see the sun

den här dagen har varit intensiv.
gick upp vid halv åtta, åkte till skolan, gick typ vilse (en stor grupp så fattar inte hur haha), kom rätt till slut, minglade, lyssnade på föredrag.
det va ganska bra information, men jag fick hostattack och jag ville inte hosta såklart så jag typ dog istället haha.
sen hörde jag norska vart jag än gick, så pratade med ett antal norrmän, dom va trevliga :)
har nog hört mer norska än engelska idag nästan haha, då det är mest internationella här fortfarande, så har fått mjukstarta och prata massa svenska. dock blev det problem idag då norska karolina skulle fråga mig vart tvättmaskinen va. jag förstod ingenting och hon fick förklara på "när kläder blir smutsiga måste man lägga dom i vatten"-nivå innan jag fattade hahaha.
träffade även en amerikan som strongly supported obama, och det va skönt haha, verkade riktigt vettig.
lärde mig även att "swedish fish" är väldigt populärt i USA (eller ok hon sa att det va hennes favoritgodis och jag generaliserar haha) och varken jag eller amir visste vad det va, men nu har jag googlat och ah det är sånadär gelefiskar, helt vanligt, ganska tråkigt godis som tydlgien heter swedish fish i USA haha.

efter lunch och ett föredrag om hur man ska adapta to british learning va jag tvungen att skriva in mig = visa pass, ta kort till ett student ID-kort samt få massa papper.
det låter ju inte så farligt, men grejen är att det va en kö på två timmar och jag va själv där pga att det går i bokstavs och kursordning osv.
men jag tänkte att jag kan ju socialisera mig med dom som står bredivd mig, men nej..
tjejen framför hade headphones och såg ut som om hon ville mörda antingen sig sj eller mig, och bakom stod en kille med byxorna högt uppdragna och hans kära mor stod bredvid.
så jag gav upp och läste skoltidningen om freshers week istället, och det verkar bli kul!

efter det drog jag och åt  samt köpte kastruller, mat och annat jag behövde med mina päron och alice, som stannar tills söndag morgon, och sen kom jag hem till en glad överraskning: min första roomie har flyttat in! :D
hon är britt, heter jayne och är otroligt trevlig ^^
vi snackade ett tag, hon bjöd på vin och ah hon verkar va en skön person så det va en lättnad att man bor med minst en normal människa haha.
hon hämtade även sin ipod och högtalare och den första låten hon slår på är "boten anna" på engelska hahahahah, jag dog av skratt och ba DO YOU LIKE BASSHUNTER?! he's swedish!
och hon blev helt paff och ba yessss i love him haha.
ärligt talat så gjorde den sig iaf bättre på engelska än svenska, och det blev lite röj i lägenheten :P

nu ska jag packa upp lite mer och sen sova, imorrn drar jag in till stan med familjen ^^

Kommentarer
Postat av: vicky

aaaah, vad kul att allt dragit igang redan :) vi maste ses snart!! mastemastemaste haha och jag maste ha de tre sista bokstaverna i alfabetet SNART :( <333

Postat av: Anna

haha gött elza :D låter som en asbra start på uni-livet! boten anna och swedish fish är helt klart bääst!! haha puss på dig <33 <3

2008-09-19 @ 19:18:44
URL: http://varannan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback