money in da club


rooomies <3


briana och stef


kasey, briana, josh, brianna, stef, moi, kinga (fast hon är inte sådär blek haha, ja vet inte vad som hände)


oasis


Hahah!


jag och josh, han är adorable!

Idag har det varit 26 freaking grader! Helt underbart. Föruuutom för att klaga lite, att man svettas som en gris i klassrummen, för det är ingen AC på än, för det är "unseasonably hot" som vi fick ett mail om. Precis som när det var kallt och vi fick mail om att vi skulle gå sakta så vi inte halkar :) Dom är så snälla och söta här. Som min kompis sa "and think about that they have to send this out to the small segment of people who actually are in college" hahaha. Efter skolan hängde jag med kinga på starbucks uteservering, studade, för lite dock.

Under kvällen såg jag på debatt på svt play, blev arg som vanligt. Vår vapenexport har ökat med 400 % (!!!) på åtta år. Det är ju äckligt. INGEN kan hålla koll på vart det tar vägen och exakt hur det används. Lägg ner. Totalförbjud detta och satsa på andra behov i fattiga länder än deras vapenförråd, som kanske MAT eller nåt liknande. Bara en tanke liksom... Och ni suger som inte bidrar till min UNICEF-insamling haha, ville bara säga det.

Just nu storttvättar jag allt jag äger ungefär. för jag har fått utslag och är paranoid att det är kryp i vårt rum eller nåt. Perfekt torsdagssyssla haha, imorrn är det FN hela dagen, har glömt vad det ska handla om (för jag gör typ inte läxor längre haha...) men det blir nog intressant! Jag måste bli bättre på att låtsas sova på bussen dock, för förra gången pratade en snäll men sjukt pratsam kille om IKEA och snabbmat i mitt öra i två timmar, och jag vet bättre saker att göra klockan 7.45 på morgonen än att lyssna på det haha...

Kommentarer
Postat av: Heja Jamal

Awooo, jag känner mig träffad, ska betala räkningar sen ska jag hjälpa dig med din insamling, har nyligen gjort ett arbete med hjälp av UNICEF. Puss och bra jobbat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback