a pencil full of lead

Halli hallå.

Insåg att det var fyra dagar sen det var söndag, det gick fort, jag vet inte riktigt vad jag har gjort haha. I måndags lyckades jag på nåt mirakulöst sätt komma upp i tid till min 8am, då jag natten innan envisats med att kolla på OS-sammandrag tills typ halv tre haha. Gick sen hem och sov lite mer, lunchade med james och upptäckte den godaste mackan jag nånsin ätit. Vill äta den varje dag, resten av mitt liv haha. Den innehåller bland annat stekt ägg, avokado, basikilapesto, grönsaker och ost, och det är en mycket bättre blandning än det låter haha... Seriöst, jag måste lära mig hur man gör den. Nog om mackor haha. Sen hade jag tretimmarslektioneN, copy editing & layout, och jag hörde ett av dom mest korkade citaten ever. Vi har alla köpt en style book, som är som ett journalistlexikon. Där står hur ord stavas, vilka som ska vara med stor bokstav, hur man skriver siffror, procent, åldrar, titlar osv. Och en kille räcker upp handen och säger "i think i have the wrong book, this is completely useless" och håller upp rätt bok. Vad menar du, frågar professorn, och han säger "well, there's no information in it. Only words."
HAHAHAHAhahahahaaah. Och jag vill poängtera att ingen i den klassen är förstaårselever, så jag vet inte riktigt hur han har kunnat plugga journalistik i minst ett år, antagligen två för han ser gammal och stor ut hahaha. Det va kul iaf, alltid kul med puckon.

Men jag är väl inte alltid på topp heller. Till fotojournalistiken igår skulle vi haft med oss bilder av nyhetsvärde. Jag missade det där med nyhetsvärde. Och bilden man jobbade med var tvungen att föreställa människor i rörelse, så jag kunde inte använda min coola bild på fotspår i snön som planerat. Jag hade en bild föreställande människor i rörelse, och det är den här bilden:


Vilket mästerverk, eller vad säger ni hahahaha?
Är sååå glad att jag var en av dom sista så hon inte hann komma till mig individuellt.
För jag ser inte riktigt nyhetsvärdet i detta, gud hahaha, får skärpa mig till nästa gång.

Imorrn är det upp tidigt som gäller igen, för vi ska till FN. Ska bli intressant, men kommer vara helt sluuuuuut.
Men sen är det helg, hell yeah! Jag har ont i huvudet, halsen och kroppen, och har trott att jag ska bli sjuk i typ tre veckor, men det verkar aldrig hända, får hålla tummarna för den här helgen med.

Just det, min familj ska på let's dance genrepet imorrn hahaha.... är SÅ glad att det är genrepet, för jag hade tyckt det va pinsamt om dom synts på tv hahahah. Sorry, älskar er, men nån måtta får det väl vara! Är glad för alice skull dock, att hon får se sin idol (ja vem tror ni att det är... stefan sauk eller EMD-mattias haha?) in action, måste vara kul! Till och med jag måste väl erkänna att han inte är ful iaf haha.

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback