jilted

Mina tisdagar och onsdagar skiljer sig alltid drastiskt ifrån varandra. På tisdagar börjar jag klockan åtta, och måste pallra mig upp, och även om jag alltid är skittrött leder det till er mer aktiv dag. Hann med en massa igår, mest socialisering iofs, men ändå haha. På onsdagar är jag ledig, och lyckas alltid med att göra ingenting fram tills kvällen. Så även idag. Skulle äta med jamie och matt 11.30, vaknade 11.45. Sen svarade jag på lite mail osv, snackade med familjen, fördrev tiden lite allmänt på internet och plötsligt var klockan tre och jag  fick panik för att jag var fortfarande i pyjamas. Efter lite om och men kom jag iväg till starbucks med kinga, det är så skönt att skriva där. Fick ihop en dikt till morgondagens creative writing seminar. Den ligger nu uppe på http://elzapell.wordpress.com/

Sen blev jag nästan fast vid datorn igen då jag började lyssna igenom kents nya album, men tog mig i kragen och gick till gymmet, där jag spenderade ganska lång tid. South park va på på tvn vid crosstrainern jag använde, och jag började asgarva ett antal gånger och tjejerna bredvid mig tittade snett. Men so what, det var kuuuuuul haha. Efter det middag i den älskade cafetieran som jag inte alls är trött på....... Jaja, åt med anders, dansken, och det var iaf givande. Han är klar med sin journalistutbildning nu. Han känns otroligt mycket mer utvecklad och har mer kött på benen än vad jag tror jag kommer vara och ha när jag slutar om ETT OCH ETT HALVT ÅR haha. Sjukt alltså. Verkligen sjukt.

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten och titta på videon. Pure awesomeness, swiiiing!


Jag har en svaghet för jazz och swing, lockligt hår, läppstift samt hatt, och kvinnor som dödar män hahaha och detta är allt i ett. Enjoy.

Imorrn blir en lååååång dag som alla torsdagar. Jag hoppas jag lyckas kränga två biljetter till en skolpjäs imorrn, den verkar skitbra men jag tror den kan vara slutsåld redan, men det tog mig ett tag innan jag fick tag i nån som ville gå, jävla okulturella människor haha. Fingers crossed iaf. Apropå att vara okulturell, på fredag är jag bjuden på en fest med gratis alkohol och jag ser redan fram emot det typ SÅHÄÄÄÄR mycket haha.

Puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback