empty spaces

efter alla lyckorus den senaste tiden, sista provet, ledighet, bal, student, så känner jag mig ärligt talat lite tom nu.
jag vet inte riktigt varför, jag är ju och förblir extremt glad att känna mig såpass fri som jag gör nu, det är en underbar känsla.
men det finns ju så mycket annat som spelar roll.
tyvärr.

ne jag vet inte, det här va jobbigt, jag tycker ju inte om att vara personlig här egentligen.
the show must go on, no matter what helt enkelt.
vissa saker är bara svåra att hantera.
det känns lite som om man står och trampar på samma ställe nu ändå och längtar efter förändring.
det är det som är det svåra med att bara vara och att bara slappna av, att man blir avbruten av annat och att det finns tid för mer tankar än tidigare.
haha, nu blev det här extremt gay och jag funderar starkt på att inte posta det, för jag vet inte vad folk läser in i det och jag vet knappt själv vad jag vill förmedla.
min bottom line är iaf att jag tycker inte om att stå och trampa, jag vill att något radikalt ska hända och skaka om min tillvaro.
nu.

Kommentarer
Postat av: Anna

vi kan köra lite thai-boxning i mitt vardagsrum :P nej förlåt för det oseriösa men till hösten då ska vi leva livet (the english way of course) :D

Postat av: Anna

vi kan köra lite thai-boxning i mott vardagsrum :P haha nej förlåt för det oseriösa, men till hösten då du ska vi leva det ljuva livet (the english way of course) så misströsta inte :D

2008-06-09 @ 22:26:13
URL: http://varannan.blogg.se/
Postat av: becka

i agree 100 %

2008-06-10 @ 13:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback