laaaaaast days


Brighton Beach & Coney Island
jag och keith i prospect park, brooklyn (när jag gick där själv skrämde en knarkare livet ur mig, jag började springa och en man sa att jag kunde polisanmäla det för polisen var i parken. jag tänkte att det borde jag kanske göra, men sen tänkte jag ytterligare en gång hur förjävligt polisen behandlar folk där och att han säkert inte hade några pengar så jag ville inte ha det på mitt samvete. då vet man att man hatar polisen i detta land, när man inte vill anmäla nån som fick en att springa för livet haha)


Rätt häftigt att det här finns typ fem minuter från motorvägen ändå. Häftigt för att vara NYC iaf haha.

my homies and I. and dunkin donuts..

it ain't wet!

mumma

Hahahaha.

I tidningen 2 dagar senare hahaha - dom ska ä'ndra till FLM haha, fyfan va torr man kan va då.

BBQ festival at madison square garden. Fanns inte mycket för mig att hämta där ska jag säga haha!

Burak var i NYC och tjatade om kalorier och hur gammal han är haha ;)

Tog en åktur i hans BMW z4 som jag lärt mig att den heter nu haha

Här, i byn Florida (yeah dom harin te så mkt fantasi i detta land) i detta hus bor polkakungen!
Han har vunnit alla polkagrammisar i ett antal år så nu har dom inte var det priset. Hans registreringsskylt var "POLKA" haha...

En vingård i Warwick Valley, en timme norr om NYC.

Vin klockan tre på eftermiddagen och strålande sol - check.

Senare: ROADTRIIIIIIIIP!
Att åka bil in på 5th avenue var riktigt mäktigt.
Underbara dagar! Imorrn bär det av hemåt, känns overkligt!!!

these days


Central Park


Lite brun är jag allt!


Sabra och dorian

Bryant Park

solglasögonsbyte med keith. haha jag vet -  det blev mästerligt mitt försök att placera dessa bilder bredvid varandra. hans är iaf ray bans och mina kostade hela 1 pund på primark - im a classy bitch hahah, gonatt på er!

coolt

Idag när vi va påväg från bion till en restaurang stoppade ett gäng tjejer min host och frågade om hon va med i so you think you can dance. Hon svarade ja, och dom pratade lite. Jag sa wow och frågade hur länge hon va med och hon svarade hela tiden. Så nu googlade jag, och mycket riktigt, hon vann skiten år 2007 haha! Hur coolt som helst ju, jag bor med en kändis!


vinnarbilden

nju jårk

Tillbaka in the big apple, har varit det sen i fredags :)
Bodde på vandrarhem första natten för jag kom hit så sent, morgonen efter åkte jag medm ina saker till 168e gatan, och blev insläppt av min värds syster. Skyndade mig sen till columbus center för att träffa keith, och hängde med honom hela dagen. Kom tillbaka till stället där jag couchsurfar, blev insläppt till ett stoooort houseparty, tack och lov va jag också rätt på örat, och det var hur kul som helst. Min värd välkomnade mig i bikinitop och ballerinakjol hahaha. Och en kille kallade mig escalator hela kvällen för han glömde mitt namn..... Kom väl i säng vid halv fem nångång.

Så yeah, den festen plus massa resande och lite sömn satte sina spår, och jag har sovit halva dagen i två dagar nu. Nu tvättar vi här, ihop som ett kollektiv haha, och sen ska vi gå och se robin hood!

hejdå west coast

Sitter på flygplatsen i las vegas nu, boardar om 15 min, har varit här i tre timmar, tack för gratis wifi!!!!
Är trött och lite orolig för min pengasituation (nej pappa, jag hari nte använt allt ni överförde haha, men vill inte göra det heller!) men det löser sig nog bättre än jag tror...

Hur som helst, har haft sjuuukt kul i vegas, det är verkligen ett udda stället ahaha, tre nätter är nog för det är såååå overwhelming. Går inte ens att förklara. Men måste säga att dom verklgein har lyckats bra med det "nya" vegas (där the hangover utspelar sig), man står bara och gapar.

Lite bilder hinner jag nog med innan det är dags att gå på planet:

the gambler

Caesars palace (did caesar live here?!)

Tog en snabbis till venedig

KOLLA BAKGRUNDSMANNENS MUSTASCH ahahahaha ja döööör, och det såg 1000 ggr roligare ut framifrån. wtf?! hur gpr det till??!!!!

okej det får räcka, måste dra, pusss på er