summertime

Gud, mitt humör svänger hela tiden i detta land. Jag vet ärligt talat inte om jag trivs eller inte, så fort jag inte har nåt att göra trivs jag inte alls, även ifall det bara är för en timme eller så. Men nu har jag haft nåt att göra sen det senaste inlägget, med en del frustration så nu mår jag bättre. Haha, två killar som spelar i nåt band som ska på turné som va ute och rökte samtidigt som jag och kinga (jag rökte inte men jag satt haha) berättade att dom skulle på turné med bil genom usa till cali, och vi ba ååååh och då frågade dom om vi ville hänga med och sälja merchandise haha, antagligen med glimten i ögat, men vi båda ba JAAA säg till när ni åker haha. Det hade ju varit helt perfa. Jag har alltid haft en liten dröm om att åka turnébuss också haha. Hur som helst, imorrn börjar jag åtta och det suger väldigt mkt. Hoppas att ni alla hade kul på swings bartömning ikväll iaf!

Nu ska jag vara lite sommarnostalgisk. Det här verkar också vara en av dom sista riktiga sommardagarna här, för ikväll va det betydligt kallare än vanligt. Vilket iofs inte är nåt att klaga på för det är väl i snitt 28 grader här, men nu är klockan strax efter 23 och då frös jag i bara klänning. Hur som helst, här får ni 20 sommarfavoriter:

Tjugo sommarfavoriter:

1. Bästa köpet: Jag har inte shoppat mycket alls i sommar. Bästa köpen var interrailbiljetten (om det räknas som sommar för vi åkte ju redan i maj) och way out west biljetten.
2. Roligaste festen: Hmmm.. Alla har varit roliga på sitt sätt, men jag hade väldigt kul sista kvällen ja va ute, på träggan, bara för att det va typ nostalgia gånger 1000 :)
3. Sommarens låt: Borås borås med stadsmusikanterna haha
4. Roligaste resemålet: Eurotrip såklart
5. Bästa konserten: shhh Måste säga fler än en pga wow come on... topp 5: lily allen, arctic monkeys, antony & the johnsons, florence valentin och robyn

6. Skönaste människan: Som jag träffat i sommar eller vad? Hm.. Det vet jag inte, men som jag förknippar just med bara sommaren och alla somrar är isf min jobbarkompis som är en av dom roligaste människorna jag känner utan tvekan, david heter han
7. Sommarens foto: Asianbabes på WOW iklädda  sopsäckar/ J & jag på gräset sent på kvällen vid kypesjön
8. Sommaren flirt: J

9. Bästa dagen: 22/6-28/6, men hade många bra dagar :)
10. Jag har lärt mig: Nästan att dricka kaffe haha... Och att jag har blivit äldre och ändrat livsfilosofi något.
11. Frisyren: Utsläppt, självtorkat, oborstat/uppsatt när det var som varmast
12. Väskan: Min stora primarkväska. Hade ju nästan alltid två flöjter och matlåda med mig haha
13. Solglasögonen: primark "ray bans", röda och svarta för 1 pund haha
14. Plagget: Hmm, min gula klänning från zara kanske. Mer casually mitt leopardlinne.
15. Musiken: Väldigt mycket perez prado
16. Beachlektyr: Jag har varit sjukt dålig på att läsa, har inte läst en enda bok i sommar, det är skamligt, riktigt skamligt.
17. Beautyprodukten: Har dissat det mesta
18. Smycket: Ett armband mina föräldrar köpte till mig  i grekland
19. Glassen: Tofuglass med jordgubbar <3
20. Skorna: Sandaler från primark

Åh, det är fortfarande sommar för mig, tror det är därför det känns konstigt här också, jag är inte redo för höst, skola och rutiner riktigt. Och imorrn börjar jag åtta, damn det har ja inte gjort sen gymnasiet. Men det är en rolig lektion med en otroligt inspirerande lärare iaf. Och innan det är det frukost och PEANUTBUTTER JELLY TIME hahaha, ja åt min första peanutbutter jelly macka ever, det va väl gott, men inte så wow som den sjungande bananen utlovar, jag är mycket besviken :P På kvällen ska vi på baseball party med beer pong, jag är pepp men livrädd ärligt talat, för att jag ska bli den första som missar 10 koppar och då är regeln tydligen att man ska ligga naken under ett bord. Hell yeah! Men jag ska försöka uppdatera er nåt mer innan det. Puss he!j [Puss-ey]

Kommentarer
Postat av: vicky

HAHAHAHA omg, naken under ett bord. well good luck have fun elza <3333

Postat av: Oscar

På primark var det nån zigenare som hostade på mig så jag blev sjuk!

2009-08-28 @ 17:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback