör.
eller jag kommer bli på bra humör om cirka en och en halv timme då ja träffar folk.
men slutsats: den här dagen hittils har sugit fruktansvärt hårt.

faaaaannnnnnn

vad har jag gjort för att förtjäna dessa tekniska problem?!
datorn la av, bildskärmen frös helt enkelt och nu har ja snackat med supportrar andra gången idag, och snart den tredje för att jag skulle återkomma när den hade gjort nån hårdiskscheck.
men vad händer, jo, den hänger sig också! stannar på 14 procent, vad i helvete!
och nu när jag ringer finns det ingen ledig tekniker, och det finns varken telefonkö eller uppringning på det jävla stället.
fitttaaaaa rent ut sagt.
jag orkar inte.
hela min dag har kretsat kring datorproblem och jag är dessutom sjuk och jävligt trött.
jag känner mig nästan mentalt instabil just nu för allt bara går fel.
kan det inte bara bli onsdag och tills dess löser någon allt som ska lösas till dess åt mig?
det är nämligen inte lite saker.
hade betalat en stor summa för det.

allt suger, hejdå.

and because time was on his siiide

vilken helvetisk morgon.
det finns ganska många saker som jag ogillar, det finns vissa jag skarpt ogillar och så finns det sånt som jag verkligen hatar, avskyr, you name it.
en sådan grej är: att ringa datasupport.
fy faaaaaaan, faan, faaaan haha.
men det har jag gjort idag, sedan 07.30.
min laptop hängde sig nämligen FÖRSTA gången jag satte på den, pga gud vet vad.
jag hade iaf gjort allt rätt eftersom jag nästan inte gjort nånting, och det lilla jag gjorde kunde en efterbliven apa också ha klarat.
hur som helst, så kom jag efter mycket om och med fram till elgigantens PC-support, fick prata med en tjej som sa "då kopplar vi dig till en tekniker, dröj kvar lite bara".
jag får sedan höra sinead o'connor's "nothing compares to you", som för övrigt är en alldeles för bra låt att spela för irriterade PC-ägare, i cirka 15 sek då en röst säger "sorry, all lines are busy, call again later *KLICK*"
GAHHHH! hur fan kan man göra så, när jag hade kommit fram och blivit vidarekopplad, det finns nåt som heter telefonkö?!

jag tänkte att jag ringer fan inte dit igen, så jag hittade HP's supportnummer och lyckades ta mig fram ganska fort och fick prata med en trevlig man som i och för sig inte riktigt fattade varför det hade blivit som det blivit, men iaf lyckades lösa det.
men det tog sin lilla tid.
efter lite diskussion hade vi iaf samma teori om varför det hade hängt sig så helt tappad är jag inte haha.
tack iaf mannen med uppsaladialekt haha!
nu funkar den finfint, och jag älskar vista!

slutet gott, allting gott, hoppas jag.
idag planerar jag att ta igen sömn, kurera mig (har ont i halsen och typ hängig), och ikväll äta middag med dom bästa på babbel :)

leave at your own chosen speed

det är lite sjukt hur folk freakar ur när msn krånglar.
jag själv gör ju det också, kan inte logga in för tillfället och det känns ungefär som att en kroppsdel saknas haha.
på facebook och bdb ser man "fan msn krånglar jävla skit kuk blöööh ja dör" överallt haha.
patetiska vi är.

jag har iaf gjort en upptäckt, och det är att bob dylan är bra.
jag skäms lite att jag aldrig lyssnat på honom ordentligt, och jag skäms ännu mer över hur jag fick för mig att börja... idol..
men den där killen, lars, som sjöng it aint me babe va ju så underbar att jag tänkte att bob dylan måste ju va ännu bättre och ja, så va det haha.

inatt kunde jag inte sova för jag fick överenergi av att packa den där väskan haha, och ännu mer energi fick jag när jag hittade ett viktigt papper som jag verkligen va tvungen att hitta och hade panikat för att det kanske va borta.
men nej, det låg på golvet, UNDER resväskan haha.
jag säger ju att jag har ordning i kaoset. typ.
om jag får tag i legget idag också så ska jag säga BURN till pappa som tror jag kommer tappa bort allt jag äger hahaha.

ett litet steg för mänskligheten

men ett väldigt stort steg för mig:
jag har packat en väska av tre!
jag har fyllt den till absolut max, knölat ner nåt linne i varenda tomrum jag kunde hitta, mestadels är det kläder, men även ett franskalexikon, lite bestick och en tekopp har fått plats.
dock tror jag att väskan väger lite för mycket, men det orkar jag inte ta reda på förrän imorrn.
detta behövdes, för tillochmed jag som alltid lever i kaos va trött på att ha kläder i påsar över hela rummet.
tro inte att jag är värsta duktig och klar med allt nu, men ett litet steg på väg är jag iaf haha.

precis allt känns overkligt just nu, om en vecka sover jag kanske, om jag inte är ute på äventyr, i en säng i london.
i ett rum som ska vara mitt hem i ett år.
kommer förmodligen inte till sverige förrän till jul.
det, mina vänner, är ett stort steg.

machines have less problems

det är oerhört tråkigt att storrensa ur sitt rum.
nu får jag mitt straff för att jag tidigare varit så sjukt lat.
det är veckobrev från fyran (har fan flyttat två ggr sen dess, vad är mitt problem haha?!), fula ylletröjor, trasiga strumpor, hemsydda otroligt fula väskor.
VARFÖR har jag inte slängt saker tidigare?
anyway, så är mitt mål att vara klar med allt på torsdag no matter what.
det måste gå nu bara för att jag har skrivit det här haha.

jag köpte en kalender igår och kände att en del av mig faktiskt längtar efter att leva mer strukturerat och helt enkelt att gå i skolan.
just nu känner jag att jag inte gör något vettigt, alls, och det känns konstigt.
men jag menar inte att jag ska bli en organiserad människa på alla plan.
jag tror INTE att jag kommer hålla städat i mitt lilla studentrum.
tror snarare på mögliga tallrikar som honey sa haha.
men mitt stökiga rum är är jag fett trött på.
kläder och papper, viktiga papper till och med, överallt.

idag tror jag däremot att jag kommer bli med laptop.
det kan tyvärr göra att städningen sköts upp, men jag måste ju ge min nyfunna vän lite attention.

kom förresten på att jag har glömt ett underbart citat från alanya...
honey (har precis träffat basketkorgen vid poolen efter ett antal försök och skriker): JAG ÄR DEN NYA MICHAEL JACKSON!!!!!!

hahahahahahha
och för att utsätta henne lite mer sa hon såhär när temat va "djur" i ölspelet i lördags: mapa! fan, jag tänkte på majs, och mayaindianer, men det är ju inga djur så jag försökte säga apa!

och vix va nära att klara sig från att bli skrattad åt, men... hahaha
anna: temat är OS-grenar
jag: konstsim
tea: tennis
sofia: längdhopp
vix: MEH JAG SKULLE JU SÄGA DET
jag: det finns typ 300 grenar till hahaha (jag va jättetyken hela kvällen, ja haha)
vix: just det, TENNIS!
HAHAHAHAH

nu ska jag gräva lite längst in i min garderob och se om jag hittar nåt skoj...


öh

om ni träffade mig eller pratade med mig igår, försök glömma det för det har jag gjort.
big wtf på allt och nu mår jag som jag förtjänar.

jättemysig förfest iaf, tack för det, älskar er verkligen <333

im really sorry that you never got to be

mitt golv är fullt av kläder, och ändå har jag slängt nästan en hel garderob av plagg jag aldrig använder.
det kommer bli svårt att packa.
men det oroar jag mig inte för än.
istället oroar jag mig för hur jag ska klara detta.
missförstå mig inte, jag har nog aldrig längtat efter något så mycket som den här flytten, men det är en stor grej.
egentligen vet jag att det kommer gå bra, men nu har jag kommit in i nånslags vemodig period när jag inte vill lämna någon.
det kanske är normalt när man flyttar hemifrån ett antal mil?
jag hoppas det, för jag känner mig som en väldigt svag människa atm, och det gillar jag inte haha.
det roliga är att snart kommer jag säkert återkomma med ett inlägg om hur pepp jag är.
it's called humörsvängningar?
och vadå, är jag vuxen nu?
när blev vi gamla haha, för jag märkte iaf inte det.

det här kan för övrigt vara en av världens roligaste filmrepliker: "min femte man, karl-erik, han var nog besvärligast, han var så rädd för golv, så jag fick bära honom hela tiden... och han var ju så fet!" (ur skenbart)

ikväll ska jag förfesta med tjejerna och bege mig till trägårn för näst sista gången på ett tag <333

just walk

eftersom honey redan har gjort en sammanfattning som innehåller allt jag kan komma på, så tänker jag inte lägga ner tid på att göra en till, utan hänvisar er istället dit.
jag har lärt mig i stort sett samma saker hahaha.
istället tänker jag göra något som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen skriva ner dom roliga citaten jag kommer ihåg och hoppas att vissa kan vara lite underhållande även för er som inte var där.

vix: (tittar på min resväska som har ett klistermärke från musiklagret påklistrat för att jag ska kunna känna igen den lättare) har du köpt din resväska på musiklagret?

jag: (när vi äntligen kommit fram till hotellet och lagt oss första natten, vid fem på morgonen och böneropen från den närliggande moskén drar igång): PALLA!

receptionist: (vi frågar om vägen till stranden)
no right, no left, just walk! no map!!!

random försäljare: (när honey säger att vi "maybe" kommer senare) why maybe? mabies make babies!

expedit på ett bageri som sålde frukost: nice day, nice breakfast!

thilde, 8 år:
kan ni göra såhääääääääär? (drar upp ena benet över huvudet och skryter med sin vighet)
honey: nej, men kan du multiplikationstabellen? nej, just det!

honey: var är thildeeeeeeeee? jag vill leeeeeeeekaaaaaaaaa

daniel:
det kommer gå bra, säg bara att jag är din bror!

putte (haha): jag och min bästa kompis snackar mest om interna saker

thilde: har du tappat alla dina tänder?
jag: (efter alldeles för lång eftertanke) öh....ja, det har jag väl? (det va varmt, okej hahah)

försäljare: are you sisters? (till honey och vix)

kille på stranden:
are you sisters? (till mig och honey)

samma kille på stranden:
my friend is nice, but i know he looks a bit different

jag, till samma kille: he's throwing stones at me, maybe he is a bit different

random man i bazaren som drack te ur ett typ shotglas där det va en mun kvar: you want tea? *räcka fram "muggen"*

random turk: i think agily is a lie!
(lite senare): what do you do on a fucking island?

turk
: where do you live?
vix och jag: in agily?
turk: ah okey

honey: (till ett gäng i hotellbaren) ich liebe dich (hahaha kanske inte, men nåt på tyska sa hon iaf)
gänget: eh... we're finnish
honey: SUOMI FINLAND PERKELE

honey, under dagen: long island ice tea är så jävla äckligt, ska aldrig dricka det igen
honey, på kvällen: two long island ice tea!

jag, asfull: ja fattar inte era regleeeer, ja får ju fan inte dricka nåååååååt, ja vill inte va meeeeeeed
(lite senare när alla ger sina klunkar till mig)
jag: MEN VA VILL NI, måste ja dricka allt eller?!

henri:
du vet att om man värmer spritflaskan så blir alkoholhalten högre?
vix: va?!

jag
: (till honey som försatt mig i en mycket obekväm situation haha) sanning eller konka, OCH DU SKA FAN TA KONKA!

honey: elza (hahahahha, det här va det mest interna)

vix: är du senil? har du börjat pensionsspara?

thilde
: har du sett titanic?
jag: aah
thilde: visst är den sorlig?
jag: ja
thilde: tänk om det går så för dig?

vix och jag: thilde är kär i abdullah! (haha ja, vi är jättemogna)

turk: come here look at the menu
honey: i cant read!

turk: svenska?
honey: hola, como esta?

turk: you like party?
jag och vix, hela tiden i kör: yeah
turk: you waiting for someone?
jag och vix: yeah
turk: you wanna come party with me?
jag och vix: no!

random svensk kille till honey
: schnällaaa kan jag få låna fem lira?

jag, frågar vad något som ser ut som konstigt smör är och får svaret: here you can taste *tar upp världens megasked*
jag: eh no, what is it?
han: taste!
jag: no haha! what is it?
hans kompis: it's butter (killen hade alltså tänkt mata mig med en matsked smör ungefär hahaha)

jag: do you have paul frank?
försäljare: we have hello kitty
jag: i dont want that, so you dont have paul frank?
försäljare: come here, look, hello kitty, very nice
jag: no
försäljare: why you dont want kitty?
jag: i dont like it
försäljare: but why?
jag, mycket irriterad: i want paul frank, I WANT THE MONKEY OK?

annan försäljare, när jag väl fått tag i en paul frank t-shirt till alice, kommer med tröjan helt ihopvikt och av nån anledning får jag för mig att jag måste kolla på den så jag viker ut den, och vad ser jag, om inte jävla hello kitty haha!
jag: nooo, this is hello kitty, i want paul frank
försäljare: huh?
jag: i want the monkey, not the cat! they are not the same!
försäljare: oh

honey: can we take a shower? (vi va helt oljiga efter massagen)
hamamkvinna: no, it's NICE, like baby!

alla turkar, hela tiden:
tjena mittbena, hur mår duuuuu?

sådär haha, nu måste jag duscha, men jag har säkert glömt nåt, fyll på isf asianbabes!