who let the dogs out?

För några dagar sen läste jag på ens facebookstatus att det skulle bli "shortsväder" i new paltz från och med igår.
Det stämde! Sjukt varmt igår, så jag var tvungen att strip off mina leggings ja hade under klänningen bakom postkontoret haha. Jag har alltid varit classy. Hur som helst, det va ju första april som sagt och jag blev totalt grundlurad av kinga att någon skum typ hade kommit hit med mitt ID-kort. Var väldigt nära att ringa spärrservice haha. Så sen tänkte jag att jag måste ju lura nån, så jag lurade alice att jag hade spillt kaffe på en stor man på starbucks, lurade en FN-klasskompis att vi skulle ha lektion idag. Sen ringde jag james och sa att mitt visum kommer gå ut så fort jag har gjort min sista exam hahah. Han ba finns det inget som kan ändra på det, varpå jag svarade "jo, att det blir andra april." Nån timme senare ringde han och bad mig kolla ut genom fönstret, och voila, där stod haha, blev riktigt förvånad för jag trdde han jobbade idag, för vår skola skiter fullständigt i att det är påsk, jag råkar bara ha inställd lektion idag. Riktigt kul iaf, vi åkte på fest utanför new paltz i nåt som kändes som en fd bondgård. Jag önskar jag hade haft med mig kameran, för det var så mäktigt och absurt. För det första var det hur stort som helst, och tydligen nån gammal man som anordnade festen. För det andra var det en konstutställning på ena våningen, och för det tredje var det lösa hundar ÖVERALLT haha. Och för det fjärde kände james bartendern, så jag hade inga problem att kränga alkohol, vilket jag tycker är på sin plats, för nu fyller jag fan om tre dagar haha! Och just det, för det femte: precis innanför ingången på festen hängde ett par romerska ringar hahaha. Är glad att jag inte blev så rund om fötterna att ja bestämde mig för att hänga i dom. Sen fick vi skjuts till np, käkade pizza med lite folk och drog hem.

Sov till halv ett idag.... fortfarande sjukt trött. Gick en promenad i det underbara vädret med james, sen köpte vi kaffe och sushi. Sjukt god sushi, åt en jättekonstig med POTATIS i haha, men den var nästan godast. Sötpotatis till och med, som jag vanligtvis inte gillar.

Nu tog kinga och jag oss i kragen och städade hela rummet, så gott det går, med tanke på att vi varken har en sopkvast eller dammsugare, och man får bara låna dom halv 9 på kvällen. Bullshit är vad jag kallar det. Men mitt skrivbord och nattduksbord har inte varit såhär rena sen jag flyttade in. Nu får vi se vart eftermiddagen och kvällen tar mig haha, jag har ont i huvudet och vill sova helst, men jag tänker inte wastea soltimmarna som är kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback