du du du

Jag har haft ett ganska fullspäckat schema sen jag landade på engelsk mark. Blev mött av J på liverpool street och åkte sedan hem till honom, nice :) Sen åkte jag hem till kingston och träffade kinga, vi lyckades mirakulöst faktiskt få alla underskrifter vi behövde och matcha modules så vi har lämnat in allt till study abroad office - det va en lättnad. Resten av dagen bestod av lunch, fika och jag köpte THE summer dress på zara. ahhh, ibland är jag väldigt materialistisk men den va så fin haha!

Nu har vi besök av italienaren vi ska bo hos i Venedig. Stackaren blev riktigt vilse i london i söndags natt. Vilket resulterade att vi mötte honom i Richmond inte klockan 3 utan 6....... Inte mycket sömn den natten, och självklart gick brandlarmet tidigt på morgonen också haha, varför ine liksom? Jag vaknade och ville dö, men tack vare sol, redbull och snälla lärare blev jag på riktigt bra humör. Sen mötte jag upp kinga och giacomo (italienaren) och vi gick till puben med agne, jordan och andy. Trevligt och jag drack två vodka redbull och tröttheten försvann. Den finns här nu dock, men nu ska vi utforska kingston och sen åka till central, wa wa wi wa hejdå!

Btw, att äta frukost på café är nåt av det bästa att äta ute tycker jag.
Så det ska vi göra idag, wooo.

herregud

Jag tror det är dags att jag en gång för alla bestämmer mig för att inte stressa över allt och inget för jag pallar verkligen inte mer. Gah, låt detta bli sista gången jag ser problem i precis allt tills jag inte orkar mer!

Imorrn ska jag tillbaka/hem/vad det nu är, och det ska bli så kul, även om jag såklart har lite saker här hemma att stressa över först. Och det är alltid jobbigt att åka ifrån familjen.

Nu ska jag ta ett djupt andetag och sova. Jag kan verkligen inte vänta tills imorrn kväll då jag får en efterlängtad hand att hålla i och förhoppningsvis verkligen kan slappna av och ta vara på tiden.

Nattiiiiii

perhaps

Jag har pallrat mig upp ganska tidigt idag för att plugga. Har gjort ytterligare en intervju idag (intervjuade jonas igår^^) med min kära fd skola daltorpskolan (boda och engelbrekts rektorer svarade inte hahaha) och det gick bra :) Nu ska jag snart ringa teknis och sen är det dags för samtalen jag panikar för, men men. Jag kom även på att jag måste lämna in en news story när jag kommer tillbaka, är det nån som har råkat ut för nåt lite udda på senaste tiden? Det kan vara vad som helst verkligen, som man kan twista till och ge lite nyhetsvärde... hjälp mig haha!

Om ni vill se en lite småmysig deckare så tycker jag ni ska se damernas detektivbyrå, den utspelar sig i botswana där en kvinna bestämmer sig för att öppna en detektivbyrå och det visar sig bli ganska många fall att lösa. Den bygger på ett antal böcker som mina päron har läst som galningar och just därför har jag inte velat läsa dom haha men nu ska jag nog ge dom en chans. Se den iaf, den finns på nyhetshyllan på vårt allas hemmakväll haha.


Igår fick jag för övrigt höra nåt utav det gulligaste jag nånsin hört.
Gah, vad jag vill att detta ska funka!
Och samtidigt kollar jag febrilt mailen om usa nästa år.
Det är inte lätt när det är svårt...

inte vilken runaway som helst

Nu har superdupervädret lagt sig, vilket kanske är lika bra då jag måste börja råplugga imorrn. Vadå ego, men jag verkligen hatar att plugga när solen skiner och allt jag egentligen vill är att sitta i en baden-baden i trägårn alternativt sitta på viskans uteservering. Men det är ett måste även om det blir värmebölja, för om en vecka är jag tillbaka i england och den veckan kommer bli hur rolig som helst men väldigt hektisk och ge mig många ångesttankar om allt som måste göras om jag inte gör det NU. Och så tänker jag inte förstöra nåt. Jag ska nämligen till kingas kompis i venedig på en weekend på torsdag nästa vecka, med henne och agne, wiiiie! Helt otroligt hur bra kontakter kinga har, att se venedig med riktiga italienare kan liksom inte gå fel haha. Har inte ens payat för flygbiljetten för den fick jag i födelsedagspresent, nästan lite för bra! :D

Hmm ja, life is good, jag äter ur mitt påskägg, ska snart käka potatismos till lunch, planerar min sommar och kan egentligen inte vänta på att det ska bli söndag kväll, även om jag trivs här hemma och kommer sakna la familla. Men ja, även om allt är super så är det så himla mycket som händer just nu att jag inte riktigt hänger med, och inte vet hur min "livsplan" ser ut framöver, och det hatar jag haha. Jag är inte en organiserad människa, men långsiktiga planer har jag alltid och det är liksom så jag lever och fungerar. Nu krockar allt, och jag vill göra allt, åka överallt, träffa alla, lära mig allt, prata alla språk. Men det går ju inte. Jag är inte direkt stresstålig heller och in the end är jag ju ganksa lat haha. Måste lära mig att prioritera nu när jag är vuxen och allt.

och nu brinner hela skogen

Nu har den typiska april/tidig-maj-helgen kommit. Då det är sjukt fint väder i några dagar och alla tror och hoppas att sommaren har kommit. Även jag. Har varit ute i t-shirt och legat i en tältsäng och sovit samt ätit glass... Underbart! Speciellt när man hör att London är grått idag haha, skadeglädje är den enda sanna glädjen. Känns helt okej att åka tillbaka om typ en vecka dock! Jag är lite för lat här och jag saknar folk. Måste säga att jag är lite fundersam över hur den  här sommaren kommer arta sig, speciellt tiden jag är i borås. Utelivet har inte direkt bjudit på nåt hittils måste jag säga haha. Varför egentigen? Jag tycker inte att jag är så kräsen med ställen, men det är liksom själva atmosfären och att allt står stilla. Men men, förfesten igår va bäst - dricklekar, folk söps under bordet (jag spädde ut vix drink och söp mig sj under bordet som vanligt när jag tror att jag gör en god gärning och tål mycket mer än hon haha) och allsången va i full gång!

Ja just det, jag har inte vant mig vid att jag är 20, men det känns inte så illa längre. Har debuterat på systemet, det va ganska kul och jag va nervös av nån anledning hahaha kändes som om jag skulle åka fast av nån anledning haha. Men icke sa nicke haha.

Suck jag är inte så skrivmotiverad. Så istället för detta ska jag nu lyssna på first day of my life, le, och vänta på maaaaaat haha!

wahhhhh

okej, jag har tänkt blogga hela dagen men det har inte blivit av.

bottom line: det här blir mitt sista blogginlägg som tonåring...............NÄR BLEV JAG SÅ GAMMAL?
paniiiik!


ha en bra kväll iaf allihopa, pusss!